- 25 Haziran 2015
- 125
- 148
- 35
İnş sende güzel haberler alırsın ne kadar süredir deniosunuz pekiİyi ozaman inşAllah hayırlısı ile olur evladınız , bizdede hiç sorun yoktu ama 2 aşılama tutmadı , bu ay tüp bebek yapıyoruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş sende güzel haberler alırsın ne kadar süredir deniosunuz pekiİyi ozaman inşAllah hayırlısı ile olur evladınız , bizdede hiç sorun yoktu ama 2 aşılama tutmadı , bu ay tüp bebek yapıyoruz :)
1 yıldır , bugün yumurtalarım toplandı 10 taneİnş sende güzel haberler alırsın ne kadar süredir deniosunuz peki
Bende tüp bebek dediklerinde hemen yaptırabilirdim ama eşim çok ısrarcı bu konuda istemio doğal yoldan olucak öle hissediorum dio bizde denemeye devam bakalım allahım hayırlısını verir inş yüzümüzü güldürür1 yıldır , bugün yumurtalarım toplandı 10 tane
Çok Zaman kaybetme eğer olmazsa yap tüp bebekBende tüp bebek dediklerinde hemen yaptırabilirdim ama eşim çok ısrarcı bu konuda istemio doğal yoldan olucak öle hissediorum dio bizde denemeye devam bakalım allahım hayırlısını verir inş yüzümüzü güldürür
Aaa çok sevindin gözün aydın,Kizlar mujde bgn hmle oldgmu ogrndm hmde esimin dgrlri cok kotykn bebgm 1 bck haftlkms ltfn szde umidnzi yitrmgn rabbim hpnze verir insllh
Evt cnm normal yolla bu bir mcize rabbimn mcizesi dualrm kbl oldu cok skur darsi hpnzn bsnaSizin degerlerle bizimki yakın normal yollamı kaldınız
Sperm testini soruyorsunz sanirm evli ciftlerde bir yil korunmasiz gebelik olmazsa erkekten istiyorlar bir nevi erkek hormontesti sizin icin gerek yok gebelik olusuyr szdeArkadaslar ya bnm de iki kurtajim var . Ikincide clexane kullanmistim pihtilasma var ama yine kalp atisi alinamadi. Simdi bi ark dan duydum bu testi. Hangi durumlarda istio dr lar bunu . Bi de her hastanede yapilabilio mu. Esimle ayri yerlerdeyiz . Orda o yaptirsa olur muuu
Ya bi ark in gebeliklerinde kalp atisi fln olusmuomus. Dr istemis bunu ve esinin spermlerinde normal olmadiginda gebelik olussa bile saglikli devam etmiyomusSperm testini soruyorsunz sanirm evli ciftlerde bir yil korunmasiz gebelik olmazsa erkekten istiyorlar bir nevi erkek hormontesti sizin icin gerek yok gebelik olusuyr szde
Gercekten mi bunu bilmiyordum ben sadece o yuzdn istiyorlr saniyrdmYa bi ark in gebeliklerinde kalp atisi fln olusmuomus. Dr istemis bunu ve esinin spermlerinde normal olmadiginda gebelik olussa bile saglikli devam etmiyomus
Ya bnde bugun ogrendim. Hatta o yaptirmis kendisinde pihtilasma varmis igne kullanmasina ragmn kalp atisi olmamis arastirmis kendisi . Yaptirmislar .bnde bu topikten bilgi alayim dedimGercekten mi bunu bilmiyordum ben sadece o yuzdn istiyorlr saniyrdm
Anladım Allah yardım etsinYa bnde bugun ogrendim. Hatta o yaptirmis kendisinde pihtilasma varmis igne kullanmasina ragmn kalp atisi olmamis arastirmis kendisi . Yaptirmislar .bnde bu topikten bilgi alayim dedim