O da hormonlu olmuyo mu? Öyle biliyodum. Daha güvenilirse diğerlerinden denerim tabi.Deri altı implant var o olabilir
HahahaSaydıklarınızın hiç birini istemediğinize göre tek ve en etkili yöntem olarak şu kalıyor : sevişmeyin
Anlaşılan yine aynı devam öyle olacakPrezervatif kullanın o zaman
Çocuk düşünmüyorsanız eşiniz bağlatabilir aslında tam bilgim yok ama yaptıranlar olduğunu duymuştum. Herşeyi de kadınlar mı çekecek ayyy spirali hapı iğnesi çile hepHahahavalla şöyle bi 10 yıl yaşlı olsam tüplerimi bağlatırdım bu konuda bilmediğim bişey olmadığına emin olmak istedim
İleride de çocuk düşünmüyorsanız eşiniz vazektomi olsun en temiz yöntem
Bence de neden hep kadınlarÇocuk düşünmüyorsanız eşiniz bağlatabilir aslında tam bilgim yok ama yaptıranlar olduğunu duymuştum. Herşeyi de kadınlar mı çekecek ayyy spirali hapı iğnesi çile hep
Aldığım ilk dozdan beri mide bulantısı yaptı. 1 haftanın sonunda her gün kusuyodumHap size ne etki yaptı 1 haftada bırakacak kadar?
O zaman biraz daha az zevk alacaksınız prezervatifle yapacak bir şey yok
Prezervatifin koruyucu olması için en başta takılması gerekiyor, bende de hormonal migren var bazı ilaçlar yan etki yapıyor ben drosetill kullanmıştım doktor tavsiyesiyle diğerlerine göre az etki yapmıştı.Prezervatif kullanıyoruz ama hem anı bozuyor biraz biliyorsunuz takmak için bölüyor falan hem hissiyatı azalttığını hissediyorum.
Birleşme olmadan takıyoruz. 5 yıldır bi sıkıntı olmadıPrezervatifin koruyucu olması için en başta takılması gerekiyor, bende de hormonal migren var bazı ilaçlar yan etki yapıyor ben drosetill kullanmıştım doktor tavsiyesiyle diğerlerine göre az etki yapmıştı.
Geçmiş olsun.Aldığım ilk dozdan beri mide bulantısı yaptı. 1 haftanın sonunda her gün kusuyodum
Hormonal olunca regl öncesi dönemde atak yapıyorBirleşme olmadan takıyoruz. 5 yıldır bi sıkıntı olmadı
Yazz isimli bi ilaçtı. Yan etkisi normale göre fazla oluyomuş galiba o ilacın ama perişan oldum yani.
Benimde migrenim var ama hormonal olunca farkı ne oluyo ki? Öyle değil benimki heralde normal
He benimki öyle değil. Başka tetikleyiciler oluyoHormonal olunca regl öncesi dönemde atak yapıyor
Başka bir hapa geçip biraz da dayanırsanız geçiyor o yan etkiler. Bir de kondomu takarken bölünme yaşıyoruz demişsiniz ama başından itibaren takarak başlıyorsunuzdur inşallah yoksa korunmayı azaltıyorsunuz tam boşalmadan önce takıyorsanız süprizle karşılaşırsanız şaşırmayınAldığım ilk dozdan beri mide bulantısı yaptı. 1 haftanın sonunda her gün kusuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?