- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm, ben 3 gün önce taktırdım. dradetli olmana gerek yok dedi. ilk gün çok sancılı adet görüyormuş gibi bi ağrım vardı bi ağrı kesici aldım geçti.3 gündür kanamam var. acaba ne kadar sürecek diye merak ediyorum.
bide dr. ağır birşey kaldırma kaymasın dedi. karın egzersizlerimede bir iki hafta ara versem iyi olacağını..ama ben tam gaza gelmiştin spor için bende sadece yürüyüş yapıp bacak kalça hareketleri yapıyprum.ama bi yandan da tırsıyorum olmayacak şey gelip beni bulur diye..:uhm:
kızlar ben taktırdım 1 hafta oluyor adetliyken takılmıştı adetim bitti sonra tekrar oldu yani ikikez adet gördüm bir de bel ve karın ağrısı yaptı adetim olurken
merhaba shr_nhr,spiral taktıran her 100 kadından 1'inde gebe kalma olasılığı vardır.ancak ben uzun yıllardır aile planlaması hizmeti veren bir kurumda çalışıyorum sadece 1 vaka ile karşılaştım.bence adet olur olmaz bir aile planlaması merkezine gitmelisin.eğer 4-5 gün adet görüyorsan adetinin 3.günü takılıyor spiral.seni orada bilgilendirirler.endişelenmene gerek yok.görüşmek üzere..
bebeğim 3 aylık oldu artık bende ria taktırmayı düşünüyorum ama korkuyorumda normal doğum yapanlarda daha kolay takılyomuş diye duydum.........
bide yeni spiral taktıran bi arkadaşımdan duydum eşi şikayet ediyomuş ilişki sırasında battığını söylüyomuş..........
sahiden böyle bişey varmı acaba???:1shok:
ya bu spiral hakkında öyle saçmalıklar varki..bi tanede ben söyleyeyim..kadın spiral taktırmış ve kocasıyla ilişki esnasında kocasına batmış..o vaziyette ge üstlerine battaniye örtüp acile götürmüşler..yaa ben anlamıyorum..küçücük bişey..hiç hissetmedim bile ben taktırırken..eşimede sordum hiiiç bi fark yok..bence sen bunları düşünme bile..ama sonrasında bazı kişilere iyi gelmeye biliyor..bunuda taktırmadan anlayamazsın..bi dene derim..korkacak bişey yok..bende normal doğum yaptım..hiç acı hissetmedim takarkeen.
Bende bi şey duydum,özel muayenehanedekiyle hastanedekiler aynı olmuyormuş,özel tipi ve halk tipi varmış.Özel tip olan özelde 250 lira civarındaymış ve iyisiymiş.Bu konuda bilgisi olan var mı?
merhaba,
bana doktorum bakır spiral takabileceğini, ama altın olmayan küpelerin kulağına alerji yapan kadınlarda (ki ben öyleyim) bakır spiral kullanmanın çokta doğru olmadığını aynı reaksiyonu çok büyük ihtimal rahiminde vereceğini söyledi. Doğum yapmadığım için hormonlu da takamıyor. Bakır spiral kullanan arkadaşlara sormak istiyorum, özellikle alerjik bünyelilere çok sorun yaşadılar mı??