Spinal doğum öncesi odada sakinleştirici veriliyor mu?

Fatma8584

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
6
2
27
Merhaba arkadaşlar. Ben henüz 1 aylık hamile olmama rağmen şimdiden yaygın panik atağım yüzünden sezeryanı düşünüyorum. Ben çok paniğim ve nabzım inanılmaz öyle durumlarda. Sezeryan öncesi odada sakinleştirici birşeyler verebiliyorlarmı acaba?

Evet veriliyor. Bu konuda doktorunuz gerekeni yapacaktır. Benim panik atağım anksiyetem vs yok ama ameliyathaneye girerken verdiler. Ben söylememiştim bile.
Ayrıca nabızla alakalı sıkıntı olursa spinalden genele geçilir. Her önlem alınır.

Hiç kafaya takma canım kendini kötü hissedersen zaten sakinlestirici veriyorlar ayrica daha cok yeni bak panik atagima 5 yıl once veda etmistim dogumdan sonra tekrar geldi o yuzden hesap kitap yapma ayrica sezeryana o kadar rahat girdim ki hic telas olmadim

Merhaba arkadaşlar. Ben henüz 1 aylık hamile olmama rağmen şimdiden yaygın panik atağım yüzünden sezeryanı düşünüyorum. Ben çok paniğim ve nabzım inanılmaz öyle durumlarda. Sezeryan öncesi odada sakinleştirici birşeyler verebiliyorlarmı acaba?
Pazartesi günü açılmam olmadığı için zorunlu sezeryana alındım. Çok rahat bir uygulama değil çözüm de değil ağır bir cerrahi işlem oldukça ağrılı. Hamileliğin başından itibaren nasıl normal doğum yapabilirim diye çalışmak en güzeli bence.

Pazartesi günü açılmam olmadığı için zorunlu sezeryana alındım. Çok rahat bir uygulama değil çözüm de değil ağır bir cerrahi işlem oldukça ağrılı. Hamileliğin başından itibaren nasıl normal doğum yapabilirim diye çalışmak en güzeli bence.
Panik olan birine, ağrılı sancılı rahat değil demeyi doğru bulmuyorum. İyi niyetle söylüyorsunuz kendisini alıştırsın diye ama korkan insan daha da korkuyor

Alakasi yok ben her yerde soyluyorum 1 normal 1 sezaryen dogumluyum, sezaryeni tek gecerim, inanilmaz konforlu. Normaldeki travmaya hic gerek yok konu sahibi, sezaryen dunyanin en rahat olayi emin olun 🙏🏻

Canım bende panik atak hastasıyım sezeryan doğum yaptım anksiyetem ve pnik atağım var dedim anestesziye spinal yaparken 4 şırınga arka arkaya bir seyler verdiler bana çok rahat geçti kafamdan korku endişe hepsi gitti bir anda ama hissizleştim oğlumun doğum anında bir sey hissedemedim.

X