Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım değerler o kadar da düşük değil..
tabi ki kalabilirsin..
zamanı gelmişse önünde hiçbir engel duramaz zaten..
tek bir sperm zaten ihtiyacımız olan..
bir daha ki testi krugere göre yaptırın ama olur mu..
Canım inş dediğin gibi olur.O kadar kötüyümki benden sonra evlenen bütün arkadaşlar ya hamile yada bebekleri var.İçim sızlıyor onları öyle görmek.Bu akşam eşimin arkadaşına gittik 4 aylık evliler ve 6 haftalık hamileymiş..Ağlayacak gibi oldum ama çaktırmadım.Şimdi odada usul usul ağlıyorum...Galiba anne olmak çok uzak gibi..Bende anneeeee olmak istiyorum artıkkkkkkkkkkk.:gitme:
bubuş amin canım inş..
olsun da sağlıkla dünyaya gelsin..
döversin sonra kaydirigubbakcemile3
Canım inş dediğin gibi olur.O kadar kötüyümki benden sonra evlenen bütün arkadaşlar ya hamile yada bebekleri var.İçim sızlıyor onları öyle görmek.Bu akşam eşimin arkadaşına gittik 4 aylık evliler ve 6 haftalık hamileymiş..Ağlayacak gibi oldum ama çaktırmadım.Şimdi odada usul usul ağlıyorum...Galiba anne olmak çok uzak gibi..Bende anneeeee olmak istiyorum artıkkkkkkkkkkk.:gitme:
inş cnm bugün çatlatma iğnem var bakalım kısmetimizde vardır inşallah.
yarın cuma öğle arası sela ile ezan arası ankarada hacıbayram türbesi var iş arkadaşımla oaray gidip dua edicez sizleride katıcam duama allah kabul eder inş.
her yerde yaptırılmlyo tesler ben 1 yerde yaptırdım doktor beyenmedi haydi ver para yine yaptır allahtan kocam sabırlı yine yaptırırım dedi kalitesi iyi çıkti bende sakatlık var yaaaa yumurtam çatlamıyo nasıl yumurtayi inceltirim çatlatırım allahını seven yardım etsin yoksa kafayı yicam
kaç yıllık evlisin canım inan bizde aynı duyguları yaşıyoruz kafanı fazla takma streslenme:1hug:
2 yılım bitti 3 giriyoruz..Biliyorum çok uzun bi zaman değil ama gel bunu bide bana anlat...En büyük destekcim burda sizlersiniz.Derdimi sizden başka kimseye anlatamıyorum...Rabbim hayırlı evlatlarımızı tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin...
Tuliny cim allah razı olsun...Evet inşallah zamanı gelince olacak ve çokk tatlı olacaklar...Çok sağolun...
bizede iki buçuk yıl oldu hala yok inşallah bizde birgün anne olucaz :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Arkadaşlar bişey sorucam ama nasıl diyeceğimi bilemiyorum. Eşimin sperm değerlerinde hareketlilik sorunu var şu anda %5'ten %20'ye çıktı ama yine de yetersiz ki herhalde hamile kalamıyorum(((
Aklıma şey geldi acaba ilişkinin süresi o andaki hareketliliği etkiler mi yani erkeğen hemen mi boşalması gerekir. Ay sorarken bile yüzüm kızardı [/Q
bilmiyorum canım ama şunu duymuştum ilişki ne kadar hazlı olursa hareketlilik o kadar artar diye ama emin değilim
inşallah cnm benimde 2. ayım dün iğnemi yaptırdım eşimin değerleride düzgün çıktı çok şükür bugünde iş arkadasımla hacı bayram türbesi var oraya gittik dua etmeyeişşallah başarırsın ben 2 kere yaptırdım olmadı sana bol şanslar canım dualarım seninle lmaz: yılmak yok yola devam
yok canım sanmam....Arkadaşlar bişey sorucam ama nasıl diyeceğimi bilemiyorum. Eşimin sperm değerlerinde hareketlilik sorunu var şu anda %5'ten %20'ye çıktı ama yine de yetersiz ki herhalde hamile kalamıyorum(((
Aklıma şey geldi acaba ilişkinin süresi o andaki hareketliliği etkiler mi yani erkeğen hemen mi boşalması gerekir. Ay sorarken bile yüzüm kızardı
hayırlı olsun canım...aşılamamı yapıyorsunuz...inşallah cnm benimde 2. ayım dün iğnemi yaptırdım eşimin değerleride düzgün çıktı çok şükür bugünde iş arkadasımla hacı bayram türbesi var oraya gittik dua etmeye
öğle vakti, duaya basladım o kadar duygulandımki başladım ağlamaya allahım hala başım ağrıyor. ama rahatladım biliyomusunuz sanki orda duamı ettim allaha havale ettim ve geldim şimdi içim o kadar rahatki çok iyi oldu. kk daki bütün isteyenleride unutmadım tabi.
