- Konu Sahibi emosemos33
-
tşklrr arkadaşlar umarım aynı memnuniyet bendede olur içime su serptiniz birde dogumdan sonra başımızı yüksekmi tutmalıyız yastıksızmı yatmalıyız baş agrısı olmaması adına?bende migrende var birazda çevremden kaynaklı kimse taraftar deil spinale ama duymamaya çalışıyorum bakalım son olarak ta nescafe tüketilmeli imiş yine baş agrısı için bu sek türk kahvesimi kastetilen yoksa sütlü nescafelerdenmi bahsedilio acaba bilgisi olan var sa tekrar tşklrr
tşklrr arkadaşlar umarım aynı memnuniyet bendede olur içime su serptiniz birde dogumdan sonra başımızı yüksekmi tutmalıyız yastıksızmı yatmalıyız baş agrısı olmaması adına?bende migrende var birazda çevremden kaynaklı kimse taraftar deil spinale ama duymamaya çalışıyorum bakalım son olarak ta nescafe tüketilmeli imiş yine baş agrısı için bu sek türk kahvesimi kastetilen yoksa sütlü nescafelerdenmi bahsedilio acaba bilgisi olan var sa tekrar tşklrr
kızlar merhaba
ben de inşallah salı günü doğum yapacağım ama spinal mi genel mi doktor bize bıraktı kararı.. bense kaç gündür karar veremiyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var.. yazdıklarınızı okuyunca spinal için cesaretlendim, ama bir o kadar da ameliyathaneden korkuyorum, o anı kesmelerini falan hissedersem, ya uyuşamazsam, ya o an çok panik olursam diye korkuyorum.. ooof ne yapmalıyım?
Kızlar birşey soracağım.Sezeryanlarda sonda takılmıyor diye duymuştum ama burda biri takıldığını yazmış.Takıldı mı sizlere de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?