- 22 Mayıs 2020
- 2.077
- 5.335
- 27
-
- Konu Sahibi geceyagmuru
Allah razı olsun içime birazda olsa su serptinizEvet düşük sperm sayısı ancak azospermi değil’ 2 milyonda olsa var . Üzülmeyin takviye edici gıdalar bitkisel ürünler ile sayısı hareketliliği arttırılıyor .. Bizde 1. Senemizde öğrendik eşimde 8 milyon sperm çıktı , vitaminler ve proxeed plus ‘ kullandı 9 ay değerleri düzeldi ek olarak keçi boynuzu pekmezi , keçi boynuzu suyu tüketti hareketliliği bayaa arttı .. Henüz gebelik oluşmadı ama çok şükür ilerleme kaydettikAğlamayın üzülmeyin sakin olun artık ne yazıkki çok sık karşılaşılıyor bu durumla eşinize destek olun iyi bir ürologla aşılacaktır inşallah , aşılmazsa bile bunun tüp bebeği aşılaması vs yardımcı dalları var . Allah kolaylık versin
SağolunÇok ağlanacak bir şey yok. Sperm sayısı düşük evet. Ama var neyse ki. Tüp bebek yaptırırsınız.
Morfoloji düşüklüğü var.En az 4 olması gerekiyor.Sayı çok iyi ileri hareketli normal hızlı hareketli artarsa şansınız yükselecektir.Geçmiş olsunİyi akşamlar arkadaşlar eşim test verdi doktorlada görüşemedik daha bilgi verebilirmisiniz
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için. (-BİRİM) yazan yer ne oluyor tam anlamadım testi devlet hastanesinde verdik. En yakın zamana özel hastaneye randevu aldım bakalım ne diyecekler. Henüz doktorla konuşmadık devlet hastanesine randevu almak çok zorEvet düşük sperm sayısı ancak azospermi değil’ 2 milyonda olsa var . Üzülmeyin takviye edici gıdalar bitkisel ürünler ile sayısı hareketliliği arttırılıyor .. Bizde 1. Senemizde öğrendik eşimde 8 milyon sperm çıktı , vitaminler ve proxeed plus ‘ kullandı 9 ay değerleri düzeldi ek olarak keçi boynuzu pekmezi , keçi boynuzu suyu tüketti hareketliliği bayaa arttı .. Henüz gebelik oluşmadı ama çok şükür ilerleme kaydettikAğlamayın üzülmeyin sakin olun artık ne yazıkki çok sık karşılaşılıyor bu durumla eşinize destek olun iyi bir ürologla aşılacaktır inşallah , aşılmazsa bile bunun tüp bebeği aşılaması vs yardımcı dalları var . Allah kolaylık versin
Sizin sonuç en azından ayrıntılı. Ben e nabızdan baktım hiç birşey anlamadımİyi akşamlar arkadaşlar eşim test verdi doktorlada görüşemedik daha bilgi verebilirmisiniz
Sonucu almaya gittiğinizde elinize çıktısını verirlerdi daha detaylı görmüş olurdunuz - birimi anlamadım bende açıklama kısmı laboratuvardan dolayı değişkenlik gösteriyor sanırım ilk defa gördümSizin sonuç en azından ayrıntılı. Ben e nabızdan baktım hiç birşey anlamadım
Hiç anlamıyorum kiKızlar bana da yardımcı olur musunuz
Sayı ve hareket iyi. Fakat morfoloji çıkmamış yani muhtemelen 0. Yani şekil bozukluğu olduğu için döllenme olmuyor genelde. Takviye kullanın en az 3 ay.Kızlar bana da yardımcı olur musunuz
Merhaba sonuç kağıdını nasıl aldınız acaba bize vermediler e nabızdan baktıkArkadaşlar merhaba eşimin test sonuçları aşağıdaki gibi. Doktor zeucit diye bir ilaç önermiş. Fikri olan var mı bu ilaç hakkında ? Test sonuçları nasıl sizce ?
Merhaba bulunduğumuz bölgede devlet hastanesinde yapmadılar. özel hastanede yaptırmıştık. Orada da üroloji doktoru yokmuş. Kağıdı istemiş eşim. Çıkarıp vermişler.Merhaba sonuç kağıdını nasıl aldınız acaba bize vermediler e nabızdan baktık
Arkadaşlar yardımcı olabilecek olan var mı? Hiç bir yerden doğru düzgün cevap alamadık.Arkadaşlar merhaba eşimin test sonuçları aşağıdaki gibi. Doktor zeucit diye bir ilaç önermiş. Fikri olan var mı bu ilaç hakkında ? Test sonuçları nasıl sizce ?
Şekil bozukluğu aşılama ile hallolur mu yani sağlıklı bebek içinSayı ve hareket iyi. Fakat morfoloji çıkmamış yani muhtemelen 0. Yani şekil bozukluğu olduğu için döllenme olmuyor genelde. Takviye kullanın en az 3 ay.