Idrar tahlili yapmaya bile korkuyorum inaninEvet oda öyle demişti.
Hemen kan tahlili yaptırmalısın.
Hakkında hayırlısı canım.
Haklısınız çok zor olmuş son doğumunuz ben olsam bende korkardımEvet 4ncu dogumun bir tane oglumvar sonrasinda olu dogum yaptim ondan sonra kizima hamile kaldim ondada gebeligim cok sorunlu gecti esi rahme yapismis ic kanama gecirdim kanamadan dolayi tek arterli olarak gebelik devam etti ve nitekim 32 haftalik dogdu dogum esnasinda rahmin islem gorecegi birakin dogumu kurtajin bile hayati risk tasiyabilecegi soylenmisti devlet hastanesinde dogum yaptim dogum sonrasinda sormama ragmen bu konu hakkinda bilgi vermediler yani diyorum ya bir gebelik varsa bu beni nasil etkiler bilmiyorum
Idrar tahlili yapmaya bile korkuyorum inaningerci bir kez (spiral yokken) gecikmistim hamile miyim diye korkarken gidip test yaptim 10dk sonra regl oldum
Belkide oyle olur
Yas 36 mecbur hap kullaniyorum.sirf bir kazaya ugramamak icin..spiral tam guvenli degil
Baska bir sorun olabilir,stres kaynakli 35 gun adet gormedigim olduRegl aksamasi icin uzun bir sure degil mi 39gun gecmis oluyor son adetimden bugune
35 yas dogum kontrol hapinda sinir ,pihti atmasi vs gibi sorunlar yaratiyor yasla beraber ,sigara seker varis ,kilo ,bumlar hep etken oluyor dogum kontrol hapinda ,yoksa pcos icin hap oneriliyor zatendoktor bana 35ten sonra hap kullanmayı önermemişti. Pcos var diye mi bilmiyorum. Karaciğeri yoruyor demişti. Bende eşimi vazektomiye ikna etmeye çalışıyorum. Bunca yıl ben korundum şimdi o korunsun.
Sizde herhangi bir yan etkisi oluyor mu acaba? İlk bir ay ek bir koruma kullanın diyorlar siz de uyguladiniz mi bunuYas 36 mecbur hap kullaniyorum.sirf bir kazaya ugramamak icin..spiral tam guvenli degil
Mutlaka verirmTest yapın bize de haber verin
Ona ne supheBende duymuştum hamile kalabiliyorlar..
Rabbim ol derse oluyor
Aslinda bu soruyu bende kendime sordum eger gebe isem daha detayli bilgi alabilmek adina ozel bir doktora muayene olmak istiyorum az once soyledigim sıkınti yuzunden evet iki cocugum var ama korunmayi denememe ragmen hamileysem vardirbir hikmeti diye dusunuyorum muhtemelen dogurmak isterimTeyzem hamile kalmıştı. Bende taktırdım Ilk doğumdan sonra kaymıştı mantar olmuştum yıllardır kullanmıyorum. Pekı sıze bır soru hamile kaldığınızı varsayalım napıcaksınız?? Doğmayacak mı? Yada doğurucaksanız bır an önce bır test alıp yapın en azından o düşünceden kurtulur ona göre kendını olaya adapte edersin. Ve sonucu yazarsan da sevınırım merak ettım.
Su an sizinle aynı durumdayım.1 sene oldu spiral taktirali bu ay adet 2 gün oldum midem bulanıyor 1 haftadır test yapmaya korkuyorum .
[/QUOTE
Birbirimizden cesaretle yarin yapsak mi
2gun oldum demissin akinti seklinde mi oldun cok ozel oldu ama belirtileri karsilastirmak acisindan soyleyebilirsen sevinirim