TeşekkürlerHiç spiral denemedim ama bu kadar uzun süre kanama normal değil bence. Konunuz yukarı çıksın diye yazıyorum geçmiş olsun
Spiral takılan çoğu kadında kanama kasıl ağrıları sık görülür. Genellikle 1ay sonra kontrole çağrılır ona göre karar verilir ama tekrar doktorunuzla görüşün istersenz geçmiş olsunMerhaba Arkadaşlar,Spiral taktırdım ve 21 gün oldu .Artan bir şekilde lekelenme ile başlayan kanamalarım an itibari ile yoğunlaştı .Kasık ve karın bölgemdeki kramplar dayanılacak düzeyde ama sürekli .Adet günüme 3 gün daha var .İki adet arası lohusalık gibi kanama ile geçti .İki kere doktora gittim vücut bakır telli spirali atmak istiyor yabancı madde görüyor alışacak dedi .Ne zamana kadar sürecek dedim 3-6 ay arası sürebilirmiş .Sizde bunları yaşayıp yeter artık deyip direkt aldırdınız mı yoksa vücut sonunda alıştı mı ?
Bilgi için teşekkür ediyorumSpiral takılan çoğu kadında kanama kasıl ağrıları sık görülür. Genellikle 1ay sonra kontrole çağrılır ona göre karar verilir ama tekrar doktorunuzla görüşün istersenz geçmiş olsun
Ben 4 sene kullandım regl zamanı hariç hiç böyle kanamam olmadı. Demiriniz düşer sürekli kanama oluncaMerhaba Arkadaşlar,Spiral taktırdım ve 21 gün oldu .Artan bir şekilde lekelenme ile başlayan kanamalarım an itibari ile yoğunlaştı .Kasık ve karın bölgemdeki kramplar dayanılacak düzeyde ama sürekli .Adet günüme 3 gün daha var .İki adet arası lohusalık gibi kanama ile geçti .İki kere doktora gittim vücut bakır telli spirali atmak istiyor yabancı madde görüyor alışacak dedi .Ne zamana kadar sürecek dedim 3-6 ay arası sürebilirmiş .Sizde bunları yaşayıp yeter artık deyip direkt aldırdınız mı yoksa vücut sonunda alıştı mı ?
Aslinda korkacak bisey yok bu benim 2. Kez taktirisim ama ilkinde bu sorunu hic yasamamistim. Hatta hic sirun yasamadigim icin tekrar spirale basvirdum.bHerkes ayni olacak diye bi kaide yok herkesin vucudu ayni tepkiyi vermiyorbende spiral taktirmaktan cok korkuyorum ya bunu okuyunca daha da korktum
ben taktirirken acimasindan da korkuyorum dogumdan sonra ilk adetimi oldum ama korkudan gidip taktiramadimAslinda korkacak bisey yok bu benim 2. Kez taktirisim ama ilkinde bu sorunu hic yasamamistim. Hatta hic sirun yasamadigim icin tekrar spirale basvirdum.bHerkes ayni olacak diye bi kaide yok herkesin vucudu ayni tepkiyi vermiyor
Cok kisa bi islem rahimle ugrastiklari sure 5 dk surmuyor. Emziriyorsan en iyi yol bu acikcasiben taktirirken acimasindan da korkuyorum dogumdan sonra ilk adetimi oldum ama korkudan gidip taktiramadim
Takılırken acımıyor hiç endişelenmeyin bu yüzdenben taktirirken acimasindan da korkuyorum dogumdan sonra ilk adetimi oldum ama korkudan gidip taktiramadim
Bende adet olmayi bekliyorum. Paranoya oldum iyice hamile miyim acaba bi adet olsam bir an once diyorum 2. adet duzenli gelecek mi bakalim devlette adete gore randevu ayarlamak da zor hayirlisi olsun bakalim.ben taktirirken acimasindan da korkuyorum dogumdan sonra ilk adetimi oldum ama korkudan gidip taktiramadim
ozelde pahali bi islem mi pekiBende adet olmayi bekliyorum. Paranoya oldum iyice hamile miyim acaba bi adet olsam bir an once diyorum 2. adet duzenli gelecek mi bakalim devlette adete gore randevu ayarlamak da zor hayirlisi olsun bakalim.
Nerde taktiracaksiniz doktorum benden muayene+270 tl istedi buradaozelde pahali bi islem mi peki
800 tl demisti doktorum ama simdi kac oldu bilmiyorum. Hastaneye gore degisiyor tabii.ozelde pahali bi islem mi peki
konyadayim ben ama cok korkuyorum spiralden once 3 aylik igneyi dusunuyorumNerde taktiracaksiniz doktorum benden muayene+270 tl istedi burada
Ona hic bulasma derim ben onun etkisinden kurtulana kadar neler cektim. Korkacak hic bisey yok. Benim agri esigim cok dusuktur 2 bebegimide sezaryen dogum yaptim o yuzden ben bile 2 kere taktirabildim.konyadayim ben ama cok korkuyorum spiralden once 3 aylik igneyi dusunuyorum
yinede doktoruma bi danismak istiyorum spirali dusununce bile icim fena oluyorOna hic bulasma derim ben onun etkisinden kurtulana kadar neler cektim. Korkacak hic bisey yok. Benim agri esigim cok dusuktur 2 bebegimide sezaryen dogum yaptim o yuzden ben bile 2 kere taktirabildim.
3 aylik igne guzel koruyor ama etkileri cok fazla ben onu kullandigim surece adet olmadim ve bu cok kotu bi durum oldu benim icin