spiral kullanımı hakkında;

tatlım bende taktırdım yaklaşık 5 ay oluyor dediğin gibi sorunlar yaşamadım ama sadece adet kanamam 10 gün sürüyor süresi uzadı ama belkide bünyeden bünyeye farkedebilir uzun sürerse dr. git bence

tatlım bende taktırdım yaklaşık 5 ay oluyor dediğin gibi sorunlar yaşamadım ama sadece adet kanamam 10 gün sürüyor süresi uzadı ama belkide bünyeden bünyeye farkedebilir uzun sürerse dr. git bence
canım ayın 3ünde taktırdım ben de sadece 4 gün süren kanamam oldu.şimdilerde de ara sıra kasık ağrılarım oluyor.

ben doğumdan 1 ay sonra taktırdım spirali.. tam 9 ay olacak.. hala vücudum alışamadı herhalde.. antibiyotik ve ağrı kesici kullandım pek işe yaramadı.. adetim hiç gecikmezdi her ay en az 1 hafta gecikme oluyo.. 10 gün önceden sancılarım başlıyo adetim bittikten sonra 4 - 5 gün daha devam ediyo bu sancılar... ve çok şiddetli sanki doğum sancısı gibi.. ağladığım bile oluyo.. hapla filan olmuyo, emziriyorm da.. tekrar gidicem dr.a.. çıkartmak istemiyorm iyi koruyo ama sancılar da canımı çok yakıyo..

Benim de bebişim 3 aylık olucak kısmetse ayın 21'inde...

Valla taktırdım hatamı yaptım diyorum ... 3 günfür falan baş dönemsi yaptı...
Yrnda aynı olursa pztsi doktora sorucam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…