- 9 Ağustos 2016
- 4.386
- 6.581
- 36
-
- Konu Sahibi yyenibiriileri
Bakirelerde de olur zaten, açık, yaradan, cinsel yoldan yada kan yoluyla.Evet cok pismanım ama cahillik yani yapıcak bir şey yok. Ama bu şekilde hiv sifiliz hepatit bulaşsa bakirelerde de bu hastalıklar olmaz mıydı. Cinsellikle ilgili bisey yok cunku bende
Adama yazdım şimdi 3 ay once test yaptırdım hicbir hastalığım yok dedi ama asla güvenmem kimseye. Prep yaptırmak istesem doktora elden sperm değdi desem dalga geçicek, prep zor bi surec cunkuBakirelerde de olur zaten, açık, yaradan, cinsel yoldan yada kan yoluyla.
Bu şekildeAçık yara varsa bulaşma ihtimali var. Belirli aralıklarla kan testi yaptırmaktan başla seçenek yok.
Burda deriniz sıyrılmış hibi görünüyorBu şekilde
Aile hekimine ya da dahiliyeye gidip hepatit ve hiv markerlarınıza baktırabilirsiniz. Açıklama yapmaya gerek yokAdama yazdım şimdi 3 ay once test yaptırdım hicbir hastalığım yok dedi ama asla güvenmem kimseye. Prep yaptırmak istesem doktora elden sperm değdi desem dalga geçicek, prep zor bi surec cunku
Ay bu kadar güvenmediğin birisiyle nasıl aynı yatağa girdin ben ona şaşırdım.Adama yazdım şimdi 3 ay once test yaptırdım hicbir hastalığım yok dedi ama asla güvenmem kimseye. Prep yaptırmak istesem doktora elden sperm değdi desem dalga geçicek, prep zor bi surec cunku
Yani bulas olur muBurda deriniz sıyrılmış hibi görünüyor
Yargılamaya gerek yok benceAy bu kadar güvenmediğin birisiyle nasıl aynı yatağa girdin ben ona şaşırdım.
Güvensizliğinden kondomu bile kendin çıkarmışsın ama bu adamla sevişmeyi de ihmal etmemişsin.
Yargılamak değilde anlam verememek.Yargılamaya gerek yok bence
Bulaş olmaz yaranız açık yara değil. Bu şekil bulaş olsa piyasada adam kalmaz, tabi öpüşme sonucu salya ile bulaşı konu dışı bırakıyorum.Yani bulas olur mu
Öpüsme olmadı pek, vucut sıvılarına el ile temas oldu ve elimde fotoğraftaki gibi yani sabahında noktasal bi kanama da olmustu elimde. Ben de aynısını düşündüm ama sonradan pimpiriklendim, yani bu sekilde bulas olsa hiv,sifiliz, hepatit cok yaygın olurdu diye dusundumBulaş olmaz yaranız açık yara değil. Bu şekil bulaş olsa piyasada adam kalmaz, tabi öpüşme sonucu salya ile bulaşı konu dışı bırakıyorum.
Edit: sağlıkçıyım
Hayat işteYargılamak değilde anlam verememek.
Hem bu kadar kork, pimpirikli ol hem de gene yapacağından vazgeçme.
Yok o kadar da dikkatsiz değilim çok şükürHamile miyim diye sormadigina sasirdim iclendim bi miktar
Her şeyden önce bu hastalıkları taşıma potansiyeli olan biriyle asla beraber olmamanız gerekir, partneri eskort vs gibi takılan kişilerde bu hastalıklar çok çok yaygın. Erkeklere bir şey olmuyo olan kadınlara oluyor, pref kullansanda mesela hpv bulaşır, frengi bulaşır, hiv öpüşme ile düşük oranda bulaşır, hepatit için direk kan teması gerek açık kanlı yarana hepatitli kan dökülüp beklemesi, derin iğne batması vs gibi.Öpüsme olmadı pek, vucut sıvılarına el ile temas oldu ve elimde fotoğraftaki gibi yani sabahında noktasal bi kanama da olmustu elimde. Ben de aynısını düşündüm ama sonradan pimpiriklendim, yani bu sekilde bulas olsa hiv,sifiliz, hepatit cok yaygın olurdu diye dusundum
Teşekkürler peki elden sperm bulasmasi ile hastalık kapılır mı? Elimin fotoğrafını atmıstım üstteHer şeyden önce bu hastalıkları taşıma potansiyeli olan biriyle asla beraber olmamanız gerekir, partneri eskort vs gibi takılan kişilerde bu hastalıklar çok çok yaygın. Erkeklere bir şey olmuyo olan kadınlara oluyor, pref kullansanda mesela hpv bulaşır, frengi bulaşır, hiv öpüşme ile düşük oranda bulaşır, hepatit için direk kan teması gerek açık kanlı yarana hepatitli kan dökülüp beklemesi, derin iğne batması vs gibi.
Foto açık yara değil bakmıştım zaten. Açık yara bu şekilde olmaz sizin alt deriniz yerli yerinde duruyorTeşekkürler peki elden sperm bulasmasi ile hastalık kapılır mı? Elimin fotoğrafını atmıstım üstte