• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spina bifida sonrası sağlıklı gebelik yaşayan bebeğini kucağına alan varmı?:(

cnm bnm kanamam 15 gün falan sürdü ondan sonra kanamaam durdu tam hatırlamıyorum sonrada adet gördüm düzene giriyo zaten gögüslerim sütle doluydu gögüs ağrılarım bile öldürdü bni sütü gönderene kadar Rabbim hayırlısını versin hepimize

Ben düzeni yumurtlama acısından sordum inşallah problem olmaz bide o sorunu yasamayız..bana süt için hastanede ilaç verdıler hiç gelmedi allahtan.. Sagol canım cvpların için herzaman baglantıda olmayı isterim bundan sonra yasadıklarımızı paylasarak yol gostermiş oluruz birbirimize hakkımızda hayırlısı olsun

Ben düzeni yumurtlama acısından sordum inşallah problem olmaz bide o sorunu yasamayız..bana süt için hastanede ilaç verdıler hiç gelmedi allahtan.. Sagol canım cvpların için herzaman baglantıda olmayı isterim bundan sonra yasadıklarımızı paylasarak yol gostermiş oluruz birbirimize hakkımızda hayırlısı olsun

Aynen cnm inş. bebişlerimiz kavuşuruz kısa zamanda hangi sehirdesin sen :)

canım öncelikle başın sağolsun rabim bu acıya dayanma gücü sabır versin çok zor insanın evladıyla sınanması çok zor
bende 23 haftalık oğlumdan ayrılmak zorunda kaldım ve hayatımın en büyük günahını işledim kendimi çok zor toparladım
toparladımmmm ama şu an yine ağlıyorum
allahıma şükürler olsun ki 15 aylık dünyalar tatlısı kızım doğdu
spina bifida ve hidrosefaliyle ilgili bir sorun yaşamadık ayrıntılı temiz çıkmıştı rıza madazlıya gitmiştim içim rahat etsin diye
farklı sorunlardan dolayı erken doğdu yavrum ama ntd yle alakası yoktu
bende çok araştırdım hergün bütün folbiol içtim ve b12 yönünden zengin gidalar tükettim
çünkü folik asit ve b12 bizim gibiler için çok önemli hamilelikten öncede folik b12 depolarıma bakıldı
rıza hoca bu ikisinin çok önmli olduğunu vurguluyo ama bunlarda %50 koruma sağlıyo %50 si mechul bilinmiyor malesef
moralini yüksek tutarak ve dua ederek deniyceksin ve allahın izniyle meleğini sağ salim kucağına alıcaksın

canım öncelikle başın sağolsun rabim bu acıya dayanma gücü sabır versin çok zor insanın evladıyla sınanması çok zor
bende 23 haftalık oğlumdan ayrılmak zorunda kaldım ve hayatımın en büyük günahını işledim kendimi çok zor toparladım
toparladımmmm ama şu an yine ağlıyorum
allahıma şükürler olsun ki 15 aylık dünyalar tatlısı kızım doğdu
spina bifida ve hidrosefaliyle ilgili bir sorun yaşamadık ayrıntılı temiz çıkmıştı rıza madazlıya gitmiştim içim rahat etsin diye
farklı sorunlardan dolayı erken doğdu yavrum ama ntd yle alakası yoktu
bende çok araştırdım hergün bütün folbiol içtim ve b12 yönünden zengin gidalar tükettim
çünkü folik asit ve b12 bizim gibiler için çok önemli hamilelikten öncede folik b12 depolarıma bakıldı
rıza hoca bu ikisinin çok önmli olduğunu vurguluyo ama bunlarda %50 koruma sağlıyo %50 si mechul bilinmiyor malesef
moralini yüksek tutarak ve dua ederek deniyceksin ve allahın izniyle meleğini sağ salim kucağına alıcaksın

Canım seninde basın sağolsun.. Ne guzel meleğine kavusmussun allah sana bağışlasın güzel uzun saglıklı ömürlü olsun🙏👼... sagol tecrubelerin için bende cok vicdan azabı cekiorum daha cok yeni 40 gun olmak üzere ..dua ederek asmaya calısıyorum aklıma geldikce aglıorum suan olsaydı ne olurdu diyorum ama imkansız, oldu bir kere yasayacagımız varmıs ama bazen dünyada bir tek ben bu derdi yasadım gibi geliyor sonra burda yazılanları okuyunca bi an olsun acılarımız paylasılıyor gibi oluyor yalnız olmadgımı ve sonunun mutlu olacagına bi an inanıyorum içim umutla doluyor.... bende folbiol ve decavit aliıyorum inşallah allahım ben ve benim gibilerin kucagını doldurur saglıkla inşallah birde bu durumdan kac zaman sonra hamile kalabildin veya korundun?

coklu anomali dendi simdude sadece sirtinda aciklik var dyor.37.haftadayim endogruyu dogunca gorecem olumlu olursa yazarim.egerki saglkli bebegim olursa sagir sultanaa bile duyuracam inslh.ben biliyom cektigimi birde Allah..

Back
X