- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Duzeldigi olabiliyor vitamin tekviyeleriyleTedaviyle duzelirmi peki biz ilk defa doktara gittik 1 yildir evliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duzeldigi olabiliyor vitamin tekviyeleriyleTedaviyle duzelirmi peki biz ilk defa doktara gittik 1 yildir evliyim
Gros anomalinin ne demek oldugunu anladınız mı ? Galiba ayni yerde yaptirmislar testleriniSelam kızlar. 2 yıldır hamile kalamıyorum. Eşime sperm testi yaptırdık. Doktorumuz yok. Yorumlar misiniz Eki Görüntüle 2875697
Gross anomali ne demekmiş oğrendiniz mi ? Bizimde %70Kizlar esimin sperm testi sonuclari bunlar lutfen yorum yapar misiniz?
perhiz 3 gun
miktar 4.5 ml
ph 7.8 likefikasyon normal
viskosite gri opak
gorunum gri opak
1.saatte hareketli sperm % 65
A-hizli ileri % 40
B-yavas ileri % 15
C-yerinde % 10
D-hareketsiz % 35
Sperm yogunlugu 30 mil/ml
gross anomali % 70
Yuvarlak hücre 3.0 mil/ml
Lökosit 04 mil/ml
Cok mu kotu durumumuz?
Hic hatirlamiyorum inanin, 2 cocugumuz oldu cok da kotu degilmis diyebiliriz sanirimGross anomali ne demekmiş oğrendiniz mi ? Bizimde %70
Ne güzelll Rabbim bağışlasın size inşallahhhhHic hatirlamiyorum inanin, 2 cocugumuz oldu cok da kotu degilmis diyebiliriz sanirim
Amin saolunNe güzelll Rabbim bağışlasın size inşallahhhh
150-200 TL arasi bir rakamMerhaba yakın zamanda sperm testini yaptıran var mı? Fiyatı ne kadar şuan?
Evet öyleymiş canım yaptırdıkta sonuçlar biraz kötü sanki150-200 TL arasi bir rakam
Sayısı düşük biraz ileri hareketli de az benim eşimin de ileri hız hareketi çok azdı 3 ay sonra baktrdk şimdi çok yükseldi ama biz takviyeler kullanıyoruz ve keçiboynuzu özü bal polen propolis arı sütü kullanıyor her gün bir tane havuç yiyor ve incir.Evet öyleymiş canım yaptırdıkta sonuçlar biraz kötü sanki
Bal polen propolis dediğin kapsül mü canım? Keçi boynuzu özünü aldım içiriyorum dün başladık.. İnciri de alam bariSayısı düşük biraz ileri hareketli de az benim eşimin de ileri hız hareketi çok azdı 3 ay sonra baktrdk şimdi çok yükseldi ama biz takviyeler kullanıyoruz ve keçiboynuzu özü bal polen propolis arı sütü kullanıyor her gün bir tane havuç yiyor ve incir.
Bu dediğin bal propolis arı sütü polen karışımı hayır kapsül olarak değil güvendiğin bir aktar ya da aracı varsa oradan gidip alacaksın hatta kendinde kullanBal polen propolis dediğin kapsül mü canım? Keçi boynuzu özünü aldım içiriyorum dün başladık.. İnciri de alam bari
Anladım canım pahalı mı acaba ya fiyatını biliyor musun?Bu dediğin bal propolis arı sütü polen karışımı hayır kapsül olarak değil güvendiğin bir aktar ya da aracı varsa oradan gidip alacaksın hatta kendinde kullan
200 civarıAnladım canım pahalı mı acaba ya fiyatını biliyor musun?