Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selamlar bende yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım ve hapla korunuyodum ama hormonlarımla oynamamak için yarın sağlık ocagında spiral taktırıcam ama korktum inşallah bende böyle kayma falan olmaz
2 hafta önce taktırmıştım bugün kontrole gittim ve öğrendimki kaymış. şu anda korumuyor dedi doktor. şimdi nasıl güveneceğiz biz buna, nereden bileceğiz kayıp kaymadığını? güvenmeyeceğiz demekki ya :uhm::çok üzgünüm:
hem karından bakıyor hem vajinal ultrason ilearkadaşlar. spiralin yıllık kontrolü nasıl yapılıyor, karın üstünden ultrason ile mi yoksa spekulum ile mi?
genelde artık hormonsuz bakır olanlar kullanılıyoarkadaslar bu spiralin kac cesidi var.hormonlu olan haric onu biliyorum.adeti ile hic bi sorunu olmayan icin (uzun degil kisa degil) hangisi uygyn olur. ben bugun bi hast. fiyat almak icin aradim avrupa ve yerli olarak degisiyor dedi. bende bakir ve gumus olarak 2 cesidini biliyorum.kac cesit var hngi cesidi iyidir
ceavaplarinizi bekliyorum
tesekkurler