spiral ve kanama

dixgxdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
70
0
86
İstanbul
kızlar merhaba ben spiral taktıralı 4ay oldu ve 4aydır kanamam kesilmedi 2kez kontrole gittim gayet normal olur dedi ama hiç kesilmediği gibi bel ve bacaklarda agrılar kilo alma ve aşırı yorgunluk hissi var o masaya tekrar çıkmaktanda korkuyorum spiralin etkisi yoksa neden bukadar uzun sürdü azda olmuyor günlük 2ped kadar kanamam oluyor bilgilerinizi bekliyorumbilmiyorumkismile

canım başka dr git.eğer o dr aynısını söylerse normal bişeydir o zaman.

Merhaba,
Doğum kontrol yöntemlerini uzun uzun araştırdıktan sonra kendim için en iyi yöntemin, spiral olduğuna karar verdim, ve doktordan randevumuda aldım ama spiral taktırmış bayan arkadaşlarımın deneyimlerine ihtiyacım var.

Ben hiç doğum yapmadm ve yeni evliyim. Daha önceki kontrollerimde doktorum kanallarımın çok dar olduğundan bahsetti ve bu yüzden de anestezi uygulamak zorunda olduğunu söyledi.
Sizce bu normal bi durum mu ?

ve ben çok korkak bi insanım yani nazik bi bölge olduğu için korkuyorum, spiral taktırdıktan sonra yaşayacağım ağrı ve kanamalardan çok korkuyorum.
Birde beni düşündüren spiralin fiyatı, anestezi,muayne ücreti ve spiralin takılması bana 430.tl ye maal olucak, sizce bu rakamlar normal mi ?

Şimdiden çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…