bu mübarek günde mübarek yerin yüzü suyu hürmetine allahım inşallah kabul eder.
kızlar ayın sonunda size burdan hamileyim diye haykırmayı nasip eder inşallah.
öpüyorum hepinizi
tülincim senide öptüm cnm moralini yüksek tut. birgün herşey gönlümüze göre olacak
herkese iyi hafta sonları:1hug:
yok canım sanmam....
hayırlı olsun canım...aşılamamı yapıyorsunuz...
inşallah hamileyim diye haberlerinide duyarız...
Arkadaşlar bişey sorucam ama nasıl diyeceğimi bilemiyorum. Eşimin sperm değerlerinde hareketlilik sorunu var şu anda %5'ten %20'ye çıktı ama yine de yetersiz ki herhalde hamile kalamıyorum(((
Aklıma şey geldi acaba ilişkinin süresi o andaki hareketliliği etkiler mi yani erkeğen hemen mi boşalması gerekir. Ay sorarken bile yüzüm kızardı
inşallah cnm benimde 2. ayım dün iğnemi yaptırdım eşimin değerleride düzgün çıktı çok şükür bugünde iş arkadasımla hacı bayram türbesi var oraya gittik dua etmeye
öğle vakti, duaya basladım o kadar duygulandımki başladım ağlamaya allahım hala başım ağrıyor. ama rahatladım biliyomusunuz sanki orda duamı ettim allaha havale ettim ve geldim şimdi içim o kadar rahatki çok iyi oldu. kk daki bütün isteyenleride unutmadım tabi.
bu mübarek günde mübarek yerin yüzü suyu hürmetine allahım inşallah kabul eder.
kızlar ayın sonunda size burdan hamileyim diye haykırmayı nasip eder inşallah.
öpüyorum hepinizi
tülincim senide öptüm cnm moralini yüksek tut. birgün herşey gönlümüze göre olacak
herkese iyi hafta sonları:1hug:
canım bu konuda fazla bilgim yok ama yinede paylaşıyım morfoloji iyi gibi normali %14 diye biliyorum ama yinede iyi harekette güzel bi sayıda problem var galiba 25 milyon normal sayılıyor sizinki 12 milyon size bol şanslar ALLAH hakkınızda hayırlısını versin:teselli:
papatyam canım sayınız mlde 12 milyon..
toplamda 72 milyon gibi bir rakam..
mlde az ama toplamda iyi..
sayı sorunu biraz var..
çünkü doktorlar mldeki değeri baz alıyorlar inceleme yaparken..
hareket oranı fena değil..
ileri hareket oranınız %35 kötü bir rakam değil..
morfoloji de sorunsuz sayılır %11.
normal değeri %14..
sizin normal hamileliğe yetecek miktarda hareketli ve sağlam sperminiz var denebilir..
bu değerlerle aşılama da tutardı ama vakti gelmemiş demek ki..
hakkınızda hayırlısı olsun..