Spiral varken korunma

merakettiklerimmm

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
20
5
26
Merhabaa ❤️Daha önce doğum yapmadım ama henüz çocuk istemediğim için spiral taktırdım. Partnerimin içime boşalmasından yine de korkuyorum. En doğru olan nedir? Geri çekilme yöntemine devam etmelimiyim? Bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan yorumlayabilir mi?

Merhabaa ❤️Daha önce doğum yapmadım ama henüz çocuk istemediğim için spiral taktırdım. Partnerimin içime boşalmasından yine de korkuyorum. En doğru olan nedir? Geri çekilme yöntemine devam etmelimiyim? Bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan yorumlayabilir mi?
komşum taktırmıştıı düşününce çocuk yapmayı aldırdı tekrar doğum dan sonra daha taktırdı spiral
hiç bi sıkıntı yaşamadı hamile kalmazsın 3 senedir spiral takılı
hamile kalmadı oyüzden sende için rahat yapabilirsin :)

Benim yengem spiral takılı olduğu halde hamile kaldı .😂

Taktırdıktan sonra kontrol muayenesine gidin sonra bir sorun olmaz. 8 yıl kullandım bir sorun yasamadım. He kontrol yapılmazsa kayar vs tabıkı sorun Olur.

Peki taktırdığınızda doğum yapmışmıydınız
Evet ilk bebeğimden sonra 6 aylıktı. Sonra 8 yada 9 yıl sonra cıkarttırdım. İkinci bebeği düşününce.yenibtaktırmaya fırsat kalmadan üçüncü bebeğimi bekliyorum. Siz bir dr gözetiminde en uygun seklı bulursunuz. Dr daha iyi yönlendirir.

Bende doğum yapmadan spiral kullanıyorum bende fazlasıyla ağrı falan yaptı ama 1 buçuk yıl oldu taktıralı artık alıştı vücut. Aynem bende eşimin geri çekilmesini istiyorum çünki spirale rağmen hamile kalma olasığı var bazen geri çekilme oluyor bazen olmuyor🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Rabbim herşeyi gönlümüzce nasip etsin inşallah herkese istediği zaman nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏

X