- 18 Haziran 2008
- 2.385
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım cok rahatlattın .. bende ne kadfar hissedılmıyor dıye merak edıyordum. 6 8 saat agrı sancı hissedılmemesi cok ıyı.ama bu sırada wc ıhtıyacınıda bilemıyorsundur uyusuk oldugun için. gazının cıkıp cıkmadıgını falan nasıl anlıyorsunkikaydirigubbakcemile3canim ben spinal ile oldum vede cok memnun kaldim..ilk bebegimde genel anesteziydi ve dogum sonrasi bütün acilari cektim ve kendimi toparlayamadigim icinde bebegimle hic ilgilenemedim..ilkinde korkup spinal istememistim..ikincideyse kendim istedim..cokta rahat gecti..yaptiklari igneyi hic hissetmedim bile..yalnizca önemli olan igne vurulurken hic kimildamaman..zaten ben hissetmedimki kimildayayim..aninda uyusutu zaten vücudum..seninde dedigin gibi sadece igne vuruluyor ve etkisi yaklasik 6-8 saat sürüyor..dogum sonrasi agrilari ve sancilari hic hissetmiyor ve bebeginle cok rahat ilgileniyorsun..dogumdada sadece dokunuslari hissediyorsun ama aci kesinlikle yok..zaten o vücut sanki senin degilmis gibi oluyor..bunun disinda söylenilen hicbir yan etkiyide yasamadim..ben iki yöntemide yasamis biri olarak spinali siddetle tavsiye ederim..insallah yardimci olabilmisimdir..insallah bebegini saglikli birsekilde kucagina alirsin..sorulariniz olursa seve seve cevaplarim..
canım cok rahatlattın .. bende ne kadfar hissedılmıyor dıye merak edıyordum. 6 8 saat agrı sancı hissedılmemesi cok ıyı.ama bu sırada wc ıhtıyacınıda bilemıyorsundur uyusuk oldugun için. gazının cıkıp cıkmadıgını falan nasıl anlıyorsunkikaydirigubbakcemile3