- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
Evicap 400 kullanmıştı eşimEşi sperm için vitamin kullananlar var mı aramızda ..bir soru sormak istiyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evicap 400 kullanmıştı eşimEşi sperm için vitamin kullananlar var mı aramızda ..bir soru sormak istiyorum..
Peki cnm 1.ne kadar süre kullandıktan sonra hamile kaldın 2.çalılma sonrası akıntın oluyor muydu,şeffaf yada beyazımsı yapışkan..Evicap 400 kullanmıştı eşim
Balık yağı işe birlikte kullandı sanırım 2-3 kutu kullandı sanırım ama onun bi etkisi oldumu bilemem....hatırlamıyorumPeki cnm 1.ne kadar süre kullandıktan sonra hamile kaldın 2.çalılma sonrası akıntın oluyor muydu,şeffaf yada beyazımsı yapışkan..
Çalışma sonrası akıntın oluyor muydu..benim yumurtluyorum gibi akıntım oluyor..Balık yağı işe birlikte kullandı sanırım 2-3 kutu kullandı sanırım ama onun bi etkisi oldumu bilemem....hatırlamıyorum
Gece sabaha kadar o şekilde yat canım sabah duş al sonrasında akıntı normalÇalışma sonrası akıntın oluyor muydu..benim yumurtluyorum gibi akıntım oluyor..
Öyle yapıyorum cNım ya..ilacı başlayalı 1 hafta oldu. Cumadan beri çalışmalarda akıntı belirttiğim gibi geliyor.ve ben yumurtladığımı kestiremiyorum..Gece sabaha kadar o şekilde yat canım sabah duş al sonrasında akıntı normal
canım yazdırsanda farketmiyo sigortanın verdiği bi ilaç değil parayla alınıyor sperm sayısnı kalitesini artırıyor ama en az 3 ay kullanılmalı...ama kesin işe yarıyor da diyemem kutusu 140 lira ayda 2 kutu 280 lira yapıyor 6 ay kullandığını hesap edersek 1680 lira bi aşılama parası ki o da garanti değil ...eğer hareket probleminiz varsa beklemenizde fayda var nasip dua ile ....olmadı sonunda tüp bebek kesin çözümkizlar bu proxeedi kendimiz mi aliyoruz? yoksa doktora yazdirmak mi gerekiyor?
bir de tam olarak neye iyi geliyor bu?
yumurtlama için doktordanda yumurta takibi isteyebilirsin netten ovulasyon testi de alabilirsin...ama gün aşırı ilişkiye girince gerek de olmaz adet bitiminden başlamasına kadar gün aşırı ilişkiye girin...gerisi yazı kaderÖyle yapıyorum cNım ya..ilacı başlayalı 1 hafta oldu. Cumadan beri çalışmalarda akıntı belirttiğim gibi geliyor.ve ben yumurtladığımı kestiremiyorum..
anladim canim, hareketten ziyade sayi ve sivilasma süresiyle ilgili problemimiz.canım yazdırsanda farketmiyo sigortanın verdiği bi ilaç değil parayla alınıyor sperm sayısnı kalitesini artırıyor ama en az 3 ay kullanılmalı...ama kesin işe yarıyor da diyemem kutusu 140 lira ayda 2 kutu 280 lira yapıyor 6 ay kullandığını hesap edersek 1680 lira bi aşılama parası ki o da garanti değil ...eğer hareket probleminiz varsa beklemenizde fayda var nasip dua ile ....olmadı sonunda tüp bebek kesin çözüm
Eşimin tedavisini bekliyorum bakalım ilaçla bir faydası olacak mı.geçen ay kimyasal yaşadım.o yüzden sperm testi yaptırdık. Yüzde 4 morfoloji çıktı..toplam 15 milyonda sperm..bir düzelsin.sonra kendime müdahale ettireyim diyorum açıkçası..1 yıl olcak bu zamana kdr kendim baktırdım hep..yumurtlama için doktordanda yumurta takibi isteyebilirsin netten ovulasyon testi de alabilirsin...ama gün aşırı ilişkiye girince gerek de olmaz adet bitiminden başlamasına kadar gün aşırı ilişkiye girin...gerisi yazı kader
SIvılaşma süresi için ilişkiden sonra hiç kalkmamayı öneriyorlarmış.bir balgam söktürücü diyorlardı.netten bir bakmanı tavsiye ederim.anladim canim, hareketten ziyade sayi ve sivilasma süresiyle ilgili problemimiz.
