Spinal sonrası ağrı?

PeRRieR

👶09.03.2020😍 06.12.2009😇
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
6.938
13.745
198
Kızlar merhaba...
4.5 ay once bebegimi spinal anestezi ile dunya ya getirdim cok sukur. Ama o gunden beridir bıseye cok uzuldugum yada sinirlendiğimde igne yerinden yanı omurilik kısmından boylu boyunca basıma dogru bir agrı giriyor bazen bacaklarıma iniyor zonklama seklinde. bu normalmı gecer mi zamanla? Doktora zaten gıdecegim ama fıkır almak ıstyorum aynısını yasayan varmıdır dıye?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba...
4.5 ay once bebegimi spinal anestezi ile dunya ya getirdim cok sukur. Ama o gunden beridir bıseye cok uzuldugum yada sinirlendiğimde igne yerinden yanı omurilik kısmından boylu boyunca basıma dogru bir agrı giriyor bazen bacaklarıma iniyor zonklama seklinde. bu normalmı gecer mi zamanla? Doktora zaten gıdecegim ama fıkır almak ıstyorum aynısını yasayan varmıdır dıye?
Bunun birçok kadinda oldugunu duymustum. Ne zaman geçer bilmiyorum ama olmasi normal. Siz yine de gidin sorun. Belki bir ilac verir.

Evet bende duydum ama normal zamnda hıc agrı yok sadece uzuldugum yada sinirlendiğim zaman olması ılgınc degılmı🙄o ıgneyı sinirlerin oldugu yere yapıyolarmıs belki bununla alakalıdır 😕

Back