- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
- Konu Sahibi emosemos33
-
evet takıldı ve hiç hoş bir durum değil malesef.anesteziyi aldıktan sonra takmalarını istedim ama olmaz dedilerdevlet hastanesinde yaptım bu arada doğumu
Özelde yapıldığı zaman anesteziden sonra takabilirler sanırsam.
bana özelde anesteziden önce odamda takıldı . Ameliyathaneye bi de bi gittik daha hazır değilmiş 10 dk sonda sancısı çektim ben . Cok sık idrar yolu enfeksiyonu yaşadığım icin boyle sancım cok oluyordu. Oyüzden daha fazla dayanabildim sonda ağrısına ama doğumdan sonra bile o kadar canım acımadı. O sonda takılmıyacak olsa kırk tane daha doğururum yani :) spinali bi vurdular öyle rahatladım ben
ben de kimseyi korkutmak istemiyorum herkesinki farklı olur ama gerçekten sonda doğum acısından daha kötüydü,bağırdım acısından takılırken.beklemek de çok kötüydü gerçekten,ben de bi 10-15 dk o şekilde bekledim,sürekli altıma yapıyorum gibi,sürekli çok fena tuvalete sıkışmış gibi hissettim.
aynı aynı bende öyle kala kaldım. Doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem uyuşturulduktan sonra takılmasını isteyin . Ilk başta öyle ağrı çekince ben doğumdan da cok korktum ama doğumum cok kolaydı
ay ben istedim de ne oldu hiç acımayacak vallahi dediler..ama acayip korkmustum kendımı baya rahat bıraktım acımasın diye..allah şükür hiç acımadı ama ablamın ki çok acımıstı bence yapanın eliyle takmasıyla alakalı ..
Ben kendimi sıktım herhalde ama genede o takan kadının eli bayağ bi ağırmış yani maaşallah
olabilir belki de o yüzden çok acımıştır bizimki.benimkini sağlık öğrencisine taktırdılar,yani bi ebe,bi öğrenci vardı çocuk takmıştır herhalde..öööffff hatırlamk istemiyorum,iğrençti oraya gidip öyle çocuğun önüne yatmak.
Kızlar birşey soracağım.Sezeryanlarda sonda takılmıyor diye duymuştum ama burda biri takıldığını yazmış.Takıldı mı sizlere de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?