Tecrübem yok ama spiralle hamile kalanı duydum. Test yaptırınMerhaba canlarim 2.5 senedir spiralle korunuyorum daha oncede spiral kullandim gebelik istedigim icin cikarttirmistim kizimdan sonra tekrar kullanmaya basladim
Bir kez spiral kaymasi yasadim ilk kontrolde fark edildigi icin bir kaza yasamadim dinlenme suresinden sonra spiral yeniden takildi o zmn yine kontrolleri yaptirdim bir sıkınti olmadi 2 2.5 senedir de kullaniyorum
Adetim son birkac aydir duzensiz soyle soyleyim birkac gun aksayabiliyor...Agustos ayinin 21nde regl olmustum malum bugun 30eylul ama ben hala regl olamadim
Ama sunu da soyleyim son bir haftadir kahverengimsi visne curugu gibi damla damla lekelenmem oluyor hamile olma ihtimalim urpertiyor beni basina gelmis olan ablalarim kardeslerim varsa beni bi uyandirin yaaa
Haklisiniz tabi...aslinda sonuctan korkuyorumBenim değil ama kuzenimin başına geldi. Kaydığını farketmemiş, o da sizin gibi akıntı şikayetiyle gidip hamile olduğunu öğrenmişti. En iyisi bir kan testi verin, bizim buradan söyleyeceklerimiz sınırlı. Ne dilerseniz o olsun.
Kaysa hisseder miydim onuda bilmiyorum ilk kaydiginda hissetmemistim herhangi bir agrim falan olmamisti ultrason icin gittigimde soylemislerdiEvet benimde bir akrabam spiralle hamile kalmıştı.
Hatta kayma bile fark etmemiş.
Menopoza gireceğim sandı.
Bir baktı 4.çocuk kucağında :)
Bnmde yas 29 baglatmayi o kadar istedim ki yastan dolayi izin vermediler 3sezeryan dogumum varYas 36 mecbur hap kullaniyorum.sirf bir kazaya ugramamak icin..spiral tam guvenli degil
Rabbim sizinde gonlunuze gore versinrabbim nasip edecekse elden birşey gelmiyor
bende 2 kez sprial kayması yaşadım hep gidip yenisini taktıdım keşke ozaman gitmeseydim de hamıle kalsaydım diyorum ,
şimdi istesekte olmuyor
Benim teyzemin kızı 89 doğumlu o baglattı kordonlarını. 5 hamileliği var 2sini aldırmış 3dogumu var onu baglamislarBnmde yas 29 baglatmayi o kadar istedim ki yastan dolayi izin vermediler 3sezeryan dogumum var
Hap konusunda ben kendime guvenemedim acikcasi cok unutkanligim var ya ilac icmeyi unutursam diye cesaret edemedim hicSpirale hiç güvenmiyorum ben. Uzun süre doğum kontrol hapı kullandım. Şimdide eşim korunuyor. Kaydığı için hamile kalan çok kişi var.
Son dugumumu yaptigimda 26idim belki ondandir bilmiyorum bashekim onaylamadi denildi banaBenim teyzemin kızı 89 doğumlu o baglattı kordonlarını. 5 hamileliği var 2sini aldırmış 3dogumu var onu baglamislar
Kaysa hisseder miydim onuda bilmiyorum ilk kaydiginda hissetmemistim herhangi bir agrim falan olmamisti ultrason icin gittigimde soylemislerdi
Regl aksamasi icin uzun bir sure degil mi 39gun gecmis oluyor son adetimden buguneSprilla hamile kalan gördüm, testcyaptirin ,beklemeyin daha fazla
Evet 4ncu dogumun bir tane oglumvar sonrasinda olu dogum yaptim ondan sonra kizima hamile kaldim ondada gebeligim cok sorunlu gecti esi rahme yapismis ic kanama gecirdim kanamadan dolayi tek arterli olarak gebelik devam etti ve nitekim 32 haftalik dogdu dogum esnasinda rahmin islem gorecegi birakin dogumu kurtajin bile hayati risk tasiyabilecegi soylenmisti devlet hastanesinde dogum yaptim dogum sonrasinda sormama ragmen bu konu hakkinda bilgi vermediler yani diyorum ya bir gebelik varsa bu beni nasil etkiler bilmiyorumBende duydum spiralle hamile kalanı Allah hayırlısını versin
Bu 4. çocuğunuz mu olacak bu arada 3 sezaryen dediğinize göre