Spiralle hamile kalmis olabilir miyim basina gelen varsa destek atsin

Bende spiral çok güvenli sanırdım :KK67:
Zaten hepimiz hicbir yontemin %100 koruma saglamadigini biliyoruz ama bende sizin gibi en guvenli yolu spiral olarak goruyorum yarin test yaptiktan sonra dogru mu dusunuyoruz yanlis mi anlayacagiz😂😂neticede kordon bglattiltan sonra hamile kalan kadinlari duydu bu kulaklar

Zaten hepimiz hicbir yontemin %100 koruma saglamadigini biliyoruz ama bende sizin gibi en guvenli yolu spiral olarak goruyorum yarin test yaptiktan sonra dogru mu dusunuyoruz yanlis mi anlayacagiz😂😂neticede kordon bglattiltan sonra hamile kalan kadinlari duydu bu kulaklar

Yani benim annem 10 yıl korundu spiralle herhangi bir sorun yaşamadı ondan dedim.
Yoksa dediğin gibi hiç bir yöntem %100 korumaz.
Hatta olacağı varsa zaten ne spiral ne başka bir şey etki ediyor :)

35 yas dogum kontrol hapinda sinir ,pihti atmasi vs gibi sorunlar yaratiyor yasla beraber ,sigara seker varis ,kilo ,bumlar hep etken oluyor dogum kontrol hapinda ,yoksa pcos icin hap oneriliyor zaten
Bende onu diyorum 35e kadar haptan başka korunma yöntemine gerek yok senin için demişti. O zaman bile senede 1 ay mola veriyordum. Arkadaş 36 yaşında hap kullanıyorum deyince riskleri olduğunu hatırlatmak istedim. Doktoruna danışsın, sadece pcos olanlara mı sıkıntı herkes için mi risk var o konuyu bilmiyorum.

doktor bana 35ten sonra hap kullanmayı önermemişti. Pcos var diye mi bilmiyorum. Karaciğeri yoruyor demişti. Bende eşimi vazektomiye ikna etmeye çalışıyorum. Bunca yıl ben korundum şimdi o korunsun.
40 kadar yolu var..3 yildan sonra ara vermeli

Aslinda bu soruyu bende kendime sordum eger gebe isem daha detayli bilgi alabilmek adina ozel bir doktora muayene olmak istiyorum az once soyledigim sıkınti yuzunden evet iki cocugum var ama korunmayi denememe ragmen hamileysem vardirbir hikmeti diye dusunuyorum muhtemelen dogurmak isterim 😊 su anki fikrim bu yonde testi yapinca tekrar konusuruz😂
Demekki olumsuz değılsın bu konuda ne güzel bence bır an önce test yap.

Gunaydin hanimlar test yaptim negatif cikti ama hala regl olmadim

Hanimlar yine burdayim ...persembe gunu test yaptim ilk negatif cikti aradan 10dk falan gecti atmak icin aldigimda silik hatta biraz karismis sekilde bir cizgi daha vardi ben aradan vakit gectigi icin negatif olarak yorumladim ayni gunun aksami hafif kanamam oldu bir kac damla,cuma ve cumartesi gunleri normal kanamam oldu ama bugun tamamen bitti yani ikibucuk gun regl olmus oldum yarin testi tekrarlayacagim size tekrar sonucu bildiririm😘

Benz
Evet arkadasimin basina geldi spiral kaymis hamile kaldi ilac kullandigi icin kurtaj oldu o esnada spirali de cikaricaz dediler ama spirali bulamadilar.
Sonra rontgendw spiralin barsagina dogru gittigi tespit edildi.
Sezeryan gibi tekrar ameliyat olmak zorunda kalmisti.
Benzerini bi akrabam yasadi uzun yillar dkh kullandi sonra spirale gecti yeni taktirmisti 2 gun olmadi agri sanci dayanamadi gitti dr. kaymis gitmis ara tara bi yerde yok kurtaja aldilar kadini bulamadilar sonra sezaryene aldilar bagirsaga degil ama baska bir organa saplanmisti. Kadinin basina gelmeyen kalmadi pisi pisine ameliyat oldu Canindan oluyodu az daha. Bence epey riskli bir yontem

Benz
Benzerini bi akrabam yasadi uzun yillar dkh kullandi sonra spirale gecti yeni taktirmisti 2 gun olmadi agri sanci dayanamadi gitti dr. kaymis gitmis ara tara bi yerde yok kurtaja aldilar kadini bulamadilar sonra sezaryene aldilar bagirsaga degil ama baska bir organa saplanmisti. Kadinin basina gelmeyen kalmadi pisi pisine ameliyat oldu Canindan oluyodu az daha. Bence epey riskli bir yontem
Aynen bende bu yuzden taktirmaya korktum ve cok yasanuyirmus bu olaylar.
Hatta ayni donemde hastanede biri daha var sizin durumunuzda olan demisler arkadasima o kadini da sezeryana alacaklar demisler yani demek ki oluyor.
Bizzat yasadigim icin cok yakinimda sehir efsanesi maalesef ki degil.

Aynen bende bu yuzden taktirmaya korktum ve cok yasanuyirmus bu olaylar.
Hatta ayni donemde hastanede biri daha var sizin durumunuzda olan demisler arkadasima o kadini da sezeryana alacaklar demisler yani demek ki oluyor.
Bizzat yasadigim icin cok yakinimda sehir efsanesi maalesef ki degil.
Aynen oyle onceden efsane gelirdi hikayeler ama aileden yasayan olunca tehlikeyi anliyor insan

Kizlar az once test yaptim belirgin olarak negatif cikti
Ne dusunecegimi sasirdim kist desem daha once yasadigim icin agrili bir donem oldugunu biliyorum
Enfeksiyon kaynakli bir durum desem kasinti ve yanmam yok
Bugunlerde kafaya takip stres yaptigim bir durumda yok
Geriye mevsimsel gecikme kaliyor bnde buna yoracagim artik ne diyeyim 😀

Canlarim merhaba dayanamayip hastaneye gittim muayene oldum
Ultrason da spiral yerinde ve kist yok tuplerin temiz dedi dr kan degerlerimi bi ariza yuzunden goremedik simdi e nabizdan bakiyorum daha cikmamis gibi gozukmuyor
Cikarkende sali gunu burdayim sabahtan gel o gune kadarda iliski yok dedi
Saliya kadar nasil bekleyecegim

X