ben 19 yasındayım boyum 1.70 ve kilom 58 kollarım bacaklarım belim sırtım incecik yalnız gökten inmiş gibi nereye ait oldugu belli olmayan görünen göğüslerim var zayıfım ve göğüslerim çok büyük bu yüzden sarkma yaptılar genetik olarak büyük bizim sülalede. dışarıda çok aşırı dikkat çekiyor ve çok sallanıyorlar çünkü sıkı değiller izlediğim videolara göre sarkma derecesi 1. derece yani hafif.dogru düzgün sütyen bulamıyorum kendime minimizer alıcam hepsinin ortasında dikiş var gencim ben dar badi giyiyorum dikişler belli oluyo o zamanda kötü görünüyo. bu yaştada ameliyat olmak çok mantıklı gelmiyor büyümeye devam eder diye düşünüyorum çünkü halamda benim yaşımdayken göğüsleri böyle imiş sonra daha da büyümüş sırt agrısından doktoru göğüs ameliyatına zorladı gibi oldu o derece büyüklerdi.vede ileride cocuk vs oldugunda tekrar form kaybedeceklerini düşünüyorum.düzenli olarak spor yapsam göğüs kası ve göğüs yagı yakmak için( şınav hareketleri mesela) küçülür ve dikleşirmi ? veya ameliyat mı önerirsiniz