• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spermiyogram Testi ve Kıskançlık :(

Canım başka konularda olmasada bu konuda çok baskıcıyımdır... Nasıl bi cinnet ortamı oluşturcağımı bilir... Cinsel konuda hiç bişeye tahammülüm yok kesinlikle... Ya benimle olcak yanında olcam ya da olacam... Zamanında çok uyardım çünkü tahammülüm yok kesinlikle böyle bi konuda. Boşanmaya kadar bile gidebilirim o derece...
tebrik ederim tam bir Osmanlı kadınısın ben bu kadar baskın olamıyorum maalesef

bravo size, eşinizin üzerinde nasıl bu kadar baskı kurabiliyorsunuz? biz hep güçler savaşı yaşıyrz bende baskın karakterim ama o da hep beni sindirmeye çalışıyor..
ayy bnde sesimi cikaramam baska konularda baskinimda bu konularda degil:cry:ki zaten izleyen izliyo zaten onleyemeyiz izlemeyeni yoktur

ilk konusmaya basladigini hayal ettimde soyle bakim izledinmi :halay:
Bence bunu sormak dogru olmaz. Illaki o konuma gelmis olabilir cnku test yapmis..
Bu yapmak icin bazi seyler olmasi lazm..
Bide adama hatirlatmak olur gözundd olmayana kibrit cöpü sokmak olur bu. Bufi arkadasim bence hic sorma :)

Niye çekiniyim canım koca benim kocam değil mi. Valla bana girme sen falan desin alnını karışlarım adamın he. Ennn nefrett ettiğimmm konu canım...... Ne çocuk isterim ne bişey. Valla tedaviyi keserim yarıda görür gününü
esimi asagiya cagirmislardi buyrun diye bn yerimden bile kipirdamadan bkledim baya bkledim hemde aman ne gerek var saldim cayira zaten o anda zaten umrumda bile degildu yumurta catlamismidir icerde ne yapcaklar bna dusuncesiyle zaten eriyip bitmistim

Bence bunu sormak dogru olmaz. Illaki o konuma gelmis olabilir cnku test yapmis..
Bu yapmak icin bazi seyler olmasi lazm..
Bide adama hatirlatmak olur gözundd olmayana kibrit cöpü sokmak olur bu. Bufi arkadasim bence hic sorma :)
Bencede sormasin zaten zor surecler bu zamanlar ilac igne tahlil akisina birakmak lazim

Bencede sormasin zaten zor surecler bu zamanlar ilac igne tahlil akisina birakmak lazim
bu konuyu açan ben, bu kadar kıskancım ben olsam ben bile sormazdım sonuçta olan olmuş ve yalan söyleyecektir

bu konuyu açan ben, bu kadar kıskancım ben olsam ben bile sormazdım sonuçta olan olmuş ve yalan söyleyecektir
aynen oyle bide erkeklerin ne alakasi lafi mesurdurya onu soylerler genelde artik bakmissada kendine bakmamis isede hersey gonulden icten gelen bisey uyarmakla olmamasi lazim

bence çok gereksiz bir evham.
benim eşim baskı altında hissettiğinde rahat olamıyor.
inşallah örneği verebilir diye endişe etmiştim ben sadece.
bende kıskancımdır ama böyle bir durumda film izlemesi ya da hemşireler falan beni rahatsız etmez.
eşime de bunu söylesem sen kafayı yemişsin der deli gözüyle bakardı :KK53:

bence çok gereksiz bir evham.
benim eşim baskı altında hissettiğinde rahat olamıyor.
inşallah örneği verebilir diye endişe etmiştim ben sadece.
bende kıskancımdır ama böyle bir durumda film izlemesi ya da hemşireler falan beni rahatsız etmez.
eşime de bunu söylesem sen kafayı yemişsin der deli gözüyle bakardı :KK53:
gerçekten hiç umursamadınız mı ya? sizinle sevişen adamın elalemin başka kadınlarına o gözle baktığını bildiğiniz halde nasıl rahatsız olmadınız?

gerçekten hiç umursamadınız mı ya? sizinle sevişen adamın elalemin başka kadınlarına o gözle baktığını bildiğiniz halde nasıl rahatsız olmadınız?

