Spiral ile gebelik

Gamzeli3112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
141
34
48
24
Merhabalar herkese, benim iki yaşından biraz büyük kızım ve peşinden sürpriz şekilde gelen 10 aylık bir kızım daha var. İkinci kızımda lohusalık biter bitmez spiral taktırdım 7. Aya kadar adet görmedim iki ay gördüm bu ay ise 1 hafta gibi bir sürem kaldı. Dün kasıklarımda rahminde bir sancı hissettim gebeliklerin sen tanıdığım bir sancı gibiydi ve içime bir Kürt düştü evde testim vardı ve yaptım ilk baktığımda birşey yoktu sonra unutmusum gece yatmadan baktım tekrar belirsiz bir çizgi var gibiydi ama spiral varken olmaz kuruma çizgisidir dedim az önce çöp atarken test tekrar gözüme takıldı ve bir çizgi oluşmuştu.. başına böyle birşey gelen varmı hamilelik varmıdır bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Eklentiler

• IMG_20250422_073229.webp
    11 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20250421_234859.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 24
Canım kuruma çizgisine benziyor.
İstersen tekrar test yap

Bende 1 yıldır spiralle korunuyorum. Ama hiçbir yöntem yüzde yüz koruma sağlamıyor. Senin kuruma çizgisine benziyor. Bı test yap bence

testlerin geçerliliği 15 dk. Sonrası kuruma çizgisi. Ama spirale şahsen güvenmiyorum, spiralle hamile kalanı çok gördüm

Hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz korur diyemeyiz
Sizin test kuruma çizgisi gibi duruyor kan tahlili verin içiniz rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…