Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
bence leslie nin hareketleri sıkılaştırmadan öte zayıflamaya yardımcı kalori yakmak için gibi geldi bana ben onunla ısınıp ardından karın çalışıyorum :KK15:

muhtemelen canım bende oyle dusunuyorum hızlı ve kolay hareketlerle ter attırıyor

Son düzenleme:
Günaydııınnn...

Kızlar ne oldu grubumuza herkesler nerede :KK43::KK43::KK43:

aa canım bana hangı vıdeosunu onerırsın bacak ıncelme ve kalça sıkılastırma ıstıyorum madem 30 gunde ınceltıyor oınuda bı denıyım:)
canım 3 bölümden oluşuyo level 1 kolay
level 2 orta
level 3 zor kısım orada değişik bacak hareketleri var mesela oturup kalkmak gibi bi bak istediğini gönlüne yatanı yap çünkü baya faydası var tavsiye ederim canım
30 günde incelmesi genel olarak üst bölgeye yönelik canım, benim üst tarafım epey fit, o sebepten diğer bölge programına bakmıştım ben.. (;

1.62 yim.. :-)
Sen?
153 canım :)
daha boy atarmıyım bilmiyorum daha 17 yaşındayım

Günaydııınnn...

selam chentiq :KK3:
duydum ki kendine challenger arıyormuşsun:13:
ben de bölgesel çalışıyor sayılırım sanırsam, squats yapıyorum bi de kol tabi bunları daha çok acıkıp, sağlıklı bir şekilde kilo almak için yapıyorum:KK31:
çok azimli ve istikrarlıyım bu spor konusunda da istersen seni de hırslandırırım böylelikle kaçmamış olursun sen de spor yapmaktanne dersin var mısın?

Son düzenleme:
Bugün biraz daha aktif çalıştım 1 saat 15 dakikalık sporumu yaptım üzerine yoğurdumu yiyorum:)

Günaydııınnn...

Evet canım yaa ıssız kaldı burası.. ):

153 canım :)
daha boy atarmıyım bilmiyorum daha 17 yaşındayım

Atarsın canım muhtemelen, spor aksatma, boy uzatıcı egzersizler yap..
Ben 24,5 yaşındayım, hala ümitlendiğim oluyor uzar mıyım diye.. (:-)
Kilon kaçtı bir de canım?

48ve58 gördüm senii! :-)
Squatı aksatma bugün tatlım.. (;
Ben henüz yapmadım, yapınca yazacağım..

Hoşgeldin canım, salma topiği, uğra aksatmadan.. (;

Evet canım yapıcaz ama ben hastalandım, karnıma ağrı bir giriyor bir girmiyor.. Tam başlamadı, azcık azcık geliyor.. :S
Tam başlamadan yapıcam şimdi kısmetse..
Bugün spora da gidemiycem haliyle.. ):
Bu arada kilo almamışım sanırım, su toplamışım, ertesi gün tartıldığımda eksik çıktım.. :-)
Spor yaparken kilo almak çok sinir bozucuymuş onu anladım.. :/

Ay ne kadar zor ve iğrenç de olsa bu halde yaptım şükür.. :s
130 squats check..

anaaam iyi yapmışsın canım, ağrın yok herhalde bugün, ben de yapıcam öğleden sonra :13:135 yapıyoruz hadi bakalım... bugün 14. günümüz, 2 hafta oldu var mı değişiklik ? ben farkedemedim ama yapıcam yine de, illa ki faydası olur, çıplakken değil de eşofmanlayken popomun daha iyi durduğunu farkettim, tabi bu psikolojik göz yanılması olabilir :KK9:
yakaladın beniiii :KK17:bi önceki sayfayı okuyodum :KK53:

hangi şehirdesin sottilecim sen ?

anaaam iyi yapmışsın canım, ağrın yok herhalde bugün, ben de yapıcam öğleden sonra :13:135 yapıyoruz hadi bakalım... bugün 14. günümüz, 2 hafta oldu var mı değişiklik ? ben farkedemedim ama yapıcam yine de, illa ki faydası olur, çıplakken değil de eşofmanlayken popomun daha iyi durduğunu farkettim, tabi bu psikolojik göz yanılması olabilir :KK9:
yakaladın beniiii :KK17:bi önceki sayfayı okuyodum :KK53:

hangi şehirdesin sottilecim sen ?

Ağrım başlamamıştı yaptığımda canım, aradan çıkarayım hemen dedim..
Ağrı başlayınca da ağrı kesici içtim, 2 aydır içiyorum.. Dayanılacak gibi değil hakikaten.. );
Nası bi ağrı kesiciyse, 15 dakikada kesiyor ya maşAllah.. Majezik 2 tane filan tık etmezdi..
Ben de değişim sezmiyorum yaa, sadece alt bacaklarımda bi toparlanma görüyor gibiyim ama ölçülerim aynı.. :-)
İstanbuldayım canım, sen hangi şehirdesin? (;

selam chentiq :KK3:
duydum ki kendine challenger arıyormuşsun:13:
ben de bölgesel çalışıyor sayılırım sanırsam, squats yapıyorum bi de kol tabi bunları daha çok acıkıp, sağlıklı bir şekilde kilo almak için yapıyorum:KK31:
çok azimli ve istikrarlıyım bu spor konusunda da istersen seni de hırslandırırım böylelikle kaçmamış olursun sen de spor yapmaktanne dersin var mısın?

merabaaa
sen hangi challenge için arkadaş arıyosun bakim :KK23: bana uyarsa başlarım ben de

ben bölgesel çalışıyorum.. arada jillian 30 day shred yapıyorum ama onun üst bedeni zayıflatmak iççin olduğu söyleniyor. benim daha çok alt kısma çalışmam lazım... armut vücut...

ben bölgesel çalışıyorum.. arada jillian 30 day shred yapıyorum ama onun üst bedeni zayıflatmak iççin olduğu söyleniyor. benim daha çok alt kısma çalışmam lazım... armut vücut...