sanirim dogal kürlere simdilik agirlik vermek en iyisi :/
sayıya iyi gelir belki ama sıvılaşma süresinin başka ilacı var mı bilmiyorum ...allah yardımcınız olsun zor gercekten 3 yıl uğraşmış biri olarak sizi cok iyi anlıyorumanladim canim, hareketten ziyade sayi ve sivilasma süresiyle ilgili problemimiz.
sanirim dogal kürlere simdilik agirlik vermek en iyisi :/
Allah razi olsun, insallah tez zamanda biz de sizin gibi güzel haber veririz. Siz de hayirlisiyla alin kucaginiza yavrunuzu insallahsayıya iyi gelir belki ama sıvılaşma süresinin başka ilacı var mı bilmiyorum ...allah yardımcınız olsun zor gercekten 3 yıl uğraşmış biri olarak sizi cok iyi anlıyorum
ah bunu duymamistim, tesekkür ederim canim bakayim biSIvılaşma süresi için ilişkiden sonra hiç kalkmamayı öneriyorlarmış.bir balgam söktürücü diyorlardı.netten bir bakmanı tavsiye ederim.
Canim cevabin icin tesekkur ederim dun doktor bana da klomenle folik asit verdi esime de dedigin ilactan verdi. Ama eczane 160 lira diyince alamadik. Napsak alsak miÇok önemli bir sorun yok canım benim eşimin hızlı hareketlisi %10 du normal sperm de %12 idi doğal yolla hamile kaldım biraz geç geldi bebeğimiz ama oldu sonunda ...eşin e vitamin veya maddi durumunuz varsa 6 ay düzenli olarak proxeed plus kullansın
Yani hiçbir faydası yok diyemem çünkü sperm sayısında artış sağlıyor alabilecek durumunuz varsa alın zaten her halükarda beslenmesine dikkat etmek gerekli fındık ceviz bal muz tüketmesi lazım bol bol onlarda çok ucuz değil aktardan keçiboynuzu pekmezi alabilirsin eczane den de alabilirsin onlar daha iyi oluyor muş ama böyle ayrı ayrı uğraşmak yerine proxeed plus daha mantıklı ama kesin ise yarıyor diye bişi yok ...nasip kısmet kader ben 3 yıl uğraştıktan sonra buna daha çok inandımCanim cevabin icin tesekkur ederim dun doktor bana da klomenle folik asit verdi esime de dedigin ilactan verdi. Ama eczane 160 lira diyince alamadik. Napsak alsak mi
Zaten esim beslenmesine dikkat eder her zaman ama almak faydaliysa aliriz tabi bana da klomen verdi doktor ama 8. Gun basladim 5. Gun baslamam lazimdi sanki nette oyle okudum. 12. Gun kontrole gel dedi bana.Birde folik asit verdi bana.Yani hiçbir faydası yok diyemem çünkü sperm sayısında artış sağlıyor alabilecek durumunuz varsa alın zaten her halükarda beslenmesine dikkat etmek gerekli fındık ceviz bal muz tüketmesi lazım bol bol onlarda çok ucuz değil aktardan keçiboynuzu pekmezi alabilirsin eczane den de alabilirsin onlar daha iyi oluyor muş ama böyle ayrı ayrı uğraşmak yerine proxeed plus daha mantıklı ama kesin ise yarıyor diye bişi yok ...nasip kısmet kader ben 3 yıl uğraştıktan sonra buna daha çok inandım