- 9 Aralık 2008
- 526
- 2
Kesinlikle..Rabbim esinin sifasini versin ins.en yakin zamanda al bebisini kucagina.meryem suresi demistin benim sohbet grubub vardi bi zamanlar ozaman okumustuk topluca ben tek kendim icinde okudum bi kere.bide namazlarda cook dua ediyorum bazen boyle aglayarak.ama Rabbimin gucune gitmesin namazi bile biraktim bu ara okadar yoruldum umitsizlestimki beni cok etkiliyo hicbisey yapasim gelmiyo sonrasanki dualarim kabul olmuyo gibi
amin canımm benimm sizede şifa versin inşallah hepimizin en yakında bebişi olur mutluluklara boğulalımm :))bende okuyorum canım zaman zaman tabi insan bazen sıkılıyor allahın gücüne gitmesin de vesvese oluyor sanırım o zamanlarda iyi şeyler düşünmek lazım ne bilim insan çaresiz hissediyor kendini niye ben diyordur burdaki çoğu kişi eminim alnımızda yazılı ne varsa onu yaşıyoruz arkadaşım bu arada sabahtan beri dertleşiyoruz çok iyi geldi bana iyi burası var iyiki senide tanıdım sen nerede oturuyosun bu arada yaş kaç? bide sana başka bir önerimde olucak yumurta çatlatmaya coraspirini öneriyomuş ben onuda deneyeceğim bu ay bunuda söylemeden geçemedim:)