- 12 Temmuz 2006
- 210
- 1
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım yenı bebegım oldu 2. ayına gırmek uzere danısmak için dr'a gittim bana adetin ıkıncı yada ucuncu gunu gelmemı ıstedı. benım sorunum kırkım cıktı ama hala kanamam var ben adet mıyım yoksa lohusalık etkısımı anlamadım belli aralıklarla kanamam oluyor sizce normal mi? ne kadar surcek bu
arkadaşım böyle bir yasak yok takıldıktan sonra istediğin zamanspiral takıldıktan kaç gün sonra ilişkiye girilebiliyor??????????
selam kızlar. bugüne kadar herhangi bir korunma yöntemini denemedim. bir bebişim var.
spiral hakkında da çok iyi şeyler duymadım.
adet düzensizliği, ara kanamalar, bel ağrısı falan yapıyormuş.
birde takılırken çok ağrı yapıyormuş doğrumu?
bende burda size sormak istiyorum bu konu burda daha önce konuşuldumu bilmiyorum. (konuşulduysada şimdiden özür diliyorum) bu konu benim için önemli.bu şekilde korunuyorsanız ve bilgi sahibiyseniz. benimle paylaşırmısınız.
Enise ben geçen hafta cuma taktirdim takilirken acimadi ama sonralari kasilmalarim çok oldu edet ağrimdan biraz fazla. Gün içinde bazen belime vuran ağrilarim oluyor. Senin şu anda ağrin olmuyor mu
spiralle hamile kalan kaç kişi duydum bende o yüzden güvenmiyorum