- 26 Şubat 2012
- 214
- 46
- 118
Arkadaşlar merhaba. İlk doğumum 13 kasım 2014 te spinal sezeryanla oldu. Sırf bebeğimi görmek istediğim için. Şuanda da 7 aylık hamileyim ve yine mecburen sezeryan olucam. Fakat başlıkta da dediğim gibi ameliyat sırasında ben resmen çoğu şeyi hissettim kesildiğimi dikildiğimi dokunma hissi gibi birşey değildi yani resmen acıydı hissettiğim. Benim gibi yaşayan oldu mu hiç aranızda? Doktoruma sordum acı eşiğin düşükmüş dedi hiç alakası yok halbuki ayrıca burda okudugum doğum hikayelerinde de hiç duymadım çünkü insanlar acının a sından söz etmemişler. Psikolojik mi acaba diye düşünüyorum. Genel anestezi almak hiç istemiyorum. Bir haftada çılgınlar gibi baş ağrısı yaşadım spinali de istemiyorum.
Epiduralde baş bel ağrısı riski daha az olurmuş sanırım. Ne yapsam ne etsem çok kararsızım![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
Epiduralde baş bel ağrısı riski daha az olurmuş sanırım. Ne yapsam ne etsem çok kararsızım
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)