- 31 Ağustos 2015
- 534
- 302
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım önceki yazılarından okumuştum.iyi bir doktora göründünmüCanim 10 gün oldu damla damla kanamam var gecmiyo. Ağrılar da cabası.
Arada bir oluyo bende bisey de çıkmıyo.
esime derken bende de mi sorun var diyorum
Canım bişey olsa çıkardı sanırım.kötü düşünme önemli birşey yoktur inşallahFarklı farklı doktorlara gittim canım ama hiçbişey çıkmıyo.
Ama canimi sikmaya başladı artik. Bebek düşünmezken pek umursamiyodum ama artık kafami cok karıştırıyo.
Stres yapma canım belkide stresten oluyordur.biliyosun stres herşeyi tetikler.Inşallah yoktur canim. Kadın olmak ne zor dimi
10. Deneme de tutmadı kızlar
yok yaa ben artik ümidi kesiyorum galiba. Çünkü umut etmek daha cok yoruyo.
umudu kesip beklenti içinde olmazsam daha az üzülürüm
Herseyi denedik stres yapma dediler onu da denedik. Demekki nasipte yok
_balprensesi_ canim bende 30 oldum esim 33 geckaldik cocuk icin.
Bende ayni iki aylik evli arkadaşımın hamile haberini aldim.
dün de yeni doğmuş bebek gördüm kötü oldum iyice.
Inan beklenti içinde olmak cok zor yaaa. Alistirsam kendimi olmayacak fikrine hersey daha kolay olacak sanki.
Duydugumuz her olacit bitkiyi denedik. Millet küre başlıyo başladığı ay kaliyo. Biz aylardir yapıyoruz ama yok.
Allah sabır versin hepimize de. Sizin ne zamandir olmuyo
Ben kendim kaynatıp suyunu iciriyodum. Sonra balin icine karıştırdım yedirdim. Cinko folik asit l arginin keçiboynuzu. Zeytinyağında bekletilmis incir. Havuç suyu selenyum.
bunları aylardir kullaniyo eşim. Ama sonuç hic değişmedi hatta sayı daha da düştü.
Sayi sınırda hiz düşük. Lökosit fazla. Bizimde normal yoldan zor anlayacağın.
Imtihan işte hersey. Millet spiralden sperm kaciyo hamile kalıyo kazayla hamile kalıyo. Biz onca şeye rağmen yok
Isyan etmiyorum ama hayattan soğudum resmen.
evliliğin bile bi anlami kalmiyo sanki
evet aynen öyle bazen diyorum hiç çocuğum olmasa da eşimle mutlu olabilirim ama bazen de o eksiklik yüzünden içten içe hep mutsuz olucam. şuan herşey bana o kadar sıradan geliyoki evliliğimin hiç bi heyecanı yok. hergün aynı şeyler. hamile olsam oysa herşey nasıl da değişirdi kimbilir
Arkadaşlar kocaniza hergun 1 tane klomen hap icirin. Ben 23 ay boyunca hamile kalamadim. Bende hiçbir sorun yoktu eşini zor zar ikna edip doktora goturdum. Test yapıldı sperm sayısı 4.300.000 çıktı hızı ise %87 hız iyi ancak sayı çok dusuk dedi doktor ve ultrason istedi ancak eşim reddedip hastaneyi terketti. Müthiş derecede gurur meselesi yaptı bir daha hiçbir şekilde doktora gitmedi ve tedavi gormedi. Sonra bir şekilde klomen denilen ilacın sperm sayısı arttırdığını öğrendim ve eczaneden 2 kutu aldım. Tabi eşime hergun onu vitamin diye icirdim. İlacı vermeye başladıktan 3.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Kesinlikle ise yarıyor ve hiçbir yan etkisi olmadı içiniz rahat olsun. İnşallah sizinde mutlu haberlerinizi alırım buradan. Ha bu arada şimdi 16 aylık çok cici bir kızım var. Allah her isteyene versin inşallah.
XXYYXXYY canım maşallah değerleriniz cok cok iyi bebegin gelmesi yakindir.
ama kafama su takıldı toplam sperm sayisi mi 50 milyon ml deki sayımı? ?
Birde keçiboynuzu kürü ile havucu aynı anda önermiyo Saraçoğlu. Sizde ters tepmemis maşallah.