-
- Konu Sahibi geceyagmuru
Birde sonuç çıkmayınca 0 mı oluyorSayı ve hareket iyi. Fakat morfoloji çıkmamış yani muhtemelen 0. Yani şekil bozukluğu olduğu için döllenme olmuyor genelde. Takviye kullanın en az 3 ay.
Anladım istenmesi lazım yaniMerhaba bulunduğumuz bölgede devlet hastanesinde yapmadılar. özel hastanede yaptırmıştık. Orada da üroloji doktoru yokmuş. Kağıdı istemiş eşim. Çıkarıp vermişler.
Hayır aşılama ile de zor. Takviye kullanın. Morfolojinin en az 1 olması lazım. İstenen sınır 4. Şekli bozuksa aşılamanın anlamı yok çünkü tutmuyor.Şekil bozukluğu aşılama ile hallolur mu yani sağlıklı bebek için
Aglütinasyon negatif çıkması lazım +1 çıkmış dört kademe imiş. Bir en hafif. Spermlerin kümelenmesi baş başa kuyruk kuyruğu yapışık olması diyor morfolije de onunla alakalı sanırım. Eşim proxeed plus ben inofolic combi kullanıyorum ayda 1000 TL tutuyor. Biraz maaliyetli zaten aşılama tüp bebek maddi manevi yoruyor bakalım hayırlısı olsunHayır aşılama ile de zor. Takviye kullanın. Morfolojinin en az 1 olması lazım. İstenen sınır 4. Şekli bozuksa aşılamanın anlamı yok çünkü tutmuyor.
Aglütnitasyon konusunda +1 nerede yazıyor göremedim. Yapışık olması hızı etkiler. Morfoloji tamamen ayrı birşey. Proxeed hızı artırır ama morfoloji için çok faydası yok. İmprly de kullanmanızı tavsiye ederim.Aglütinasyon negatif çıkması lazım +1 çıkmış dört kademe imiş. Bir en hafif. Spermlerin kümelenmesi baş başa kuyruk kuyruğu yapışık olması diyor morfolije de onunla alakalı sanırım. Eşim proxeed plus ben inofolic combi kullanıyorum ayda 1000 TL tutuyor. Biraz maaliyetli zaten aşılama tüp bebek maddi manevi yoruyor bakalım hayırlısı olsun
Sayı ve morfoloji iyi. Hız neredeyse yok kadar az. %96 kadarı hareketsiz. Yani sağlam, sayı da iyi ama hareket olmadan yumurtaya ulaşamıyor. Proxeed plus hız için iyi bir takviye. 3 ay kullanıp artışa bakarsınız. Ayrıca havuç suyu içip havuç yemek de hız için iyi. Halledilemeyecek sorun yok. Geçmiş olsun.Herkese merhaba. Bir oğlum ve ikinci bebeği 2 yıldır düşünüyoruz ama olmuyor. Testin sonucundan anlayan bana yardımcı olabilir mi ?
Merhaba iyi akşamlarSayı ve morfoloji iyi. Hız neredeyse yok kadar az. %96 kadarı hareketsiz. Yani sağlam, sayı da iyi ama hareket olmadan yumurtaya ulaşamıyor. Proxeed plus hız için iyi bir takviye. 3 ay kullanıp artışa bakarsınız. Ayrıca havuç suyu içip havuç yemek de hız için iyi. Halledilemeyecek sorun yok. Geçmiş olsun.
Hızınız biraz az. Morfoloji 2 olsa da hız olmayınca sağlam spermler de ulaşmıyor. Doğal gıdalar yanında takviye de kullanın ki değerler hareketlensin. Proxeed plus hız için en etkili takviyedir. Diğer parametrelere de fayda sağlar.Merhaba iyi akşamlar
Bizimde aynı durum.
Morfoloji 2 bizimde
Sayı 80 milyon
İleri hız a+b : 22
Yerinde haraket: 14
Haraketsiz: 64
Şuan 1 aydır çoban çökerten demliyorum ikimizde 1 bardak içiyorız.
Ayrıca sabah akşam 1 kaşık keçiboynuzu özü. Sabahları aç karnına zeytinyağı incir yediriyorum…
Başka ne yapmam lazım bilemiyorum.
Incur yedirmeyinMerhaba iyi akşamlar
Bizimde aynı durum.
Morfoloji 2 bizimde
Sayı 80 milyon
İleri hız a+b : 22
Yerinde haraket: 14
Haraketsiz: 64
Şuan 1 aydır çoban çökerten demliyorum ikimizde 1 bardak içiyorız.
Ayrıca sabah akşam 1 kaşık keçiboynuzu özü. Sabahları aç karnına zeytinyağı incir yediriyorum…
Başka ne yapmam lazım bilemiyorum.
O zaman bu takviye alalımHızınız biraz az. Morfoloji 2 olsa da hız olmayınca sağlam spermler de ulaşmıyor. Doğal gıdalar yanında takviye de kullanın ki değerler hareketlensin. Proxeed plus hız için en etkili takviyedir. Diğer parametrelere de fayda sağlar.
Neden ?Incur yedirmeyin
Evet günde iki kez içiliyor sanırım.O zaman bu takviye alalım
Proxeed plus dimi adı
Haklisiniz evet ben karistirdim meyveleri faydali incirNeden ?
İnternette görmüştüm incir hareketi etkiliyormuş
İncir bende yiyorum bu arada
:) olsun bende bilmediğim bitşey mi acaba dedimHaklisiniz evet ben karistirdim meyveleri faydali incir
Çok teşekkür ediyorum cevabınız içinSayı ve morfoloji iyi. Hız neredeyse yok kadar az. %96 kadarı hareketsiz. Yani sağlam, sayı da iyi ama hareket olmadan yumurtaya ulaşamıyor. Proxeed plus hız için iyi bir takviye. 3 ay kullanıp artışa bakarsınız. Ayrıca havuç suyu içip havuç yemek de hız için iyi. Halledilemeyecek sorun yok. Geçmiş olsun.
Neden kiIncur yedirmeyin
Hayal değilRica etsem bu sonuca da bakabilir misiniz? Anladığım kadarıyla doğal gebelik hayal. Ama en azından tüp bebek için şansımız var değil mi?
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu ay tüp bebeğe başladık. Yarın opum var hatta. Hepimiz için en hayırlısı, en sağlıklısı olsun inşallah