Spiralle Hamileyim :(

guzelimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
3.990
426
Iyi geceler kızlar, Konuya nerden basliyacagimi bilemiyorum bu saatte uykumu bir anda kaçıran sey yaptığım gebelik testi....
17 aylık bir kızım var emziriyorum spiral taktirmistim doğumdan sonra bu zamana kadar bir sorun yasamadan adetlerim düzenli olarak geldik bu güne kadar.
Bu ay aslında adet günüm falan geçmiş değil, ama ilk hamileligimde olduğu gibi mide bulantısı yumurta ve tavuktan tiksinme olunca acaba deyip aldim bir test sonuç bariz bir cift çizgi. ...
Kafamda deli sorular, ben ne yaparım kızım daha küçük, spiralle hamileliklerde sorun olma ihtimali yüksek oluyor .Yarin ola hayrola diyeceğim ama var mi tecrubeleriniz?

Benimde en korktuğum şey hamile kalmak şuanda benimde 17 aylık kızım var her ay adetimi korkuyla bekliyorum ve yaşadığınız paniği anlıyorum. Hayirli olsun Allah kolaylık versin den başka diyecek bişey yok

Benimde en korktuğum şey hamile kalmak şuanda benimde 17 aylık kızım var her ay adetimi korkuyla bekliyorum ve yaşadığınız paniği anlıyorum. Hayirli olsun Allah kolaylık versin den başka diyecek bişey yok
Ne dusunecegimi bilemez durumdayım ,kızım çok küçük daha ,emme bağımlısı bir çocuk ....
Kontrollerime düzenli giden biriyim spiralde kayma yoktu o zamanlar
Şoktayim su anda. :KK43:
Kızıma eşim disinda bakımına yardımcı olan kimse yok,nasıl yaparım bilemiyorum...
Aldirmakla,aldirmamak arasında kaldım sabah ola hayrola dr giderim nedir ne değildir...
Yüzlerce çocuk isteyen var.

Hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz değildir heleki Rabbim 'kun fe yekun' derse :)
Olacağı varmış demekki üzülmeyin spiral olduğu için inşallah dış gebelik olmaz bence hemen doktora gidin

Hayırlı ve hayırlısı olsun :KK39:
Testi eşime aldırmıştım, hamileysem aldiririm dedim alırken bakamam,yetemem dedim
O da allah vermiş korunmamiza rağmen dedi.O kadar insan çocuk istiyor diye yorumda bulundu.Ben nasıl bakarım yaşları çok yakın, kızım ezilcek gibi geliyor bana

Ne dusunecegimi bilemez durumdayım ,kızım çok küçük daha ,emme bağımlısı bir çocuk ....
Kızıma eşim disinda bakımına yardımcı olan kimse yok,nasıl yaparım bilemiyorum...
Aldirmakla,aldirmamak arasında kaldım sabah ola hayrola dr giderim nedir ne değildir...
Anlıyorum seni canım şoktasın yetemem korkun var fakat olmuş işte demekki öyle olması gerekiyor hem 2 yaşında olur bebeğin doğana kadar çokta yakın değil bence

Bebeğim 6 aylıkken hamile kaldım ben.
Yani sizin bebeğiniz 2 yaşını geçecek kardeşi doğunca.
Neden yapılamasın ki?
Burada iki çocuk arası 14 ay olan ben varken, eksik , devrik bir şekilde yapıyor imece usulü çovuklarımı büyütebiliyorken, siz neden yapamayasınız?
Bebeginiz emiyor muydu?Benim ilk hamilegimde 8 ay hergün ogurmekten,kusmaktan,mide bulantisindan hamileligim çok zor geçmişti.Kızımda olduğu için ve daha çok küçük geliyor bana.
Sizide tebrik ederim.

Bebeginiz emiyor muydu?Benim ilk hamilegimde 8 ay hergün ogurmekten,kusmaktan,mide bulantisindan hamileligim çok zor geçmişti.Kızımda olduğu için ve daha çok küçük geliyor bana.
Sizide tebrik ederim.
Yok, bebeğim emmiyordu.
Fakat hamileyken emziren anneler var hatta yeni bir akım, bu konuda detaylı araştırma yaparsanız öğrenebilirsiniz.
Belki ekstta kullandıkları vitaminler vardır, emzirmediğim için bu konuda bilgim yok benim.
İnanın kızınız kocaman olmuş.
Ben küçük bebeğimi doğurduktan sonra, büyüğü kucağıma alınca babamı taşır gibi hissettim.
Ayrıca 2 yaşını geçkin de olacak, öyle umutsuz zorlu vaka değilsiniz( ki ben öyleydim)
İnanın Allah bir şekilde yardım ediyor.
Benim saniye susmayan, cıyak cıyak kucağımdan inmeyen bebeğim doğuma 1 2 ay kala, sakinleşti, uyur oldu, beni hiç zorlamadı.
Tabi doğumdan sonra ve şu aralar burnumdan getiriyor ama yapacak bir şey yok.
Benim fikrime göre, evli çiftlerin herhangi bir sağlık ve açlık derecesinde maddi kaygıları yoksa bebek aldırmak keyfi ve çok büyük bencillik.
Ben de ertesi gün hapı kullanıp hamile kaldım, hamile olduğumu bilmeden ağır antibiyotikler ilaçlar kullandım, besin zehirlenmesi yaşadım, ayağımı sakatladım, 12 kg luk oğlumı günde 8 9 saat kucakta gezdirdim ama inatla bebeğim tutundu hayata.
Çünkü o seçti, o istedi gelmeyi.
Yani dünyaya gelmeleri gerekiyorsa bir şekilde geliyorlar, bizlerin yapacağı tek şey onlara güvenle yoldaşlık, annelik etmek bu yolculukta.
Azimli bebekler bunlar.
Elbette çok zor ama inanın benimki kadar zor olamaz yaşadıklarınız da bebekleriniz de.
O kızınıza dünyanın en güzel hediesini vereceğinizi düşünerek uyuyun bu gece.
Benim kk da açtığım tek konudur yeniden hamilelik.
İsterseniz bir göz atın, çok güzel ve beni motive eden yorumlar almıştım.

