- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzenimin bebeği 4 aylık hamile kaldı 17 yine iyiNe dusunecegimi bilemez durumdayım ,kızım çok küçük daha ,emme bağımlısı bir çocuk ....
Kontrollerime düzenli giden biriyim spiralde kayma yoktu o zamanlar
Şoktayim su anda.
Kızıma eşim disinda bakımına yardımcı olan kimse yok,nasıl yaparım bilemiyorum...
Aldirmakla,aldirmamak arasında kaldım sabah ola hayrola dr giderim nedir ne değildir...
Yüzlerce çocuk isteyen var.
Ayni durumu annem yasadi. Oda aldirmayi bile düşündü kardesimi yanliz ne hikmetse tam hamileligini sonlandirmaya gittiginde diger küçük kardesim büyük bi kaza atlatti. Annemde bu olay üzerine aldirmaktan vazgecti. Çünkü anneannem eger Allahin verdiği cana kast edersen o da seni en kiymetlilerinle sinar gibisinden bisey demisti cümleyi tam olarak hatirlamiyorum küçük oldugum icin ama bu tarzdi. Şuan biri lise uce gidiyo digeri lise ikiye kocaman oldular. Arkadas gibi hatta ikiz gibi buyuduler. Ve buyuk olan hic eksikligi hisstemedi bile rabbim onun sabrini da kolaylığınida veriyor. Zaman nasil gecti anlamadik bile. Hatta annem zaman zaman hepsi büyüdü keske bi tane daha olsaydi bile der.Yani sadece bu yasadigimiz olay tesadüftür belkide ama bence nasibi varmis gelmis diyin ve hayirlisiyla yavrunuzu kucaginiza alin. Kendinizi olumsuz düşüncelere kaptirmamaya calisin . Klasik bi cumle olacak belkide ama inanin yerinizde olmak isteyen ne cok kadin vardir.Testi eşime aldırmıştım, hamileysem aldiririm dedim alırken bakamam,yetemem dedim
O da allah vermiş korunmamiza rağmen dedi.O kadar insan çocuk istiyor diye yorumda bulundu.Ben nasıl bakarım yaşları çok yakın, kızım ezilcek gibi geliyor bana
Bugün dr gittim sonuçlarımi göstermeye idrar testinde bariz cift çizgi vardı ama kanda hicbirsey çıkmadı gebelik yok çok şükür...Ultrasonla baktı spiral yerinde.Yaptığım 2 testinde geçersiz olabilecegini söyledi dr.Sonuc nedir?
Ayy simdi gordum yorumu. Hadi gozunaydin.Bugün dr gittim sonuçlarımi göstermeye idrar testinde bariz cift çizgi vardı ama kanda hicbirsey çıkmadı gebelik yok çok şükür...Ultrasonla baktı spiral yerinde.Yaptığım 2 testinde geçersiz olabilecegini söyledi dr.
Sonuç gebelik yok.
Sağol canım .Allah isteyenlere versin olmayanlara .2 gündür uyku tutmadı, bugün rahat uyurum.Ayy simdi gordum yorumu. Hadi gozunaydin.
Gecmis olsun..Bugün dr gittim sonuçlarımi göstermeye idrar testinde bariz cift çizgi vardı ama kanda hicbirsey çıkmadı gebelik yok çok şükür...Ultrasonla baktı spiral yerinde.Yaptığım 2 testinde geçersiz olabilecegini söyledi dr.
Sonuç gebelik yok.
Benim arkadaşım da spiralle kaldı rizk iste geleceği varsa gelirIyi geceler kızlar, Konuya nerden basliyacagimi bilemiyorum bu saatte uykumu bir anda kaçıran sey yaptığım gebelik testi....
17 aylık bir kızım var emziriyorum spiral taktirmistim doğumdan sonra bu zamana kadar bir sorun yasamadan adetlerim düzenli olarak geldik bu güne kadar.
Bu ay aslında adet günüm falan geçmiş değil, ama ilk hamileligimde olduğu gibi mide bulantısı yumurta ve tavuktan tiksinme olunca acaba deyip aldim bir test sonuç bariz bir cift çizgi. ...
Kafamda deli sorular, ben ne yaparım kızım daha küçük, spiralle hamileliklerde sorun olma ihtimali yüksek oluyor .Yarin ola hayrola diyeceğim ama var mi tecrubeleriniz?
Rabbim onu size verdiyse vardır bir sebebiIyi geceler kızlar, Konuya nerden basliyacagimi bilemiyorum bu saatte uykumu bir anda kaçıran sey yaptığım gebelik testi....
17 aylık bir kızım var emziriyorum spiral taktirmistim doğumdan sonra bu zamana kadar bir sorun yasamadan adetlerim düzenli olarak geldik bu güne kadar.
Bu ay aslında adet günüm falan geçmiş değil, ama ilk hamileligimde olduğu gibi mide bulantısı yumurta ve tavuktan tiksinme olunca acaba deyip aldim bir test sonuç bariz bir cift çizgi. ...
Kafamda deli sorular, ben ne yaparım kızım daha küçük, spiralle hamileliklerde sorun olma ihtimali yüksek oluyor .Yarin ola hayrola diyeceğim ama var mi tecrubeleriniz?
Ben de 4 yıldır bebeğim olmuyor diye uyuyamıyorum ne tuhaf Rabbim sen büyüksünSağol canım .Allah isteyenlere versin olmayanlara .2 gündür uyku tutmadı, bugün rahat uyurum.