Spiral taktırmak istiyorum

aysenur58

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
66
8
32
Ben spiral taktırcam benim sorum şu hormonlu spiral taktırdıktan kaç gün sonra ilişkiye girebilirim aranızda taktıranlar varsa yazabilirmi

Ben 2.dogumumdan sonra o spirali taktırırken geberiyorum acıdan sandım. Benımkı hormonluydu ve cok kanama yaptı. Kısıden kısıye farklılık gosterır elbette kı ıkı dogum yaptım acı esıgım de yuksektır ama resmen yapıstım oldugum yere. Arkadasım taktırdı taktırdıktan sonra güne gitmiş :KK53: ben ıkı gun kendıme gelemedım. Bunu aradakı farkı anlayın dıye soyluyorum.

Takanın becerisi çok önemli bu konuda, tecrübeliyse çok canın yanmaz, en fazla adet sancısı gibi bir şey hissedersin

Hadi bakalım kafa karışılşığı. İki gün sonra gidicem taktırmayı düşünüyorum sonucu ben de iletirim size. Teşekkür ederim

Bende daha önce taktırdım 10 gün ilişki olmasın demişti ama durmayan kanama ve ağrı arayı açtı epey Bi sonra çıkarttım kişiden kişiye değişir bana yaramadı

Bende daha önce taktırdım 10 gün ilişki olmasın demişti ama durmayan kanama ve ağrı arayı açtı epey Bi sonra çıkarttım kişiden kişiye değişir bana yaramadı
Herkeste farklı oluyor dedi doktor evet. Kimi takarken bişey hissetmiyor kimi anestezi istiyormuş. Buarada özel hastaneye gitmiştim muayene ye. Spiral işlem ücreti 500lira.malesef epey çok. İlerde yaptırırsam sağlık oc. Na gitcem. Hap verdi şimdilik bu da uygun dedi düşük dozmuş, bazı avantajları bile var dedi anlattı. İlkiki ay hassasiyet olabilir sonra gececek dedi. Kist oluşumunu bilr aza indirgiyo dedi. Hapın adı Qlairista

Herkeste farklı oluyor dedi doktor evet. Kimi takarken bişey hissetmiyor kimi anestezi istiyormuş. Buarada özel hastaneye gitmiştim muayene ye. Spiral işlem ücreti 500lira.malesef epey çok. İlerde yaptırırsam sağlık oc. Na gitcem. Hap verdi şimdilik bu da uygun dedi düşük dozmuş, bazı avantajları bile var dedi anlattı. İlkiki ay hassasiyet olabilir sonra gececek dedi. Kist oluşumunu bilr aza indirgiyo dedi. Hapın adı Qlairista
İlaç için yasemini öneririm yıllardır kullanıyorum yan etkisi en az ilaç ben ilk spiral taktırınca bayılmışım ama çok iyisi bana kilo verdirtti ara kanama yoktu ve devlette ebe takmıştı. Sonra çocuk düşündüm çıkarttım hala çok pişmanım çıkarttığıma sonra vazgeçtik çocuktan sonra özlede doktor taktı ölyoruum sandim ayılıp bayılıyorum ve 3 ay boyunca kanama ağrı gece ağrıdan uyanmalar faln gittim çıkarttım rahatım şuan

İlaç için yasemini öneririm yıllardır kullanıyorum yan etkisi en az ilaç ben ilk spiral taktırınca bayılmışım ama çok iyisi bana kilo verdirtti ara kanama yoktu ve devlette ebe takmıştı. Sonra çocuk düşündüm çıkarttım hala çok pişmanım çıkarttığıma sonra vazgeçtik çocuktan sonra özlede doktor taktı ölyoruum sandim ayılıp bayılıyorum ve 3 ay boyunca kanama ağrı gece ağrıdan uyanmalar faln gittim çıkarttım rahatım şuan
İlaç yasmin olacaktı yanlış yazmış llavye😁

Spiral taktırdım 3-4 gün lekelenme olabilir sonra ilişkiye girebilirsiniz demişti, devlette taktırdım çok acı olmadı, çok ağrı olur korkusuyla gitmiştim çok az acı olunca şaşırdım,
2-3 gün lekelenmeden sonra aşırı kanama başladı , acile gittim adet olmuşum meğer,hem spiral hem de doğum sonrası ilk adetim olmasının etkisiyle aşırı kanamam oldu, aylarca lekelenmem oldu ama son iki üç aydır pek lekelenme olmuyor, ilişki sonrası bazen oluyor, onun haricinde çok rahatım, ben hormonlu taktırmadim normal spiral taktırdım,

Ben spiral taktırcam benim sorum şu hormonlu spiral taktırdıktan kaç gün sonra ilişkiye girebilirim aranızda taktıranlar varsa yazabilirmi
Ben hormonlu olandan taktırdım daha önce taktırmıştım çıkartmıştım ve pişman olmuştum iki ay önce tekrar taktırdım özellikle kanaması çok olanlar için çok iyi on gün ilişki yasak zaten hastslığımın dördüncü günü takılmştı sadece iki üç ay ara mini damla kanamalar oluyor o kadar

X