Spiralle Hamileyim :(

çocuklarımın arası 30 ay sizinde 26 ay olacak iyi ki olmuş diyeceksiniz görün bakın çok az değil araları canınızı sıkmayın Rabbim vermiş sefa gelsin hoş gelsin hayırlısıyla gelsin en önemlisi:21:

Ne dusunecegimi bilemez durumdayım ,kızım çok küçük daha ,emme bağımlısı bir çocuk ....
Kontrollerime düzenli giden biriyim spiralde kayma yoktu o zamanlar
Şoktayim su anda. :KK43:
Kızıma eşim disinda bakımına yardımcı olan kimse yok,nasıl yaparım bilemiyorum...
Aldirmakla,aldirmamak arasında kaldım sabah ola hayrola dr giderim nedir ne değildir...
Yüzlerce çocuk isteyen var.
Kuzenimin bebeği 4 aylık hamile kaldı 17 yine iyi

Ya bende sürpriz hamilelerdenim kondomla
Şoku atlatmak uzun sürebilir
Ama araları azda değil benimki de 2,5 yaş olacak normal
Bende spiral istiyordum bi daha sürpriz olmasın diye ama şu an şoktayım ne yapcam ben:KK61:

bu kadar üzülmeyin.
vardır bir hayır..
zor olur evet ama büyürler..
yakınlarınızdan destek istersiniz..
kızlarımın arası 2 yaş :)

Ben ozellikle hamile kaldim 17 aylikken
Su an biri 3 biri 5 yasinda o kadar cok egleniyorlar ki beraber
Ha benim canimdan can gidiyor ama cocuklar icin cok guzel bi fark 2 yas.
5 yasinda cocugu olan arkadaslar yeni hamile olanlar falan imreniyorlar halime. Seneye kizim krese oglum 1. Sinifa baslayacak. Degmeyin keyfime :KK70:

O çift çizgi hamilelikten değildir belki bazen hormonlarda birşeyler oluyor yaa hem hamıleysenızde spiralın hemen cıkartılması lazım

Benim de en büyük korkum o spiralle hamile kalmak ayrıca dış gebelik olabileceğini hiç duymamıştım bir de kızınız hiç belirti vermedi mi.benim kızım çok feci ishal olmuştu ve kusuyordu.bir yaşındaydı daha :'(doktor dedi sürekli emzir ben de öyle yapmıştım daha beter oldu.ilaç versem otuz saniyenin içinde geri çıkarıyordu.hamile olabileceğimi hiç düşünmemiştim.çok kötü günlerdi.ama geçiyor bir şekilde.şimdi oğlum beş yaşında.arkadaş gibi oluyorlar :).hatta oğlumun boyu kızımı da geçti neredeyse gören herkes ikiz sanıyor.ama daha hiç düşünmüyorum.hatta eşim izin verse bende kesin çaresine bakcam da :p siz hiç üzülmeyin.onlar büyüyünce daha iyi anlıyorsunuz aralarının yakın olunca sizin ve çocuğunuz için ne kadar iyi bir nimet olduğunu.Rabbim olmayanlara versin inş inş

Ben 8 aylıkken kardeşime hamile kalmış annem. Aldırmayı düşünmüş ama babaannemler istememişler.
Şu an diyor iyi ki istemediler, engellediler. Oğlumun günahına girecektim diye.
Fikrim ALLAH vermiş vardır bir bildiği aldırmayın. Belki de imtihandır.

