Spiralle hamile kalmis olabilir miyim basina gelen varsa destek atsin

Evet oda öyle demişti.
Hemen kan tahlili yaptırmalısın.
Hakkında hayırlısı canım.
Idrar tahlili yapmaya bile korkuyorum inanin gerci bir kez (spiral yokken) gecikmistim hamile miyim diye korkarken gidip test yaptim 10dk sonra regl oldum
Belkide oyle olur

Haklısınız çok zor olmuş son doğumunuz ben olsam bende korkardım
biran önce test yaptırın sonuca bakılsın

Evet arkadasimin basina geldi spiral kaymis hamile kaldi ilac kullandigi icin kurtaj oldu o esnada spirali de cikaricaz dediler ama spirali bulamadilar.
Sonra rontgendw spiralin barsagina dogru gittigi tespit edildi.
Sezeryan gibi tekrar ameliyat olmak zorunda kalmisti.

Idrar tahlili yapmaya bile korkuyorum inanin gerci bir kez (spiral yokken) gecikmistim hamile miyim diye korkarken gidip test yaptim 10dk sonra regl oldum
Belkide oyle olur

Hadi inşallah çok sıkıntı yaratacaksa zaten olmasın hamilelik falan

Yas 36 mecbur hap kullaniyorum.sirf bir kazaya ugramamak icin..spiral tam guvenli degil

doktor bana 35ten sonra hap kullanmayı önermemişti. Pcos var diye mi bilmiyorum. Karaciğeri yoruyor demişti. Bende eşimi vazektomiye ikna etmeye çalışıyorum. Bunca yıl ben korundum şimdi o korunsun.

doktor bana 35ten sonra hap kullanmayı önermemişti. Pcos var diye mi bilmiyorum. Karaciğeri yoruyor demişti. Bende eşimi vazektomiye ikna etmeye çalışıyorum. Bunca yıl ben korundum şimdi o korunsun.
35 yas dogum kontrol hapinda sinir ,pihti atmasi vs gibi sorunlar yaratiyor yasla beraber ,sigara seker varis ,kilo ,bumlar hep etken oluyor dogum kontrol hapinda ,yoksa pcos icin hap oneriliyor zaten

Bugunde regl olamazsam yarin sabahtan yapacagim testi arkadaslar bugunde kendime sure vereyim belki biraz rahatlamis hissedersem olurum
Hamilelik dusuncesinin olusturdugu baskidan da olamiyor olabilirim

Spiralle hamile kalan cok fazla tanidigim var. O yuzden guvenli bir yöntem oldugunu düşünmüyorum.
Bence bir test yaptirin. Varsa cikar zaten.

Su an sizinle aynı durumdayım. 1 sene oldu spiral taktirali bu ay adet 2 gün oldum midem bulanıyor 1 haftadır test yapmaya korkuyorum .

Buradan bunu bilemeyiz evde test yapın. Daha önce spiral kaymış vs yaşamışsınız keşke başka doğum kontrol yöntemi secseydiniz

Teyzem hamile kalmıştı. Bende taktırdım Ilk doğumdan sonra kaymıştı mantar olmuştum yıllardır kullanmıyorum. Pekı sıze bır soru hamile kaldığınızı varsayalım napıcaksınız?? Doğmayacak mı? Yada doğurucaksanız bır an önce bır test alıp yapın en azından o düşünceden kurtulur ona göre kendını olaya adapte edersin. Ve sonucu yazarsan da sevınırım merak ettım.

Aslinda bu soruyu bende kendime sordum eger gebe isem daha detayli bilgi alabilmek adina ozel bir doktora muayene olmak istiyorum az once soyledigim sıkınti yuzunden evet iki cocugum var ama korunmayi denememe ragmen hamileysem vardirbir hikmeti diye dusunuyorum muhtemelen dogurmak isterim su anki fikrim bu yonde testi yapinca tekrar konusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…