- 18 Haziran 2015
- 3.654
- 36.376
- Konu Sahibi silaseringolge
spirale rağmen hamile kalma fobisi yükleniyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de yardım edenim yoktu o yüzden pek dinlenemedim rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin benim plesantam ve su kesen spiralden dolayı enfeksiyon kapmış suyumda azalmıştı gittiğimde o yüzden düştü doktor enfeksiyondan kanamam olduğunu dahi bilemedi doktorlarEvet ara ara kanama geliyor.2 çocuğum var biri 2.5 yaşında daha mecbur dinleyemiyoruz yakınlarda da kimsemiz yok siz de benim gibisiniz galiba
6 ayda bir kontürole gitmek lazım ya da hiç taktırmamak Allah a bırakmak lazım yüce rabbim en iyisini bilir.spirale rağmen hamile kalma fobisi yükleniyor..
Valla ben yaşadıklarımdan sağlam bir ders çıkarttım Allah ne derse o olur.. En iyisi taktırmamak her koruma yöntemi kesin güvenilir değil hapla da iğneyle de hatta kordonlarını bağlatmasına rağmen hamile kalanları da gördüm ben...Bende yakın zamanda gidip spiral taktıracagım ama bu da nerden çıktı
Neye güveneceğiz?
Ben ıkıden fazla düşünmüyorum o yüzden tırstım.Valla ben yaşadıklarımdan sağlam bir ders çıkarttım Allah ne derse o olur.. En iyisi taktırmamak her koruma yöntemi kesin güvenilir değil hapla da iğneyle de hatta kordonlarını bağlatmasına rağmen hamile kalanları da gördüm ben...
Ya da taktırıp eş de korunması lazım bence ama ben tekrar taktırmak istemiyorumBen ıkıden fazla düşünmüyorum o yüzden tırstım.
Spıralı tüm doktorlar öneriyor bu da kazık atarsa ne yapacağız?
Benim spiralim aşağı kaymış zaten doktor ilk ayda çıkarmıştı ama yine de yüzde elli düşme ihtimali var demişti.Spiralle bebeğiniz sağlıklı doğdu mu
Benimki de kesenin tam bitişiğindeydi çok riskliydi servikse indi sonra servikse inerken yapacağını da yaptı bebeğimin suyu erken geldi ve bebeğim öldü siz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim spiralim aşağı kaymış zaten doktor ilk ayda çıkarmıştı ama yine de yüzde elli düşme ihtimali var demişti.
Teşekkürler evet bebeğim sağlıkla doğdu şuan 4 aylıkBenimki de kesenin tam bitişiğindeydi çok riskliydi servikse indi sonra servikse inerken yapacağını da yaptı bebeğimin suyu erken geldi ve bebeğim öldü siz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benimki de kesenin tam bitişiğindeydi çok riskliydi servikse indi sonra servikse inerken yapacağını da yaptı bebeğimin suyu erken geldi ve bebeğim öldü siz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inBenim spiralim aşağı kaymış zaten doktor ilk ayda çıkarmıştı ama yine de yüzde elli düşme ihtimali var demişti.
Allah bağışlasınTeşekkürler evet bebeğim sağlıkla doğdu şuan 4 aylık
Benimki de kesenin tam bitişiğindeydi çok riskliydi servikse indi sonra servikse inerken yapacağını da yaptı bebeğimin suyu erken geldi ve bebeğim öldü siz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın in