Gebeliğe Hazırlık spermiyogram testi degerlerimiz nasıl?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Flowers001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
1.544
750
27
20201208_223937.jpg

eşimin varikosel ameliyatı olmadan önceki degerleri suan tek tarafli varikosel ameliyati oldu ve 3 ay sonunda ayni test bir daha yapilacak doktor cok net bir seilde ameliyat onerdi 2 gun icinde karar verip ameliyat oldu kizlar ama ben merak ediyorum bu degerlerlede gebelik olusurmuydu acaba degerler nasil morfoloiimiz düsuktu iste bi bu konuda daha bilgisi olanlar yazabilir mi

Değerleriniz bizde ki gibi bizde de anormallik 97 ve gebelik oluşmaz benim eşimde 1 hafta içerisinde varikosel den ameliyat olacak 2 taraflı. Siz tekrar test yaptığınız vakit buraya atabilir misiniz size zahmet

Değerleriniz bizde ki gibi bizde de anormallik 97 ve gebelik oluşmaz benim eşimde 1 hafta içerisinde varikosel den ameliyat olacak 2 taraflı. Siz tekrar test yaptığınız vakit buraya atabilir misiniz size zahmet
anomaliler 97 ne demek canim acarmisin biraz cok bir bilgim yok ta tabi yaptirdigimiz zaman atarim bu konu altina canim

anomaliler 97 ne demek canim acarmisin biraz cok bir bilgim yok ta tabi yaptirdigimiz zaman atarim bu konu altina canim
Valla doktorların bize anlattığı kadarıyla sperm de şekil bozukluğu demek yani anormal spermler bunlar sağlıklı değil ve oranı çok yüksek gebeliği engelliyor o yüzden hemen ameliyat diolar belki düzelir diye

Valla doktorların bize anlattığı kadarıyla sperm de şekil bozukluğu demek yani anormal spermler bunlar sağlıklı değil ve oranı çok yüksek gebeliği engelliyor o yüzden hemen ameliyat diolar belki düzelir diye
anladim canim oyuzdende morfolojimiz düşüyor sanirim bizim ilk gittigimiz doktor boylede olur dedi biz 3 ay o sekilde denedik ama ben doktorumu degistirdim o doktor spermiyogram testini istedi esimin gosterdik direk urolojiye gonderdi iste bu doktorda ameliyat dedi istersen simdi bile yaparim dedi aceleye getirince isi 2 gun sonra oldu direk iste morfolojin dusuk duzelcek ameliyat sonrasi dedi bize cokta olayi acip morelimizi bozmak istemedi sanirim yasimiz dah cok genc tek tarafli varikoselden ameliyqt olduk zaten 2 haftada iyilesti direk korkulcak bir ameliyat degilmis

Bas anomali demek döllenme olmaz demek canım bizim de %95 maalesef. Ancak benim esim henüz fırsat bulup muayene olmadı varikosel var mi bilmiyorum
canim yani duzelme oldumu bizde tam olarak bilmiyorum diger testte belli olur ama esin sakin aksatmmasin bir gorunsun doktora ameliyat oneriliyorsada yapilsin bence

Ameliyat için iyi yapmışsnz inşallah gönlünüzce olur herşey 💕 bizede ilk vitamin verdiler eşim Cerrahpaşa da tedaviye başladı 1 ay kullan dedi tekrar test yapcaz kullandı gitti yaptı testi morfoloji hiç değişmemişdi yine anormallik 97 çıktı üstüne sayı düşmüştü ama yine iyiydi yani sayımız doktor bu sefer hiç beklemeden ameliyat kararı verdi bakalım nasıl olacak. Ameliyat olduğunuz vakit kaç gün hastanede kaldınız acaba

Off of Allah a şikayet olmasın da sokağa atan eziyet eden onca insan evlat sahibi oluyor biz böyle haldeyiz.. iste canim corona falan gidemedi tam gidecekti is aldi doğudan on aylığına Tunceli ye gideceğiz orada da sanmam bi hastaneye gideceğimizi esim ankara ya dönünce giderim dedi yani neredeyse bir yıl sonra..

Ameliyat için iyi yapmışsnz inşallah gönlünüzce olur herşey 💕 bizede ilk vitamin verdiler eşim Cerrahpaşa da tedaviye başladı 1 ay kullan dedi tekrar test yapcaz kullandı gitti yaptı testi morfoloji hiç değişmemişdi yine anormallik 97 çıktı üstüne sayı düşmüştü ama yine iyiydi yani sayımız doktor bu sefer hiç beklemeden ameliyat kararı verdi bakalım nasıl olacak. Ameliyat olduğunuz vakit kaç gün hastanede kaldınız acaba
özel hastanede yaptirdik canim ameliyati tek tarafli 2750 fiyat cikardilar mikrocerrahi yöntemiyle yapildi ameliyat sabahtan gittik iste aksam 6 gibi ciktik hastaneden gunubirlik serviste bekledi bel alti uyusturuldu bacakkarinin acilmasini bekledik belki narkoz verilseydi daha erken cikabilitdik ama corona varken narkoz onerilmedi esime ilk hafta hic yerinden kipirdatmayin mumkunse kalkabilir tabi ama biz temkinli davrandik baya yarasi hemen iyilessin diye

Off of Allah a şikayet olmasın da sokağa atan eziyet eden onca insan evlat sahibi oluyor biz böyle haldeyiz.. iste canim corona falan gidemedi tam gidecekti is aldi doğudan on aylığına Tunceli ye gideceğiz orada da sanmam bi hastaneye gideceğimizi esim ankara ya dönünce giderim dedi yani neredeyse bir yıl sonra..
aslinda gitseniz keske ya aksatmayin hic biz corona falan dinlemedik garibim cift maskeyle ameliyata girdi allahtan sag salim atlattik cok dogru dedigin canim ama iste nasibimizde yok sanirim allah en hayirli vakitte nasip eder insallah 🤲

Elden ne gelir canim doğuya gidiyoruz küçük bi ilçesine on aylığına esim hayatta iyi bi yakin şehir de ki hastaneye gitmez ankars ya dönünce gideriz der biliyorum huyunu tek umudum inşallah varikosel yoktur da takviye ile düzelir bas anomali si. Bas anomali olunca illa varikosel var mi demek canim ?

