Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakırmı taktırdın hormonlumu taktırdınDoktor 15 gun dedi bana ama bakir mi hormonal mi bilmiyorum
Söylemişti ama hatirlamiyorum kontrole gidecegim sorarimBakırmı taktırdın hormonlumu taktırdın
Bakırmı taktırdın hormonlumu taktırdın
Çok kanama yaptımıSöylemişti ama hatirlamiyorum kontrole gidecegim sorarim
Evet hatta 10 ay boyunca asiri pihtili kanamam oldu ama sukur bu ay gecti duzeldi bayagi gelecek ayda boyle devam ederse daha ne isterimÇok kanama yaptımı
Takarken aşırı bi acı hissettiniz mi, yoksa abartıyolar mıbilgi verirseniz memnun olurum. Çekincelerim var ama en etkili yöntemlerden, bunu da kabul ediyorunSöylemişti ama hatirlamiyorum kontrole gidecegim sorarim
Igne ucu degmis gibi hissettim benTakarken aşırı bi acı hissettiniz mi, yoksa abartıyolar mıbilgi verirseniz memnun olurum. Çekincelerim var ama en etkili yöntemlerden, bunu da kabul ediyorun
Herkeste farklı oluyor dedi doktor evet. Kimi takarken bişey hissetmiyor kimi anestezi istiyormuş. Buarada özel hastaneye gitmiştim muayene ye. Spiral işlem ücreti 500lira.malesef epey çok. İlerde yaptırırsam sağlık oc. Na gitcem. Hap verdi şimdilik bu da uygun dedi düşük dozmuş, bazı avantajları bile var dedi anlattı. İlkiki ay hassasiyet olabilir sonra gececek dedi. Kist oluşumunu bilr aza indirgiyo dedi. Hapın adı QlairistaBende daha önce taktırdım 10 gün ilişki olmasın demişti ama durmayan kanama ve ağrı arayı açtı epey Bi sonra çıkarttım kişiden kişiye değişir bana yaramadı
İlaç için yasemini öneririm yıllardır kullanıyorum yan etkisi en az ilaç ben ilk spiral taktırınca bayılmışım ama çok iyisi bana kilo verdirtti ara kanama yoktu ve devlette ebe takmıştı. Sonra çocuk düşündüm çıkarttım hala çok pişmanım çıkarttığıma sonra vazgeçtik çocuktan sonra özlede doktor taktı ölyoruum sandim ayılıp bayılıyorum ve 3 ay boyunca kanama ağrı gece ağrıdan uyanmalar faln gittim çıkarttım rahatım şuanHerkeste farklı oluyor dedi doktor evet. Kimi takarken bişey hissetmiyor kimi anestezi istiyormuş. Buarada özel hastaneye gitmiştim muayene ye. Spiral işlem ücreti 500lira.malesef epey çok. İlerde yaptırırsam sağlık oc. Na gitcem. Hap verdi şimdilik bu da uygun dedi düşük dozmuş, bazı avantajları bile var dedi anlattı. İlkiki ay hassasiyet olabilir sonra gececek dedi. Kist oluşumunu bilr aza indirgiyo dedi. Hapın adı Qlairista
İlaç yasmin olacaktı yanlış yazmış llavyeİlaç için yasemini öneririm yıllardır kullanıyorum yan etkisi en az ilaç ben ilk spiral taktırınca bayılmışım ama çok iyisi bana kilo verdirtti ara kanama yoktu ve devlette ebe takmıştı. Sonra çocuk düşündüm çıkarttım hala çok pişmanım çıkarttığıma sonra vazgeçtik çocuktan sonra özlede doktor taktı ölyoruum sandim ayılıp bayılıyorum ve 3 ay boyunca kanama ağrı gece ağrıdan uyanmalar faln gittim çıkarttım rahatım şuan
Kuruluk yapıyor mü isteksizlik fln diyorlar tüylenme vsİlaç yasmin olacaktı yanlış yazmış llavye
Ben hiç sorun yaşamadımKuruluk yapıyor mü isteksizlik fln diyorlar tüylenme vs
Ben hormonlu olandan taktırdım daha önce taktırmıştım çıkartmıştım ve pişman olmuştum iki ay önce tekrar taktırdım özellikle kanaması çok olanlar için çok iyi on gün ilişki yasak zaten hastslığımın dördüncü günü takılmştı sadece iki üç ay ara mini damla kanamalar oluyor o kadarBen spiral taktırcam benim sorum şu hormonlu spiral taktırdıktan kaç gün sonra ilişkiye girebilirim aranızda taktıranlar varsa yazabilirmi