Benim kizim 1 yasina girdigi ay hamile oldugumu öğrendim. Aldirma taraftari degilim kesinlikle ve aldirmadim. Iyi ki aldirmamisim dogurdum ve tuplerimi baglattim 7 aylik oglum suan zorluklari var tabi ama bence onlardan guzel hic bisey yok

Sadece bakir spiralle hamile kalma oluyo maalesef konsumuzdan biliyorum. Kaymistir muhtemelen. Ben spiral varsa bile genede dusari bosalma taraftariyim.. cift koruma oluyo gibi geliyo bana..

Benim kizim 1 yasina girdigi ay hamile oldugumu öğrendim. Aldirma taraftari degilim kesinlikle ve aldirmadim. Iyi ki aldirmamisim dogurdum ve tuplerimi baglattim 7 aylik oglum suan zorluklari var tabi ama bence onlardan guzel hic bisey yok
Tup baglatinca geri donusumu var mi?

Ne güzel bir hediyedir bu Yaradanin size verdigi. Anlayışlı bir eşten ya da çocuk sahibi olsmamaktan muzdarip o kadar insan varken sizin bunlara sahip olup da kıymet bilmeyişiniz... lütfen silkelenin. Siz çok şanslı birisiniz

Testi eşime aldırmıştım, hamileysem aldiririm dedim alırken bakamam,yetemem dedim
O da allah vermiş korunmamiza rağmen dedi.O kadar insan çocuk istiyor diye yorumda bulundu.Ben nasıl bakarım yaşları çok yakın, kızım ezilcek gibi geliyor bana
Kul sıkışmadan Hızır yetişmezmiş canınızın parçası o sizin hem ablasıyla yaşları da yakın iyi anlaşırlar birbirleriyle :) ve Bunca tedbire rağmen bebeğiniz sizi seçtiyse vardır Rabbimin bir hikmeti. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ben 13 aylıkken kardeşim doğmuş. Ben 4 aylıkken annem hamile kalmış yani. Korkacak bir şeyiniz yok. 2 yaş farkını bazıları bile isteye koyuyor. Kalbinizi ferah tutun bence. Eğer spiralden kaynaklı bir sıkıntı olmazsa, kendinizi ve çocuğunuzu hazırlamak için 9 ayınız olacak.

Az yaş farkının dezavantajları kadar, pek çok avantajı da var.

Ben çocuğun 1 yaşına gırdıgı ay hamıle olduğumu öğrendim.Bıraz başta korkmuştum.ama aldırmak hiç.aklıma gelmemişti.ınsan bir evladınınn ezılmemesı için nasıl dıger evladından canından vazgecerkı.şimdi iyiki iyiki olmuş diyorum.herseyı birlikte öğreniyorlar.sabretmeyı paylaşmayı beklemeyi.ve zamn okadar çabuk geçti gıttıkı şimdi biri 9 diğeri 7 yasında.inanın tek büyüyen çocukla ikisi aynı büyüyen çocuğun arasında çok fark oluyor ki tek kendilerini değil birbirlerini de düşünmeyi öğreniyorlar.Ve hayata kendilerini öyle hazırlıyorlar.

olsun ikisi birden buyur ikinciyi bu zamana kadar dogurmadiugma bin pismanim saglik olsun aldiracak ne gibi bi durum var ki?cocuk cocukla buyuyor tam zamani dogurun büyütün

canım saçmalama 3üzü olanlar bile var gayette bakıyorlar neden kendine güvenmiyorsun?? kızın neden ezilsin ayrıca birlikte büyürler işte. Annem de abim 14 aylıkken korunduğu halde bana hamile kalmış ve aynı korkuyu yaşamış. Ama abim doğduğum günden itibaren beni çok sahiplenmiş hatta hala arkadaş gibi, baba gibi bana.

X