bişekılde hallederız dedık yazıldık ettık esımın 1 gun ıznı var 1 gunde 6 cıkıslı. hadı dedık yazılalım ama sonuc ortada pısman olduk cok .Cok sacma ama oyleymis abimin de basina geldi, boyle boyle yiyorlar parayi ayrica siz esinizle cok calisiyorsunuz spor yapacak hal mi kaliyor allah askina
bişekılde hallederız dedık yazıldık ettık esımın 1 gun ıznı var 1 gunde 6 cıkıslı. hadı dedık yazılalım ama sonuc ortada pısman olduk cok .[/OUOTE= kimse kimseye rapor vermez bildigim kadariyla sozlesmeyi okun derim 800 az para degil yoksa mecbur gidersiniz.
bakmalarından etmelerınden cok rahatsız oluyorum esımde tek gitmemı ıstemıyor zaten dolayısıyla mecburen o parayı verıp devam edebılcgmz kadar edıcez galıbaSözleşme bunun için var işte. Adamlar kendilerini güvenceye alıyorlar.
Valla hazır spor salonuna yazılmış parasını vermişim eşim gidemiyor, erkek var diye evde oturmam vaktim varsa gider sporumu yaparım.
Nişanlıyken tek başıma giderdim. Orada ki erkekler hiç sorun olmadı benim için ilgilenmedim çünkü. Müsait olsam eşime bakmam yine giderim.
evet . buyuk bir avm değil ama şirinevlerAvm ıcınde bı salon mu burası?
deneyelım dedım tamam deneyın dedıler ama ucret ıstedıler yıne de . bende anlastım dedimki madem oyle 400 ü verelım bi denemıs olrz dedım tamam dedıler ama sozleşmede yaptık hıc aklma gelmedı benımde boyle olacagı . begenırsek gerısınıde verır devam ederız dedım tabı dedılersözleşmeyi neden imzaladınız ki?????
baştan bir ay deneyelim falan deseydiniz. ödemek zorundasınız bence
ılk baslarda bende bısıklet alacaktım veya kosu bandı sonra dedım barı yazılalım keske oytle yapsaydım en azndan satılacak bıseyiyi alışmışlar bu spor salonları parayı verip gitmemek te zaten bizim prensiplerimiz arasında.hal böle olunca biliyolarki para peşin nasılsa gelmicekler.ben bile eve bir sürü alet aldım yapıyormuyum yapmıyorum para vermek için aldım sadece
BİRTLİKTEYKEN PROBLEM YOK. TEK GİDERSEM BEN RAHATSIZ OLYORM ILK ETAPTA. Bİ HEVESTIR KAYIT OLDUK SONU PISMANLIK ISTE GORDUGUNUZ GİBİ.Eşiniz ordaki erkeklerden rahatsız oluyorsa sizde bakmalarından rahatsız olduysanız neden spor salonunu tercih ettiniz ki?
Alsaydınız eve bir koşu bandı vs. Veya boş zamanlarınızda birlikte yürüyüşe çıksaydınız daha mantıklıydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?