Spermin hafif yara olan ele değmesi

yyenibiriileri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
625
-46
Güvenilir olmayan biriyle ilişki yaşadım, spermi elime geldi yoğun bir şekilde, hastalık kapma ihtimalim var mıdır? Sonrasında elimi yıkadım ama biraz durdu o şekilde

Kontrol ettirmeden içiniz rahat etmez. Güvenilir olmayan biri derken cinsel bir hastalığı mı var onu mu kastettiniz?

Kontrol ettirmeden içiniz rahat etmez. Güvenilir olmayan biri derken cinsel bir hastalığı mı var onu mu kastettiniz?
Ya onun soyledigine gore yılda 2kez test veriyor ama sordum sonucları nasıl temiz mi diye tabiki falan dedi sadece, tam güvenebileceğim biri değil yani.

Ya onun soyledigine gore yılda 2kez test veriyor ama sordum sonucları nasıl temiz mi diye tabiki falan dedi sadece, tam güvenebileceğim biri değil yani.
Hastalık herkeste olabilir o yüzden çok korkuyorum hiv sifiliz hepatit kapmış mıyımdır diye, elimde de yara vardı cunku sperm geldi. Ama bu kadar kolay kapılsa hastalık bakirelerde bile olmaz mıydı ya?

Sebep? İlk defa duydum böyle bir şey çok şaşırdım. 500 senelik kocamın kondumunu çıkarmışlığım yok. Taktığı gibi çıkarsın koca adam.

Sebep? İlk defa duydum böyle bir şey çok şaşırdım. 500 senelik kocamın kondumunu çıkarmışlığım yok. Taktığı gibi çıkarsın koca adam.
Ben de anksiyete olduğu için kondom sağlam mı diye kontrol etmek amaçlı çıkardım, çok büyük bir salaklık ve cahillik yaptığımın farkındayım

Doktora gitmek de ayrı bir dert, hiv kaptıysam kimse bilmese daha iyi. Sgk da babamın üstüne gözüküyor sanırım su an tam bilmiyorum, çok mutsuzum
Hasta mahremiyeti diye bir şey var, doktorun herkese ilan edeceğini hiç sanmıyorum. SGK babanızın üzerine bile olsa sonucu e nabızdan sadece siz ve doktorunuz görebilir.

Hasta mahremiyeti diye bir şey var, doktorun herkese ilan edeceğini hiç sanmıyorum. SGK babanızın üzerine bile olsa sonucu e nabızdan sadece siz ve doktorunuz görebilir.
Keşke herkes sizin gibi olsa da ülkede herkes nefes alabilse, maalesef öyle değilmiş numarasına bile bildirim gidiyormuş, çalışıyorum sgk benim üstüme olsa bile korkuyorum söylerler diye

Güvenilir olmayan biriyle ilişki yaşadım, spermi elime geldi yoğun bir şekilde, hastalık kapma ihtimalim var mıdır? Sonrasında elimi yıkadım ama biraz durdu o şekilde

Sizce burdaki tek sorun spermin elinize değmesimi?
Sevişirken öpüşmedinizmi? Salyalarınız karışmadımı?
Veya o an kondomda bi delik veya yırtık olsa?
Bence en son endişe etmen gereken şey spermin değmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…