Chentiqcim adamın ben olabilirim.. (;
Onun killerı var, alt beden için, ben de armut tipim..
Ben daha önce yapıp bırakmıştım (3güncük)..
Kedinin son verdiği videolar da çok güzel ama hastalandım, iki gündür squat dışında birşey yapamıyorum..
İstersen birlikte başlayabiliriz.. (;

killer a ben duydum. galiba gene senden duydum :26::26: ölüyordum bitiyordum demişti diyen.. zaten adı üstünde: killer :KK52::KK52:

Ben malum dönemlerde de spor yapabiliyorum. daha iyi geliyor. benim derdim her gün rapor vermek, +/- almak, yapmayınca gerektiğinde birbirini gaza getirmek, desteklemek.. kafasına vurmak :KK22::KK22::KK22: falan...

fndkkurdu tamam dedi taa 1 hafta önce gelmedi...

seni biliyorum, 4858 i biliyorum. genelde her gün uğruyorsunuz.. guraypelini ilk kez gördüm ama siz challenge yaparsanız ben de yaparım.. Zaten arzum oo.. ben yaptığım sporları buraya yazıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...can-pembe-fil-in-ayak-izi-2.html#post30887127 .. isterseniz orada +/ veririz birbirimize..

kedi ve topik çok popüler olduğu için, buraya iki gün gelmesem sayfalar alıp başını gidiyor. o yüzden ayrı topike yazıyorum raporumu.. arada kaynayıp gidiyor yoksa.. kedicim de izin verdi.. :KK16::KK16::KK16: hatta izin ne demek dedi :KK1::KK1::KK1:

arzu ederseniz gelin çok memnun olurum...

killer a ben duydum. galiba gene senden duydum :26::26: ölüyordum bitiyordum demişti diyen.. zaten adı üstünde: killer :KK52::KK52:

Ben malum dönemlerde de spor yapabiliyorum. daha iyi geliyor. benim derdim her gün rapor vermek, +/- almak, yapmayınca gerektiğinde birbirini gaza getirmek, desteklemek.. kafasına vurmak :KK22::KK22::KK22: falan...

fndkkurdu tamam dedi taa 1 hafta önce gelmedi...

seni biliyorum, 4858 i biliyorum. genelde her gün uğruyorsunuz.. guraypelini ilk kez gördüm ama siz challenge yaparsanız ben de yaparım.. Zaten arzum oo.. ben yaptığım sporları buraya yazıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...can-pembe-fil-in-ayak-izi-2.html#post30887127 .. isterseniz orada +/ veririz birbirimize..

kedi ve topik çok popüler olduğu için, buraya iki gün gelmesem sayfalar alıp başını gidiyor. o yüzden ayrı topike yazıyorum raporumu.. arada kaynayıp gidiyor yoksa.. kedicim de izin verdi.. :KK16::KK16::KK16: hatta izin ne demek dedi :KK1::KK1::KK1:

arzu ederseniz gelin çok memnun olurum...

Evet ya güzel olur bence de hergün teyitlemek.. Zaten 48ve58 arkadaşımdan sağ olsun memnunum, raporlama olunca mecburen güdüleniyor insan..
Ama diğer egzersizlerde de aynı şekilde yaparsak çok daha güzel olur diye düşünüyorum o sebepten +/- bana uyar.. (;
Spora öğlen gidiyorum ama sıcaklardan dolayı üşeniyorum artık.. Sabah erken uyanıp erkenden yapmak istiyorum..
Yani evde devam edeceğim sporuma zannedersem.. En azından ramazan bitimine kadar.. (;
Bu arada challenge hiç yapmadım, ağırlık alt taraf olursa benim için daha uygun olur..

Kuzumcum, challenge yapılacak bir şey değil :KK33::KK33::KK33: düello demek.. yani var mı dişime göre bir rakip huuu huuuu diyorum ben buraya... :KK24::KK24::KK24: yoksa isteyen istediğini yapsın yani.. ama yeter ki yapsın.. tamam o zaman.. yaptıklarını yazarsın verdiğim linke.. diğer iki arkadaş da gelirse görür zaten orayı.. çok sevindim:KK19::KK19::KK19::KK19:

Kuzumcum, challenge yapılacak bir şey değil :KK33::KK33::KK33: düello demek.. yani var mı dişime göre bir rakip huuu huuuu diyorum ben buraya... :KK24::KK24::KK24: yoksa isteyen istediğini yapsın yani.. ama yeter ki yapsın.. tamam o zaman.. yaptıklarını yazarsın verdiğim linke.. diğer iki arkadaş da gelirse görür zaten orayı.. çok sevindim:KK19::KK19::KK19::KK19:

İlahi, daha önce öyle bir başlık okumuştum, onun da bir program olduğunu düşünmüştüm ben de.. :-)
Olma mıı, sıkı bir rakibim hem de.. (;
Sıkı dur! :-)

Kızlar ben geldim işler yoğun ilgilenemiyorum.

:Sotille canım Kahvaltı dan önce spor 1 saat sonrada kahvaltısını yapabilir. En sağlıklısı ve daha kolay zayıflar
:KK16:

tumblr_moojxbtCZn1s7lk7po1_500.jpg

X