canım bizde 1 hafta once sperm testi verdik özelde yaptık esim odaya girerken bende bakayım dedim ve çok şaşırdım :) bildiğimiz banyo dusa kabin lavabo ve 1 tanede koltuk var bende senin dediğin gibi sandım tv dergi falan olacak diye hic iyle bisey yoktu zaten oda hastane giriş katın iki kat alttaydı kimse yoktu bile hic korkulacak kadar bisey de yokmus

canım bizde 1 hafta once sperm testi verdik özelde yaptık esim odaya girerken bende bakayım dedim ve çok şaşırdım :) bildiğimiz banyo dusa kabin lavabo ve 1 tanede koltuk var bende senin dediğin gibi sandım tv dergi falan olacak diye hic iyle bisey yoktu zaten oda hastane giriş katın iki kat alttaydı kimse yoktu bile hic korkulacak kadar bisey de yokmus
Hastanelere gore degisiyodur canim bizim gittigimiz yerde bn grmedim ama esim dediki cesitli cd ler vardi birsuru istedigini takip izleyebilirsin demisler .Peki siz orda naptiniz :KK23::rolleyes::KK8:

Esim odaya girdi 10dkya çıktı zaten odaya girmek istedim ama esim almadı beni :) ya bence kıskanmana hic gerek yok eğer o zihniyette bi erkek tek o oda da düşünmez öyle şeyleri evinde bile açıp izler yani..
dediğin gibi canım bi arkadşım da yapmışlardı onlarda tv varmış ama illa o tv açılcak diye bisey yok yani

Esim odaya girdi 10dkya çıktı zaten odaya girmek istedim ama esim almadı beni :) ya bence kıskanmana hic gerek yok eğer o zihniyette bi erkek tek o oda da düşünmez öyle şeyleri evinde bile açıp izler yani..
dediğin gibi canım bi arkadşım da yapmışlardı onlarda tv varmış ama illa o tv açılcak diye bisey yok yani
ya inşallah bizim gideceğimiz yer de öyledir ama öyle olup olmadığını telefonla filan öğrenemem sanırım :(

erkeklerin doğası bu.
eğer sizin gibi düşünürsek yaşam çok çekilmez olur.
zaten içinde olan bunu o an değil günlük hayatında gördüğü kadınları hayal ederek de yapabilir.
bence bunları düşünmemekte fayda var.
o an benim için örneği verebilmesi önemliydi.
şu an düşündüğümde de dert etmiyorum videoyu falan.
sonuç olarak erkek olup da video izlemeyen yoktur ki.
normal ölçülerde düşünüp hayatı daha çekilebilir kılmalıyız.
yoksa o da benim erkek kadın doğumcumu sorun etsin.
o ayrı demeyin.
sonuçta benim erkek kadın doğumcum da sağlık için, onun videosu da sağlık için vereceği örneğin bir parçası.
böyle bakın biraz bakalım.

h
erkeklerin doğası bu.
eğer sizin gibi düşünürsek yaşam çok çekilmez olur.
zaten içinde olan bunu o an değil günlük hayatında gördüğü kadınları hayal ederek de yapabilir.
bence bunları düşünmemekte fayda var.
o an benim için örneği verebilmesi önemliydi.
şu an düşündüğümde de dert etmiyorum videoyu falan.
sonuç olarak erkek olup da video izlemeyen yoktur ki.
normal ölçülerde düşünüp hayatı daha çekilebilir kılmalıyız.
yoksa o da benim erkek kadın doğumcumu sorun etsin.
o ayrı demeyin.
sonuçta benim erkek kadın doğumcum da sağlık için, onun videosu da sağlık için vereceği örneğin bir parçası.
böyle bakın biraz bakalım.
haklısınz ama herkes sizin kadar kolay düşünce yapısını değiştiremiyor maalesef :(

Hastanelere gore degisiyodur canim bizim gittigimiz yerde bn grmedim ama esim dediki cesitli cd ler vardi birsuru istedigini takip izleyebilirsin demisler .Peki siz orda naptiniz :KK23::rolleyes::KK8:
inşallah hayırlısıyla bir an önce bebeğimiz olur da bu süreç hayırlısıyla sona erer :(

inşallah hayırlısıyla bir an önce bebeğimiz olur da bu süreç hayırlısıyla sona erer :KK43:
Canim bnim 2014 de ilk asilama tuttu ve bi kizim oldu deneyimlerimi sizlerle paylasiyorum ve dua ediyorum tedavi gorenlere insaAllah sizlerinde olur evlatlariniz bu duyguyu tadarsiniz...

Back