merhaba kızlar
Spinal sezaryen ile geçen kolay doğumumdan bahsetmek istiyorum çünkü hamile kaldığımdan beri Doğumdan çok korkar yakınlarımdan da kötü Doğum hikayeleri duyar strese girerdim istedim ki tatlı hamileler artık güzel hikayeler de duyup rahatlasınlar
Ben yaklaşık bir ay önce özel bir hastahanede spinal sezaryen ile oğlumu dünyaya getirdim.Ameliyat esnası o kadar güzel geçti ki tabi belden aşağısı hissedilmiyor ama yapılan işlem o kadar kolay ki ağrısı gerçekten damar yolu açılmasından daha hafif bir ağrı doktoruma sorduğumda tam da böyle söylemişti:) öyle de oldu
İğneden sonra hafif tatlı bir ürperti ve ayaklarda sıcaklık başlıyor daha sonra tam uyuştuğunuzdan emin olununca sonda takılıyor.benim de korkulu rüyamdı sonda ama hemşirenin ayağıma dokunduğunu hissettim sadece o kadar:)
Daha sonra doktorum geldi ve işleme başladı dakikalar içerisinde de yavruma kavuştum kokladım öyle özel bir an ki hepinize nasip olsun inşaAllah:)
Sonrası sohbetle geçti işte bebeğimi giydirip eşime teslim ettiklerinde ben artıl ne zaman kavuşurum ona diye düşünmeye başlamıştım :)
Odama geçtiğinde birkaç saat hiç ağrı hissetmedim yani o kötü ağrılar geçmişti benim uyuşukluğum geçtiğinde sonrasında da Ağrı kesici iğneler yapılmıştı
Ertesi gün evimize geçtik ve son ağrı kesici iğnemi oldum hastahaneden çıkmadan
Sonraki gün destek alarak kalkmaya ce desteksiz yürümeye başlamıştım 10 gün sonra ise sanki ameliyatlı değilsiniz gibi yürüyebiliyorsunız
Demem o ki kimseyi dinlemeyin korkulacak hiçbirşey yok içiniz rahat olsun :) bebişlerinize sağ salim kavuşmanız dileğiyle