Aminnn inşallah. Valla bende bilmiyorum bende ilkini kaybettim suan 2. Ye gebeyim allahım nasip etsin inşallah alayım kucagima ama burda çok okudum 2. Yi sağlıkla kucağına alan bir çok kişiyi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende ilk bebeğimi kaybettim 7 ay önce şimdi tekrar düşünüyoruz ama hayırlısı bakalım inş. Sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz
ınşallah kardeşim. Folik asit alımını ihmal etme allahın izniyle budefa iyi olucak bebeklerimiz
Amin canım inşallah. Şimdilik çok iyi hersey 13 hafta oldu tabi daha sonra dan da çıkabilir ama şimdilik ense kalınlığı falan çok iyi çıktı. 2 li tarama nin sonuçları geldi 10000 de 1 yani çok iyi çıktı inşallah gerisi de böyle gider de ben gibi evlat acısı çeken kardeşlerime bi yol bu umut oluruz oglumla :)
Bende ilk bebeğimi kaybettim 7 ay önce şimdi tekrar düşünüyoruz ama hayırlısı bakalım inş. Sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz
Evet canım belli oldu kızımı kaybettim ama simdi nasipse oğlum olucak.
Benimde bebeğim kızdı
Canim kız bebeklerde daha çok görülüyormus zaten
Basın sagolsun hepimiz için hayırlısı olsun hepimiz inşallah saglıkla bebeğimize kavusurz özel olmaZsa ve üzülmeyeceksen seninde bizimle aynı durumdan dolayımı olmustu?
cnm bnm kzımında anensefaliydi folikasit eksikliğinden 17 haftalıktıya senin
Benim bebeğimde acık spina bifida ve hidrosefali vardı... benim kızımda 17 haftalıktı ögrendiğimde bende folikasit kullanmamıstım normal dogumla aldılar bebeğimi 20 gün oldu bende genetik sonucları bekliorum genetik deildir dedi drlar sen genetik test yaptrmısmıydın suanda gebeliğe nasıl hazırlanıorsun birbirimize destek olmalıyız bunu yasamayanlar anlayamaz
Başın sağolsun cnm daha çok yeniymiş anlayabiliyorum seni Ben yaptırmadım cnm amniyosentez yaptırmıştım oda temiz cıktı 7 ay oldu 5 kasımda kaybett,m kızımı 5 aydırda folic plus kullanıyorum bnmde normal doğumla oldu ilaç koydular 1 gecede alındı bebğimfolikasite başla hemen cnm
Tesekkur ederim cnm benim dogum uzun surdu oyuzdende cok yiprandim gerci onun acisinin yaninda hicbirseydi yasadiklarim.. Allah bir daha boyle aci gostermesin.. Hayat devam ediyor bir sekilde oyuzden bende basladim folbiol ve decavit kullaniorum uZun sure folikaasit kullanimi b12 vitamini eksiklkgi yapiyormus bence vitamin takviyeside almamiz sart cnm umarim seninde iyi haberlerini aliriZ... bu arada dogumdan ne kadar zaman sonra bir daha adet oluyor ve duzenlimi geliyor ?? Benim kanamam azalarak 20 gun surdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?