Erkek İnfertilitesi Spermiogram testi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayır aşılama ile de zor. Takviye kullanın. Morfolojinin en az 1 olması lazım. İstenen sınır 4. Şekli bozuksa aşılamanın anlamı yok çünkü tutmuyor.
Aglütinasyon negatif çıkması lazım +1 çıkmış dört kademe imiş. Bir en hafif. Spermlerin kümelenmesi baş başa kuyruk kuyruğu yapışık olması diyor morfolije de onunla alakalı sanırım. Eşim proxeed plus ben inofolic combi kullanıyorum ayda 1000 TL tutuyor. Biraz maaliyetli zaten aşılama tüp bebek maddi manevi yoruyor bakalım hayırlısı olsun

Aglütnitasyon konusunda +1 nerede yazıyor göremedim. Yapışık olması hızı etkiler. Morfoloji tamamen ayrı birşey. Proxeed hızı artırır ama morfoloji için çok faydası yok. İmprly de kullanmanızı tavsiye ederim.

Herkese merhaba. Bir oğlum ve ikinci bebeği 2 yıldır düşünüyoruz ama olmuyor. Testin sonucundan anlayan bana yardımcı olabilir mi ?

Eklentiler

• A6DFD428-BB11-417E-BBDF-BE550D8221BD.jpeg
    189,4 KB · Görüntüleme: 259
Herkese merhaba. Bir oğlum ve ikinci bebeği 2 yıldır düşünüyoruz ama olmuyor. Testin sonucundan anlayan bana yardımcı olabilir mi ?
Sayı ve morfoloji iyi. Hız neredeyse yok kadar az. %96 kadarı hareketsiz. Yani sağlam, sayı da iyi ama hareket olmadan yumurtaya ulaşamıyor. Proxeed plus hız için iyi bir takviye. 3 ay kullanıp artışa bakarsınız. Ayrıca havuç suyu içip havuç yemek de hız için iyi. Halledilemeyecek sorun yok. Geçmiş olsun.

Merhaba iyi akşamlar
Bizimde aynı durum.
Morfoloji 2 bizimde
Sayı 80 milyon
İleri hız a+b : 22
Yerinde haraket: 14
Haraketsiz: 64
Şuan 1 aydır çoban çökerten demliyorum ikimizde 1 bardak içiyorız.
Ayrıca sabah akşam 1 kaşık keçiboynuzu özü. Sabahları aç karnına zeytinyağı incir yediriyorum…
Başka ne yapmam lazım bilemiyorum.

Hızınız biraz az. Morfoloji 2 olsa da hız olmayınca sağlam spermler de ulaşmıyor. Doğal gıdalar yanında takviye de kullanın ki değerler hareketlensin. Proxeed plus hız için en etkili takviyedir. Diğer parametrelere de fayda sağlar.

Incur yedirmeyin

O zaman bu takviye alalım
Proxeed plus dimi adı

Rica etsem bu sonuca da bakabilir misiniz? Anladığım kadarıyla doğal gebelik hayal. Ama en azından tüp bebek için şansımız var değil mi?

Eklentiler

• A215504E-338A-4572-A4FF-C6E38B933B6B.jpeg
    113,1 KB · Görüntüleme: 201
Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için Daha önce proxeedi kullanmıştık. Şimdi farklı bir takviye kullanıyoruz 3 aydır. 3 aylık kullanım sonucu maalesef bu değerler. Bu ay farklı bir takviye kullandık. Arı sütü bal propolis ve keçi boynuzu karışımı. Bende klomen kullandım 3 gün önce çatlama oldu işte beklemedeyim. Umarım bir mucize olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…