Spinal sezeryan ve sonrası

visnelilimonludondurma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2020
54
16
29
Evet arkadaşlar 29 mayısta 39+1 de normal doğum planladığım kızımı kordonun cok uzun olması ve vücuduna tamamen dolanması sonucu sezeryanla doğurdum… Normalde acı eşiğim çok yüksektir. Hatta daha önce iki kez estetik ameliyat oldum ama ben böyle bir acı yaşamadım. İlk 2 gün her şey çok güzeldi. Ameliyattan 6 saat sonra ayağa kalktım gezdim kızımı emzirdim aynı akşam tuvalete bile gittim. Fakat bugün yani 3. gün galiba ölüyorum sandım. Oturduğum yerden bile tek başıma kalkamıyorum. 😩😩 öyle bir acı var sanki dikiş yerim açılmış gibi geliyor. Korkumdan doktoruma gittim fakat o tam aksine estetik dikişimin kapandığını söyledi cok iyi durumda dedi. Ama o içerdeki dikişler beni bitiriyor. Uyumayı özledim. Yatayım desem olmuyor oturayım desem olmuyor. Bu acı nasıl geçer ne yapmam lazım? Benim gibi olan var mı? Kaçıncı günde azda olsa normale dönebileceğim? Nolur yardım edin … 🥹🥹🥹🥹

Bende ilk 2 gün çok güzeldi ya da hastanede ağrı kesici yaptıkları için mi öyle hissettim acaba 😑 ama evde de içiyorum ağrı kesiciyi.. Acı beni mahvediyor.
Evet kesinlikle, hastanedeki ağrı kesiciler çok kuvvetli, bi kac gune daha iyi olmanız gerekir, giderrk kötülesen ağrı olursa endiselenirsiniz. Ben hastanede 1 gün kaldığım ve ağrı kesici yapmayi geciktirdikleri için ilk 3 gun zordu sonra zamanla düzeldi.

Evet kesinlikle, hastanedeki ağrı kesiciler çok kuvvetli, bi kac gune daha iyi olmanız gerekir, giderrk kötülesen ağrı olursa endiselenirsiniz. Ben hastanede 1 gün kaldığım ve ağrı kesici yapmayi geciktirdikleri için ilk 3 gun zordu sonra zamanla düzeldi.
Teşekkür ederim umarım daha iyi olurum. Endişelenmek istemiyorum kendimi bi kac gün daha dayanmaya zorlayacağım.

hastanedeki agrı kesicilerden kaynaklı bence de. benim de sadece kalkarken acım oluyordu hastanede. ama eve gelince 2-3 gun gece ytakta dönmek bile imkansız gibiydi. düzenli aralıklarla agrı kesicilerimi içtim hep.destekle kalkıp oturdum. bebegimi kaybettiğim için belkide toparlanmam uzun sürdü. destekle yaptım her işimi. şuan 4. ay bitti 3. aydan sonra spora da başladım. sanki o dönem hiç iyileşmeyecek gibiydim ama şimdi de ameliyat olmamısım gibi hissediyorum. biraz zaman gecmiş üstünden ama hepsi geçiyor. agır kaldırmayın bebeginiz dısında bence hiçbişey kaldırmayın. biraz iyiyim diye her yükü omuzlamayın. sonra cıkar acısı. zamanla hep daha iyi oluyor

Evet arkadaşlar 29 mayısta 39+1 de normal doğum planladığım kızımı kordonun cok uzun olması ve vücuduna tamamen dolanması sonucu sezeryanla doğurdum… Normalde acı eşiğim çok yüksektir. Hatta daha önce iki kez estetik ameliyat oldum ama ben böyle bir acı yaşamadım. İlk 2 gün her şey çok güzeldi. Ameliyattan 6 saat sonra ayağa kalktım gezdim kızımı emzirdim aynı akşam tuvalete bile gittim. Fakat bugün yani 3. gün galiba ölüyorum sandım. Oturduğum yerden bile tek başıma kalkamıyorum. 😩😩 öyle bir acı var sanki dikiş yerim açılmış gibi geliyor. Korkumdan doktoruma gittim fakat o tam aksine estetik dikişimin kapandığını söyledi cok iyi durumda dedi. Ama o içerdeki dikişler beni bitiriyor. Uyumayı özledim. Yatayım desem olmuyor oturayım desem olmuyor. Bu acı nasıl geçer ne yapmam lazım? Benim gibi olan var mı? Kaçıncı günde azda olsa normale dönebileceğim? Nolur yardım edin … 🥹🥹🥹🥹
Geçecek korkma biliyorum o acıyı 3 adım da olsa evin içinde yürümeye çalış dayanamadığında otur tekrar yürü böyle böyle bitecek♥️ Bir de kelle paça içmeni tavsiye ederim içebilirsen her gün iç yaranın daha hızlı kapanmasına yardım ediyor

X