• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spiral taktiranlar bi bakarmisiniz.

minik78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
231
0
116
İstanbul
Spiral takılması genelde adet döneminde oluyor. Benim doktorum adetin bittikten sonra da gelebilirsin dedi iliskiye girmemek şartıyla. Aranızda adeti bittikten sonra spiral taktiran var mı?

Merhaba. Ben cocugum 6 aylikken taktirmistim. Hic acimiyor rahat olun. Ancak bi sene sonra camasirimda dustugunu gordm tekrar taktirmak icin doktora gittim bakti 9 haftalik hamilesin eedi.o yuzden 6 ayda bi gidip kontrol ettirmek en iyisi. Gecmis olsun.

Ben adet değilken taktırdım ama ilişkiye girmeden çok önemli

Merhaba. Ben cocugum 6 aylikken taktirmistim. Hic acimiyor rahat olun. Ancak bi sene sonra camasirimda dustugunu gordm tekrar taktirmak icin doktora gittim bakti 9 haftalik hamilesin eedi.o yuzden 6 ayda bi gidip kontrol ettirmek en iyisi. Gecmis olsun.
Aaa hamile kalmışsın ve spiralin düşmüş öylemi benim en korktuğum şey ama sanslısınki bebeğine zarar vermeden kurtulmuşsun

Aynen. Zaten kizimda da dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldm. Hatta doktorlar tuplerini baglatsan da bi ihtimal var diyo. Nasil korunursan korun mutlaka duzenli kontollere gitmek cok onemli hele ki istemiyorsan.

Bende adet bitiminde taktırdım tabiki ilişkiye girmeden hiç acımıyor demiycem zaten doktor da takmadan söyledi sezeryanla doğum yapmışsın biraz acıyacak diye öylede oldu.

Back