Senle aynıyım vala o kadar şey görüyor duyuyoruz hamile kalıp ağlayan mı alıp atan mı biz bu kadar uğraşırken neden yani bu adalet neye göre işliyor diyorum sonra pişman oluyorum tabi her imtihana şükür. Ama bu bekleyiş de çok zor inşallah kısa zamanda bizlere de nasip olur

özel hastanede yaptirdik canim ameliyati tek tarafli 2750 fiyat cikardilar mikrocerrahi yöntemiyle yapildi ameliyat sabahtan gittik iste aksam 6 gibi ciktik hastaneden gunubirlik serviste bekledi bel alti uyusturuldu bacakkarinin acilmasini bekledik belki narkoz verilseydi daha erken cikabilitdik ama corona varken narkoz onerilmedi esime ilk hafta hic yerinden kipirdatmayin mumkunse kalkabilir tabi ama biz temkinli davrandik baya yarasi hemen iyilessin diye
Benim eşim komple narkoz alacakmış kötü olan şu ki ben yanında olamicam oda olur olmaz kendi ni iyi hissettiği gibi gelicek evimize o zaman dikkat ederim canım özel olarak yaptığınız birşey var mı onu merak ettim

Elden ne gelir canim doğuya gidiyoruz küçük bi ilçesine on aylığına esim hayatta iyi bi yakin şehir de ki hastaneye gitmez ankars ya dönünce gideriz der biliyorum huyunu tek umudum inşallah varikosel yoktur da takviye ile düzelir bas anomali si. Bas anomali olunca illa varikosel var mi demek canim ?
canim renkli ultrosan ve elle muayene yapilmasi lazim varikosel bu sekilde belli oluyor bu bozuklugu ilk varikoselw baglarlar acaba varda ondanmi acaba diye ama yoksa genetikte olabilir sanirim coktq bilgim yok yanlis bilgilendirmek istemem seni ama gebelik istiyorsaniz cokta araya mesafe koymayin ins tez zmanda bir sonuca ulasiriz 🤲

Bir yıl oldu deniyoruz olmuyor canim büyük ihtimalle bas anomali yüzünden spermler sağlıksız. Bi gittik koskoca Gülhane hastanesi muayene etmedi esimi varikosel için corons var ne çocuğu dedi yolladı bizi şikayet bile edemedim corona var şikayet almıyoruz dediler bi daha da gidemedik fırsat bulup şimdide doğuya gideceğiz para da yoktu özele gidelim vslla ne yapcam şaşırdım hic olmayacak diye korkuyorum bak doguda da bir yıl geçecek sonra tedavi süreci olsa öyle sure geçecek Allah bilir sonuç alir miyiz

Benim eşim komple narkoz alacakmış kötü olan şu ki ben yanında olamicam oda olur olmaz kendi ni iyi hissettiği gibi gelicek evimize o zaman dikkat ederim canım özel olarak yaptığınız birşey var mı onu merak ettim
aslinda 1 kisi refakatci olsa yaninda daha iyi olurdu canim iste ameliyat sonrasi agir kaldirmicak kesinlikle 3 ay korucak kendini ben market posetlerini dahi tasitmiyorum cunku damarlar tekrar sarkma yapabilir agirliktan iste ameliyat sonrasi testislere 10 dk buz koyun her saat basi bu kendini daha erken toplamasi icin ve testislere sivi toplamamsi icin onemli ve hergun yatarken ben sütün icine keciboynuzu ozu ve tozunu karistirip iciriyorum havuc falan yiyor meyve falan kavrulmamis kuruyemiz degwrlerinin erken duzelmesini sagliyacktir ameliyattan 1 qy sonraa hamile kqlanlqr varmis mesela umudumuz bu yonde ins dikkqt etmeye calisiyoruz 🙏🏽

Bir yıl oldu deniyoruz olmuyor canim büyük ihtimalle bas anomali yüzünden spermler sağlıksız. Bi gittik koskoca Gülhane hastanesi muayene etmedi esimi varikosel için corons var ne çocuğu dedi yolladı bizi şikayet bile edemedim corona var şikayet almıyoruz dediler bi daha da gidemedik fırsat bulup şimdide doğuya gideceğiz para da yoktu özele gidelim vslla ne yapcam şaşırdım hic olmayacak diye korkuyorum bak doguda da bir yıl geçecek sonra tedavi süreci olsa öyle sure geçecek Allah bilir sonuç alir miyiz
varikosel icin ozele gitmeni oneririm canim ya bu onemli bi ameliyat kucukte olsa herseye para veriyoruz bu konu hashas ve bizde deniye deniye hep husrana ugranlardaniz bizde hashaslastik artik devlet inan hic ilgilenmiyor ne yazikki 😢

X