Spiral hakkında bilgisi olanlar

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
63
Merhaba hanımlar şu an 1.5 yaşında ve 1.5 aylık iki kızım var. 2. bebeğim prezervatifle korunduğumuz halde oldu hamilelik çok aşırı zor geldi bana,hem fiziksel hem psikolojik. şimdi prezervatife hem güvenmiyorum hem eşim hiç sevmiyor. Spiral taktıran varsa,güvenilir bi korunma yöntemi mi, değilse hangi yöntem en güvenli, sağlık ocağı takıyor mu bunları bilen varsa yazabilir mi?

Bunlar biraz nasip kısmet meselesi normalde prezervatifte cok guvenli bi korunma yontemi ama nasipta varmis ve bebeginiz olmus

Spiral de aynen böyle normalde cok guvenli ama yinede olacagi varsa oluyor

Spriali ben 2 sene kullandim saglik ocakları takiyor adetli iken gitmenizi tavsiye ederim

Merhaba hanımlar şu an 1.5 yaşında ve 1.5 aylık iki kızım var. 2. bebeğim prezervatifle korunduğumuz halde oldu hamilelik çok aşırı zor geldi bana,hem fiziksel hem psikolojik. şimdi prezervatife hem güvenmiyorum hem eşim hiç sevmiyor. Spiral taktıran varsa,güvenilir bi korunma yöntemi mi, değilse hangi yöntem en güvenli, sağlık ocağı takıyor mu bunları bilen varsa yazabilir mi?
Spiral agrı yapiyor,iceride kayıyor falan diye duymustum bende korktum ,siz hangi prezervatif aliyordunuz?

Spiral agrı yapiyor,iceride kayıyor falan diye duymustum bende korktum ,siz hangi prezervatif aliyordunuz?
Sağlık ocağından alıyordum.ultrasonla kontrole gitmek gerekirmiş taktırdıktan sonra sanırım kayma riskine karşı. Şu an en büyük kabusum hamile kalmak olur

Bunlar biraz nasip kısmet meselesi normalde prezervatifte cok guvenli bi korunma yontemi ama nasipta varmis ve bebeginiz olmus

Spiral de aynen böyle normalde cok guvenli ama yinede olacagi varsa oluyor

Spriali ben 2 sene kullandim saglik ocakları takiyor adetli iken gitmenizi tavsiye ederim
Spiral le hamile kalma riski yüksek mi acaba🙄şimdi loğusalık yeni bitti ne zaman adet olurum bilmiyorum en kısa zamanda giderim inşallah sağlık ocağına çok sağolun

aylik igneler oluyordu sanirim isterseniz saglik ocagina onu da bi danisin.

ne durumdasınız şuan merak ettim

Back