Spiral taktırmak istiyorum

Ben hormonlu olandan taktırdım daha önce taktırmıştım çıkartmıştım ve pişman olmuştum iki ay önce tekrar taktırdım özellikle kanaması çok olanlar için çok iyi on gün ilişki yasak zaten hastslığımın dördüncü günü takılmştı sadece iki üç ay ara mini damla kanamalar oluyor o kadar
Nerde taktırdın bende 3 ay önce devlette taktırmıştım hormonlu hormonsuz sormadım kaymış 2 ay sonra tekrar taktıracam ondan sordum.

Hormonlu ve bakir arasinda ne fark var?Ben de dusunuyorumda.Bi de adetli olmak sart mi taktirirken?
Hormonlu olan kanaması çok olan,ağrılı adet görenler ve korunmak için uygun,bakırlı olan kanamayı azaltmıyor hatta çoğaltıyor tek işlevi korunmak.adetli olursanız taktırırken ağrınız daha az oluyor zaten rahim kanama halinde olduğu için ekstra bir kanama daha olmuyor

Hormonlu olan kanaması çok olan,ağrılı adet görenler ve korunmak için uygun,bakırlı olan kanamayı azaltmıyor hatta çoğaltıyor tek işlevi korunmak.adetli olursanız taktırırken ağrınız daha az oluyor zaten rahim kanama halinde olduğu için ekstra bir kanama daha olmuyor
Cok tsk ederim.Bu site olmasa ne yaparim bilmiyorum🙂

Herkeste farklı oluyor dedi doktor evet. Kimi takarken bişey hissetmiyor kimi anestezi istiyormuş. Buarada özel hastaneye gitmiştim muayene ye. Spiral işlem ücreti 500lira.malesef epey çok. İlerde yaptırırsam sağlık oc. Na gitcem. Hap verdi şimdilik bu da uygun dedi düşük dozmuş, bazı avantajları bile var dedi anlattı. İlkiki ay hassasiyet olabilir sonra gececek dedi. Kist oluşumunu bilr aza indirgiyo dedi. Hapın adı Qlairista
Qlaristayı bi sene kullandım ve sürekli ara kanamam oldu gerçekten zor bi ilaç..

İlaç için yasemini öneririm yıllardır kullanıyorum yan etkisi en az ilaç ben ilk spiral taktırınca bayılmışım ama çok iyisi bana kilo verdirtti ara kanama yoktu ve devlette ebe takmıştı. Sonra çocuk düşündüm çıkarttım hala çok pişmanım çıkarttığıma sonra vazgeçtik çocuktan sonra özlede doktor taktı ölyoruum sandim ayılıp bayılıyorum ve 3 ay boyunca kanama ağrı gece ağrıdan uyanmalar faln gittim çıkarttım rahatım şuan
Niye öyle ayılma bayılma geçirdin😂acıyacak diye mi düşündün belki sadexe stresten oldun yani. Çok aşırı acıyacak bi yöntem değildir ama beyin gücünle öyle şartladın heralde kendini. Şu da var herkes için uygun değilmiş spiral malesef doğru

Kuruluk yapıyor mü isteksizlik fln diyorlar tüylenme vs
Bende 7 sene bitti. Ilk 6 ay sıkıntı oldu sonra geçiyor çok feci sanci yapıyor sadece dayanirsan ne ala. Belki sizde olmaz. Ayrica bunun hormonlusu mu var hic duymadim.bende cikarttirinca ne olacak onu düşünüyorum. 6 ay sonra tekrar taktiriliyormus çünkü. 6 ay eşime yaklaşmayı düşünmüyorum. Tehlikeliymis dersem inanır belki 😕

Bende 7 sene bitti. Ilk 6 ay sıkıntı oldu sonra geçiyor çok feci sanci yapıyor sadece dayanirsan ne ala. Belki sizde olmaz. Ayrica bunun hormonlusu mu var hic duymadim.bende cikarttirinca ne olacak onu düşünüyorum. 6 ay sonra tekrar taktiriliyormus çünkü. 6 ay eşime yaklaşmayı düşünmüyorum. Tehlikeliymis dersem inanır belki 😕
6 ay çok uzun bir süre ben en fazla 2 hafta dayanabiliyorum birde adamı düşün prezervatif kullanın

Bende bakırlı var ama sürkli kaydımı diye tedirginlik oluyor buda acaba spiral ile korunmasammı diye düşündürüyor beni
Bu konuda endişeleniyorsanız hormonlu olanlardan tercih edebilirsiniz, o biraz daha güven verir

Bu konuda endişeleniyorsanız hormonlu olanlardan tercih edebilirsiniz, o biraz daha güven verir
1 buçuk yıldır takılı 1 ay sonra kontrolüm var hormonludan istiyorum dediğimde ekstra para alıcaklar bir 300 daha ona vermek istemiyorum ama bu işler sıkıntılı işler🤣

1 buçuk yıldır takılı 1 ay sonra kontrolüm var hormonludan istiyorum dediğimde ekstra para alıcaklar bir 300 daha ona vermek istemiyorum ama bu işler sıkıntılı işler🤣
O kadar mı yaaaa, korunmanın maliyeti doğurmanım maliyetine yetişecek yakında. Allah kolaylık versin. 1.5 yıl spiral kullandım, bana çok sıkıntı verdi, gerçekten ağır bir şey kaldırırken on defa düşünüyor insan.

O kadar mı yaaaa, korunmanın maliyeti doğurmanım maliyetine yetişecek yakında. Allah kolaylık versin. 1.5 yıl spiral kullandım, bana çok sıkıntı verdi, gerçekten ağır bir şey kaldırırken on defa düşünüyor insan.
Aynı hisleri paylaşıyoruz temizlik yaparken koltuğu itince falan vs. acaba oynadımı yerinden falan diye illaki geliyor insanın aklına. Birde daha doğum yapmadım ilk korunma yöntemim spiral olarak seçtim .başlarda çok ağrılı günler ilişkiler oldu ama şimdilik ağrılı süreç geçti şükür ama insan hep tedirginlik içinde oluyor işte canım🤷🏼‍♀️

Aynı hisleri paylaşıyoruz temizlik yaparken koltuğu itince falan vs. acaba oynadımı yerinden falan diye illaki geliyor insanın aklına. Birde daha doğum yapmadım ilk korunma yöntemim spiral olarak seçtim .başlarda çok ağrılı günler ilişkiler oldu ama şimdilik ağrılı süreç geçti şükür ama insan hep tedirginlik içinde oluyor işte canım🤷🏼‍♀️
Eskiden doğum yapmadan spiral takmıyorlardı, 8 yılda çok şey değişmiş

X