spor salonu adiliği

elfos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
521
678
103
kızlar esımle spor salonuna yazıldık . 1 yıllıgı 1200 tl gibi bi rakam 2 kişi içinde ; hamam sauna fitness masaj dans (zumba) yoga .. vs hersey var. süper bi ortam.
aylık 90 a gelıyor. neyse esım cok yogun calısıyor ben 6 da cıkıyorum ısten ama bende tek gıdemıyorum cok erkek kaynıyor.malum esım avm calısanı ve saat 10 da paydos edıyor. evlendktn snra o gobek yaptı bende 4 kılo kadar aldım. 1 ay gitmeye calstık ama acıkcası cok yoruyor . gercı ıyı aslnda ama gec uyumak zorunda kalyrz
10:30 dan 11:30 a kadar orda duruyoruz bu sefer de yorgunlk oluyor. gelelım konumuza . bi sözleşme izmladık ve o zaman 400 tl verdık baslangıcda .. sonrasında 800 tl yı vermedık cunku gitmedık bıraktık sımdı aradlar sozlesme var demısler esıme gelmek ve parayı vermek zorundasnz gelmesenız bıle. bir tek tasnırsanız uzak yere o zaman iptal oluyormus ya da doktordan rapor alırsanız spor yapamaz belgesı gibi bişey. bilgnz varmı bu konuda.. mecbur gıtmek zorunda kalmak ıstemıyorum ..

Cok sacma ama oyleymis abimin de basina geldi, boyle boyle yiyorlar parayi ayrica siz esinizle cok calisiyorsunuz spor yapacak hal mi kaliyor allah askina

Cok sacma ama oyleymis abimin de basina geldi, boyle boyle yiyorlar parayi ayrica siz esinizle cok calisiyorsunuz spor yapacak hal mi kaliyor allah askina
bişekılde hallederız dedık yazıldık ettık esımın 1 gun ıznı var 1 gunde 6 cıkıslı. hadı dedık yazılalım ama sonuc ortada pısman olduk cok .

evlendikten sonra bizde spora gitmeyi düşünüyoruz göbiş yapmamak içinde sözleşme yapmak zorundaymız ya biz yapmayalım bari konuşaymda aklıma iyi soktunz sizin için de rapor alabilirsnz tanıdık varsa

Sözleşme bunun için var işte. Adamlar kendilerini güvenceye alıyorlar.
Valla hazır spor salonuna yazılmış parasını vermişim eşim gidemiyor, erkek var diye evde oturmam vaktim varsa gider sporumu yaparım.
Nişanlıyken tek başıma giderdim. Orada ki erkekler hiç sorun olmadı benim için ilgilenmedim çünkü. Müsait olsam eşime bakmam yine giderim.

Avm ıcınde bı salon mu burası?

spor salonuyla ılgılı yanlış yapılmış bir durum gormedım...

bakmalarından etmelerınden cok rahatsız oluyorum esımde tek gitmemı ıstemıyor zaten dolayısıyla mecburen o parayı verıp devam edebılcgmz kadar edıcez galıba

sözleşmeyi neden imzaladınız ki?????

baştan bir ay deneyelim falan deseydiniz. ödemek zorundasınız bence
deneyelım dedım tamam deneyın dedıler ama ucret ıstedıler yıne de . bende anlastım dedimki madem oyle 400 ü verelım bi denemıs olrz dedım tamam dedıler ama sozleşmede yaptık hıc aklma gelmedı benımde boyle olacagı . begenırsek gerısınıde verır devam ederız dedım tabı dedıler

ılk baslarda bende bısıklet alacaktım veya kosu bandı sonra dedım barı yazılalım keske oytle yapsaydım en azndan satılacak bısey

iyide sözleşme niye yapılıyor neden adi diyorsunuz onu anlamadım?

Sözleşme bu tip yerlerin kapasitesi belli olduğu için, bunu kullanacak kişileri tespit etmek için yapılır bu kadar net. Siz 1 sene geleceğim derseniz ay başına düşen fiyatta farklı olur.

100 kişinin sığabileceği bir salonda, 100 kişi sözleşmesi var ise kapasitesi dolu olduğundan geleni geri çevirirler.
Siz kayıt oldunuz diye başkasını kayıt etmediler belki de? Böyle düşünürseniz dedikleri mantıklı. Aynı şeyi bende yaşadım ama adi demek doğru değil onlarda kendilerince haklı

Eşiniz ordaki erkeklerden rahatsız oluyorsa sizde bakmalarından rahatsız olduysanız neden spor salonunu tercih ettiniz ki?
Alsaydınız eve bir koşu bandı vs. Veya boş zamanlarınızda birlikte yürüyüşe çıksaydınız daha mantıklıydı..

BİRTLİKTEYKEN PROBLEM YOK. TEK GİDERSEM BEN RAHATSIZ OLYORM ILK ETAPTA. Bİ HEVESTIR KAYIT OLDUK SONU PISMANLIK ISTE GORDUGUNUZ GİBİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…