kızlar ben taktıralıda 1 yıl oldu öyle elle kontrol edilirmi bilmiyorum ama illaki insan kayar diye korkuyo bence adet dönemlerinde rahim açıldığı için ağır kaldırma... kaymasının en büyük nedeni ben elle kontrol etmiyorum valla hem aferdesiniz ama adetli nasıl el içeri sokulurki
sahracım bi ara bendede öyle şiddetli ağrılar oldu dr gittim ama bazı terslikler oldu muayene olamadım şimdi ağrılarım geçti çok şükür ama kayınca bacağa ağrı vuruyomuş Allahım kaymasından korusun hepimizi
kızlar bende 5 yıldır kullanıyorum fakat korttugum için iplerini bile hiç kontrol etmedim fakat elimede ip falan gelmedi hiç acaba bendeki kaymış olabilirmi adet dönemine yakınkende sol kasıgıma bi agrı oluyoki dayanılcak bişey deil acaba spiralden olmuş olabilirmi bana yardımcı olursanız sevinirim
spralın ıplerını kontrol edıldıgınıde hıç duymamıstım...doktor taktıktan sonra hıç dokunmamak gerekıyor...elınızle falan mudahale etmeyın...sadece adetlı oldugunuz gunlerde agır kaldırmamak gerekıyor...baska bırsey yok...
spralın ıplerını kontrol edıldıgınıde hıç duymamıstım...doktor taktıktan sonra hıç dokunmamak gerekıyor...elınızle falan mudahale etmeyın...sadece adetlı oldugunuz gunlerde agır kaldırmamak gerekıyor...baska bırsey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?