- 31 Ocak 2016
- 36
- 68
- 43
Herkese selamlar, hamileliğiniz esnasında yaptığınız spor programlarınız nasıl? Ben son yıllarda düzenli olarak pilates ve knesis yapıyorum. 51kg ile gebe kaldım deliler gibi yememe rağmen çok şükür şimdilik 53.5kg çıktım. Hamileliğimin 9cu haftasındayım ve haftada 3 gün sporuma devam ediyorum. 2ci 3aya girmeden evvel mümkün olduğunca kas sistemimi kuvvetlendirmek, hormonsal dengeyi sağlamak ve kan dolaşımını arttırmak için programımı biraz daha yoğunlaştırarak iki günde yürüyüş ekliyorum. Yani haftanın 5 günü spora devam. Doktorumda spora devam etmem konusunda çok destekleyici. Kendine yapabileceğin en iyi şeyi yapıyorsun diyor .
İstanbul'da hamile yogası ve pilatesi veren bazı yerler var bunlara giden hanımlar Mutlular mı? Doğal bir doğum yapmak için bedenimizin ve özellikle kaslarımızın Çok güçlü olması gerektiğini hepimiz artık biliyoruz. Kuvvetli bacak ve sırt kasları 6 Aydan sonra çok önemli oluyormuş.Spor yapan anneler yaşları kaç olursa olsun daha rahat bir hamilelik geçiriyorlar ki bende biraz yaşlandım . Ondandır ki benim gibi hamileliğinde fitness ve spor yapan anne adaylarının takip ettiği egzersizler ve programlarla ilgili bilgi almak istedim. Siz neler yapıyorsunuz Benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
İstanbul'da hamile yogası ve pilatesi veren bazı yerler var bunlara giden hanımlar Mutlular mı? Doğal bir doğum yapmak için bedenimizin ve özellikle kaslarımızın Çok güçlü olması gerektiğini hepimiz artık biliyoruz. Kuvvetli bacak ve sırt kasları 6 Aydan sonra çok önemli oluyormuş.Spor yapan anneler yaşları kaç olursa olsun daha rahat bir hamilelik geçiriyorlar ki bende biraz yaşlandım . Ondandır ki benim gibi hamileliğinde fitness ve spor yapan anne adaylarının takip ettiği egzersizler ve programlarla ilgili bilgi almak istedim. Siz neler yapıyorsunuz Benimle paylaşırsanız çok sevinirim.