Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sperm yapısının büyük oranla bozuk olması demek maalesefkizlar yüzde 70 anormal morfoloji ne demek yardımcı olabilirmisiniz...
teşekkür ederimsperm yapısının büyük oranla bozuk olması demek maalesef
keçi boynuzu kürü arkadaşım şaşmaz uygula eşine inan çok memnun kalıcaksınızteşekkür ederim
Arkadaşım anladığım kadarıyla sperm sayısınız düşük morfolojiniz normal ve ileri hızlı sperm sayınız az varikosel olabilir mi acaba eşinde ?Eki Görüntüle 1905699
Arkadaşlar yorum yapabilecek ilhan var mi sonuca göre ??
Evet Can'ım ultrason ve elle muayenede belli olur eşine keçi boynuzu kürü uygula yanı sıra sağlıklı beslensin düzelir inşallah hepimiz elimizden geleni yapıp düzelmesi için dua edicezVarikosel ultrasonda belli oluyordegilmi ?ultrasoncektirdibir sıkıntı çıkmadı onda.
keçi boynuzu kürü arkadaşım şaşmaz uygula eşine inan çok memnun kalıcaksınız
Biz de de var ml deki sayımız düşük sadece 12 milyon Benim yumurtaları büyütüp deneyeceğiz bir kaç ay olmazsa biz de ameliyat inşallah gerek kalmazesim ameliyat olucak sanirim degeri 24milyon cikmisti yuzde 20ileri hareketli.doktor hafif duzeyde varikosel demis kendi kendine gecmez demis.
hareketlilik iyi mi sizde. eşim ameliyat olmak istiyor iyileşmez ilerde artar demis çünkü doktor. kac aydir korunmadik bnm prolaktin yuksekti gecen.ay tedavi.oldum bu ay esim baktirdi onda da bu ciktiBiz de de var ml deki sayımız düşük sadece 12 milyon Benim yumurtaları büyütüp deneyeceğiz bir kaç ay olmazsa biz de ameliyat inşallah gerek kalmaz
Çok şükür iyi onlar tek sıkıntı sayı onu da kürlerle ve proxeed plus la arttırırız inşallah ben 2 aydır keçi boynuzu yapıyorum eşime çok fayda gördük çok şükürhareketlilik iyi mi sizde. eşim ameliyat olmak istiyor iyileşmez ilerde artar demis çünkü doktor. kac aydir korunmadik bnm prolaktin yuksekti gecen.ay tedavi.oldum bu ay esim baktirdi onda da bu cikti
artar insallah inanıyorum Allah hayirli haberler gondersin.insallah :)Çok şükür iyi onlar tek sıkıntı sayı onu da kürlerle ve proxeed plus la arttırırız inşallah ben 2 aydır keçi boynuzu yapıyorum eşime çok fayda gördük çok şükür
Klomen bile vermedi ya aşılama dedi yolladı amh değerim iyi çıktı progesteron düşük çıktı sperm sayınız zaten düşük direk aşılama dedi rahim filmi istedi bu mudur yaniartar insallah inanıyorum Allah hayirli haberler gondersin.insallah :)
cinko spermeleri.cok arttirirmis zinco c alabilirsin vitamin olarak
hadi yaa .. asilama mi yapcaksiniz.bu arada vitaminleri almayi ihmal etmeyin ayy hayirkisi olsun yaa belki böyle daha çabuk verir Rabbim... bizimki de ameliyat olucak bu haftaKlomen bile vermedi ya aşılama dedi yolladı amh değerim iyi çıktı progesteron düşük çıktı sperm sayınız zaten düşük direk aşılama dedi rahim filmi istedi bu mudur yani
Rabbim yardımcımız olsun yaaKlomen bile vermedi ya aşılama dedi yolladı amh değerim iyi çıktı progesteron düşük çıktı sperm sayınız zaten düşük direk aşılama dedi rahim filmi istedi bu mudur yani
Yok Can'ım tek doktor ile kalmayacağim önce bi rahim filmi çektireyim sonra bi kaç doktor daha görsün bakalım sonuçları hiç demedi bile ameliyat olsun sayı yükselir biz de ilaç veririz yumurtalar büyür falan Yok direk aşılama 1 yıl olmadı evleneli sence normal mi ?Rabbim yardımcımız olsun yaa