Erkek İnfertilitesi Spermiogram testi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah nihayete erer. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Merhaba ben bu gönderiyi paylaştıktan sonra epey yol kat ettik. Öncelikle çok iyi tüp bebek merkezi araştırdık Erol Tavmergen kliniğine randevu aldık ve görüştük eşim ve benden kan tahlilleri istedi kan sonuçlarımızda hiçbir problem olmadığı görüldü eşimden sperm testi istedi size sonucunu görsel olarak atacağım morfoloji çok kötü dendi 15 gün sonra bir daha gelin spermlere bakacağız ve spermleri donduracağız denildi Ve bu arada uzman bir üroloji doktoru elle muayene etti bir problem yok dedi ama 1. 2 tüp yetecek sperm var dedi sanırım az mı ben o an tam anlamadım ne dediğini Tüp bebek için spermler yeterli olana kadar bu şekilde spermleri alıp donduracaklarmış yetmediği yerde de ameliyatla alabiliriz dendi ve ben bunu duyunca çok üzüldüm hemen keçiboynuzu kürü ne başladım umarım ameliyata gerek kalmadan tüp bebek olurum ve pozitif sonuçlarla buraya yazarım.

Eklentiler

• 64DBD71B-12F2-4702-93D9-CD2990EF5152.jpeg
    140,4 KB · Görüntüleme: 128

Kızlar merhaba 3 ay önce yaptığımız sperm testinde sayı 16 milyondu şu an sıfır dr tüp bebeğe yönlendiriyor sizce saçma değil mi 3 ayda sayının sıfırlanması . testte bence yanlışlık var . siz ne düşünüyosunuz

merhaba bezim testimize de bakabilir misiniz rica etsem
Sayı iyi. İleri hızlı hareket artması iyi olur. Morfoloji de 1. Şekil bozukluğunun fazla olması döllenmeyi güçleştiriyor haliyle. Üroloji muayenesi yapıldıysa ve bir sorun gözükmüyorsa 3 ay iyi bir takviye kullanıp tekrar test verin derim. Tabii bu süre zarfında devam edin çalışmalara. Morfolojinn artması şansı artırır diyelim.

testi ramazan ayının son haftası yaptı eşim 3 aydır deniyoruz. ben muayane oldum gayet iyi dedi doktor her ihtimale karşı eşimde olsun istedim varsa bir problem önceden çıksın istedim. doktorumuz proxeed plus verdi eşim sabahları aç karnına içiyor.keçiboynuzu özü havuç suyu bitter çikolata çig kabak muz baya iyi takviyelere başladım araştırdım. ama morfoloji için doktorumuz birşey demedi. Eşimde bu ay muayene olmaya gidecek. İnşallah bir sorun yoktur. Doktor 1 sene deneyelim olmazsa aşılama yaparız dedi.

Üzülme ya öyle cokda kötü degil lütfen eşine koenzimQ10 al icmeye baslayin yumurta ve sperm kalitesini artiriyor 3 ila 6 ayda etkisini kadinlarda gösteriyor yumurta gelisimi erkeklerde daha hizli etki edebilir beraber kullanin kalitesi artcakdir bunu doçent doktorum önerdi koenzimQ10 hücreleri yenileyen bir gida takviyesi cildine kadar etki ediyor pkoluyum adetim düzene girdi ve sivilcelenmelerim azaldi 1 sene adet görmemistm ben

koenzimQ10 dediğiniz ne oluyor tam olarak bir marka var mı baktım da birçok çeşit çıkıyor

Proxeed plus hareket için iyi gelir ama morfoloji için gereken tüm vitamin ve aminoasitler mevcut değil.

Biz Maxi go ve imprly kullandık. Yada promen k ve imprly beraber kullanın. 3 ay sonra da test verin yine. Bunlar morfolojiyi yükseltiyor ve diğer parametreleri de.

Düzenli beslenmeye ve dediğiniz gıdalara devam edin yanında. :)

Merhaba,dün regl günümdü ama olmadım akşam hemen test yaptım ve yaptığım gibi koyu çıktı. Kimyasal olma ihtimal, var mı ? hemen doktora gitmek istemedim doktorum adetin 1 hafta geçerse gel demişti. kimyasal gebeliklerde silik mi çıkıyor benimki direk bu kadar net çıktı

Eklentiler

• RESİM1.jpeg
    58,8 KB · Görüntüleme: 69
Bence kan verin hemen. :) Kimyasal olduğu ilerleyen günlerde belli olur, şuan olmaz. Dr gitmeye gerek yok, diğer yorumlarda yazmışsınız. Önce düzenli beta HCG takibi yapacaksınız. Düzenli artış olursa doktora kese vs için gidilir. Kese için 2500 3000 görmeniz lazım kanda. Güzel haberleri bekliyoruz

Sperm azlığına iyi geliyor mu bu peki??

Hamilesin canımmm hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah

Sperm azlığına iyi geliyor mu bu peki??
Sperm kalitesini artirdigni biliyorum sperm azliginida gideriyor olabilir ikinizde beraber kullanin yemeklerden sonra hem sperme iyi geliyor hemde kadinlarin yumurta gelisimine ben pkolu oldugm icin doktorlar inositol iceren takviyeler vermisti adet düzensizligi vs. Eger senin böyle bir skntin varsa omega3 ve koenzimq10 alirsan düzene gircektir.

Hayirli olsun bukadar koyu cikan testlerde kimyasal olmasi cok düsük ihtimal canim umarim saglikli gelir :)

Ben bir sorun yok çok şükür eşim için alacağım. Belli bir markası var mı bu ilacın?

Bi gelişme var mı?

Hayirli olsun bukadar koyu cikan testlerde kimyasal olmasi cok düsük ihtimal canim umarim saglikli gelir :)
çok teşekkür ederim canım hala iradeli bir şekilde gitmedim doktora ve dört gözle bekliyorum cmt gününü. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…