- 29 Ocak 2007
- 4.706
- 17
- 41
çapada dediğin gibi oluyor etfalda görüntüyü kapatabiliyormuşsun çapada açık olyormuş
ben ankaradayım canım.vereceğimiz yere sordum televizyonlu oda varmış içeriğini merak ettim.:26:saol..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çapada dediğin gibi oluyor etfalda görüntüyü kapatabiliyormuşsun çapada açık olyormuş
kızlar benımde esimin sperm testi böyle konuyu açtım ama yanlıs yere acmısım yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
Spermogram
Miktarı 4 CC
PH 8
Viskozite NORMAL
Canlı % 1.Saat 60 %
Cm3sayı 16.000.000
Her Sahada 15-20 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ. Mld
Arkadaşlar biz ilk defa vericez bu sperm testinide,televiyonlu oda nasıl oluyor.Cinsel içerikli cd'ler mi koyuyolar içeriye??
kızlar bende polikistik over varmış doktor eşimden de spermiogram istedi. ay o da ne biçim bi durum ya eşim de pek sıkıldı gidip vermeye :) onun sıkıntısı beni de sardı. evde yapıp verileni yokmu bu işin :)
cnm çok güzel morfoloji kaç biz bu rakamın dörtte biri ile umut ediyoruz:)))arkadaşlar benim eşiminde spermiogram test sonucları şöyle;
hacim : 6 cc
likefaksiyon :30 dk
renk pelesan
ml hücre sayısı :25 milyon
ileri hareketli : %40
yavaş hareketli : %30
yerinde hareketli : %15
hareketsiz : %15
canlı hücre sayısı :127,5 milyon
toplam hücre sayısı :150 milyon
iyimi kötümü bi yorumlayabilecek var mı?
sayı toplamda iyi.. mlde sınır 20 milyon sizinki 16 milyon..
çok fark yok tabi..
hareketin toplamını vermişler %60..
ama bu test hiç açıklayıcı olmamış..
testi krugere göre tekrarlamanızda fayda var..
testi vermişsiniz zaten görmüşsünüzdür tam da dediğiniz gibi..
[
başta sıkılır sonra alışır..
kadınlarda da durum aynı önceleri sıkılıyoruz sonra geçiyor..
napıcaksın sonuca ulaşmaya çalışıyoruz.. ne gerekiyorsa yapılacak..
hastaneden alacağınız kabı eşiniz evde doldurur en çok yarım saat içinde de hastaneye verirsiniz..
B] Yok dediğimiz gibi olmamış canım.Wc'ye almışlar içeride[/B]
Bizim testimizide yorumlarmısınız???Acillll!!!
volüm 3ml
renk sarı
koku normal
viskozile normal
likefaksiyon süresi 30dk
sperm sayısı(ml'De)82 milyon
sperm sayısı(total)246
motilite(%)
+4(%) -
+3(%) 8
+2(%)24
+1(%)68
mofoloji
normal(%) 1
baş anomalisi(%)61
boyun anomalisi(%)26
kuyruk anomalisi(%)4
sitoplazmik droplet(%)-
serbest baş(%)-
diğer(%)8
??????????
Ayrı bir odada eşin testi veriyor işte tatlım.bisey sorucam benim esimde haftaya test yapacak nasil uygulaniyor benide aydinlatirmisiniz benim hic bi bilgim yok cevaplayin lütfenhttp://1.1.1.4/bmi/www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gif
filizcim sperm sayısı güzel mesela benim eşimin şu an 30 milyon bunu bile güzel diyor dr ama morfoloji biraz düşük sen de bir sorun yoksa bence hamileliğin yakındır belki vitamin desteği iyi gelir proxeed bize pek katkıda bulunmadı ama devam
cnm çok güzel morfoloji kaç biz bu rakamın dörtte biri ile umut ediyoruz:)))
canım çok teşekkür ederim içim rahatladı yani sonuçlar iyi diyorsun ? morfoloji diye bişey yazmıyordu ama testte ne yazdıysa aynen yazdım, olmazsa eşime bi soruyum... buarada morfoloji ne tam olarak acaba?
Bizim testimizide yorumlarmısınız???Acillll!!!
volüm 3ml
renk sarı
koku normal
viskozile normal
likefaksiyon süresi 30dk
sperm sayısı(ml'De)82 milyon
sperm sayısı(total)246
motilite(%)
+4(%) -
+3(%) 8
+2(%)24
+1(%)68
mofoloji
normal(%) 1
baş anomalisi(%)61
boyun anomalisi(%)26
kuyruk anomalisi(%)4
sitoplazmik droplet(%)-
serbest baş(%)-
diğer(%)8
??????????
Sorunlu kısımları kırmızladım.iLERİ ve yerinde hareketli toplamı %50 olması gerekirken sizde %8
morfoloji alt sınır %4 ken sizde %1 ve en önemlisi baş anomalisi fazla %61 dölleme sorunu oluşturuyor.