Testi eşime aldırmıştım, hamileysem aldiririm dedim alırken bakamam,yetemem dedim
O da allah vermiş korunmamiza rağmen dedi.O kadar insan çocuk istiyor diye yorumda bulundu.Ben nasıl bakarım yaşları çok yakın, kızım ezilcek gibi geliyor bana
Ayni durumu annem yasadi. Oda aldirmayi bile düşündü kardesimi yanliz ne hikmetse tam hamileligini sonlandirmaya gittiginde diger küçük kardesim büyük bi kaza atlatti. Annemde bu olay üzerine aldirmaktan vazgecti. Çünkü anneannem eger Allahin verdiği cana kast edersen o da seni en kiymetlilerinle sinar gibisinden bisey demisti cümleyi tam olarak hatirlamiyorum küçük oldugum icin ama bu tarzdi. Şuan biri lise uce gidiyo digeri lise ikiye kocaman oldular. Arkadas gibi hatta ikiz gibi buyuduler. Ve buyuk olan hic eksikligi hisstemedi bile rabbim onun sabrini da kolaylığınida veriyor. Zaman nasil gecti anlamadik bile. Hatta annem zaman zaman hepsi büyüdü keske bi tane daha olsaydi bile der.Yani sadece bu yasadigimiz olay tesadüftür belkide ama bence nasibi varmis gelmis diyin ve hayirlisiyla yavrunuzu kucaginiza alin. Kendinizi olumsuz düşüncelere kaptirmamaya calisin . Klasik bi cumle olacak belkide ama inanin yerinizde olmak isteyen ne cok kadin vardir.

Allahim sen buyuksun. Bendede spiral var oglum suanda 2yasini 1ay gecti. ama konu basligini gorunce gozlerim portledi. Rabbim sabir versin. Korunmaniza ragmen veriyorsa vardir bi hayir. Hersey gonlunuzce olsunn

Bugün dr gittim sonuçlarımi göstermeye idrar testinde bariz cift çizgi vardı ama kanda hicbirsey çıkmadı gebelik yok çok şükür...Ultrasonla baktı spiral yerinde.Yaptığım 2 testinde geçersiz olabilecegini söyledi dr.
Sonuç gebelik yok.
Ayy simdi gordum yorumu. Hadi gozunaydin.

Bugün dr gittim sonuçlarımi göstermeye idrar testinde bariz cift çizgi vardı ama kanda hicbirsey çıkmadı gebelik yok çok şükür...Ultrasonla baktı spiral yerinde.Yaptığım 2 testinde geçersiz olabilecegini söyledi dr.
Sonuç gebelik yok.
Gecmis olsun..

Iyi geceler kızlar, Konuya nerden basliyacagimi bilemiyorum bu saatte uykumu bir anda kaçıran sey yaptığım gebelik testi....
17 aylık bir kızım var emziriyorum spiral taktirmistim doğumdan sonra bu zamana kadar bir sorun yasamadan adetlerim düzenli olarak geldik bu güne kadar.
Bu ay aslında adet günüm falan geçmiş değil, ama ilk hamileligimde olduğu gibi mide bulantısı yumurta ve tavuktan tiksinme olunca acaba deyip aldim bir test sonuç bariz bir cift çizgi. ...
Kafamda deli sorular, ben ne yaparım kızım daha küçük, spiralle hamileliklerde sorun olma ihtimali yüksek oluyor .Yarin ola hayrola diyeceğim ama var mi tecrubeleriniz?
Benim arkadaşım da spiralle kaldı rizk iste geleceği varsa gelir

Iyi geceler kızlar, Konuya nerden basliyacagimi bilemiyorum bu saatte uykumu bir anda kaçıran sey yaptığım gebelik testi....
17 aylık bir kızım var emziriyorum spiral taktirmistim doğumdan sonra bu zamana kadar bir sorun yasamadan adetlerim düzenli olarak geldik bu güne kadar.
Bu ay aslında adet günüm falan geçmiş değil, ama ilk hamileligimde olduğu gibi mide bulantısı yumurta ve tavuktan tiksinme olunca acaba deyip aldim bir test sonuç bariz bir cift çizgi. ...
Kafamda deli sorular, ben ne yaparım kızım daha küçük, spiralle hamileliklerde sorun olma ihtimali yüksek oluyor .Yarin ola hayrola diyeceğim ama var mi tecrubeleriniz?
Rabbim onu size verdiyse vardır bir sebebi
Yaşlarının yakın olması bence çok güzel ikisi bir arada buyur tamam belki biraz yorulucaniz ama inanın belli bir sene ara verip tekrar 'dan sifirdan başlamak daha zor

Aldırmaya karşı değilim ama sizin durumunuzda bunu gerektirecek bişey göremedim zaten aralarında 2 yaş olacak eşin de tamam diyor. Daha ne olsun?

X