spermiyogram sonucu

esme121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
289
181
Hocam Merhaba;

Cumartesi günü aşılama yaptırdım ve eşim sadece o gün test verdi buna göre değerler:
sperm sayısı 17 milyon
hareket %35
morfoloji %1
Yıkama sonrası
Hareket %95
Yoğunluk N
Miktar 0.5 ml
İyileşme % 60
Toplam Sperm :14 milyon

Bu değerlere göre yaptırdığımız ilk aşılama sağlıklı mı. Benim yaşım 27 yumurtlama takibi yapıldı problem yok gelişip çatlıyor, hormonlarım normal, düzenli regl oluyorum, hsg çekildi tüplerim açık ancak rahmim ters.

Sizce bu durumlara göre aşılama bizim için doğru bir tercih mi yoksa tüp bebek mi?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim

İyi Çalışmalar

Merhabalar : sperm sayı , hareket ve şekilsel düşüklük mevcut.Bu degerler ile aşılama yapılabılır ancak en fazla 3 kez yumurtlatma aşılama tedavısıne ragmen gebelık elde edılemıyor ıse tüp bebege gecılmeli. Tüp bebekte ılerı teknolojıye sahıp laboratuvarda sperm secımı yapılmalı. ( bizim laboratuvarımızda bu teknıkler ıle sperm secımı basarı ıle yapılabılmekte.)
Mikro-chip metodu ıle sperm sayı ve kalıtesı cok düşük numunelerde morfolojık ve genetık bakımından en iyi durumda olan spermlerı ayırarak secmeye imkan yakalamaktayız.Ayrıca tup bebekte uygulanan IMSI metodu ile ( morfolojı ıle ılgılı dusukluklerde )8000-9000 büyütme ıle mıkroskopık olarak sperm secımı yapılabılmekte.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…